FrøkenSkruk

Medlemmer
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FrøkenSkruk

 1. Hej Alle sammen jeg er faldet over det jeg tror er en aprilsnar, men jeg er ikke sikker jeg har i mine feeds får reklamer for et produkt ved navn GraviGum http://www.billige-teste.dk/artikler/babyplan-gravigum som virkelig er godt lavet, de har virkelig lavet en god reklamefilm.... hvad synes i? Hilsen Frøken skruk
 2. Super sjov tråd! Jeg kan da også lige komme med én... Man ved man er i starten af sin graviditet når man stadig tror man kan undgå at købe graviditets tøj, men ikke mere kan knappe sine bukser og i stedet holder dem sammen med en hår elastik Det gjorde jeg :rolleyes
 3. I dag er jeg glad for at få tidligt fri og holde weekend med min familie :loveshower
 4. Tak fordi du også lige delte i tråden hvordan ferien faktisk gik :) Det var en god hjælp for mig. Vi skal nemlig på sommerferie til Kreta med hele familien (min mor og far betaler) og min søster har en baby som også også er omkring de 9måneder og vi kom til at snakke om hvad man gør med mad i flyveren. Jeg havde hørt fra en veninde at hun var blevet tilbageholdt i sikkerhedskontrollen fordi hun havde en NAN brik med til sin baby. Hun blev også tvunget til at drikke af den, for at bevise at det var modermælkserstatning der var i kartonnen. Det var hun vist ikke særlig begejstret for :wacko Jeg troede derfor slet ikke at man måtte have den slags med og at de havde gjort en undtagelse i hendes tilfælde, men nu kan jeg så forstå at det er meget almindeligt at få lov at "smage" på varerne, før de tror på at det er ufarligt... Så vil jeg sige til min søster at hun skal tage en brik med og måske også se om vi kan finde sådan en pose grød også :) Dejligt at i deler jeres erfaringer :)
 5. Jeg er selv lykkelig for, at færre og fætte ryger, men det er jo helt vildt hvad der er sket de seneste år. Det er jo nærmest blevet et tabu at ryge og folk ser nærmest ned på rygere. I min omgangskreds er det kun meget få der ryger og der er ingen i familien der ryger
 6. Det er jo den bedste måde at øve sig på - ved at blive ved og ved, selvom det ikke er nemt. Sådan har vi alle jo lært det.
 7. Jeg tror heller ikke at det er noget problem, men varmen bliver I nok nødt til at tage hensyn til - der er MEGET varmt i februar måned i Thailand. Hvor I Thailand skal I hen?
 8. Barnevogns fitness? Hvor går man til det henne? :D
 9. Respekt for andre er helt sikkert et vigtigt parameter herhjemme! Ellers så mener jeg at børn skal have lov til at være børn. De kan blive opdrættet og irettesat når de bliver ældre :D
 10. Måske skulle du købe en "iPhone for dummies" bog, tihi :)
 11. Vil også ud og rejse :( Er der måske plads i kufferten? :P
 12. Ego er meget sjovt, men parspillet Kompromis kan også anbefales!
 13. Jeg ville klart gå efter en Toyota - dem har jeg kun gode erfaringer med! I kan få en fin Avensis for de penge.
 14. Theo/Theodor tror jeg også på - Alberte ser også ud til at blive populært!
 15. Ticket har lækkert børnetøj - særligt de nye forårsfarver er skønne! Ellos har også smart sommertøj til piger til meget billige priser. Blandt andet fine kjoler :)
 16. Venter på at få fri for arbejde, så jeg kan komme ud og nyde det fantastiske dejlige vejr! Solen skinner jo fra en skyfri blå himmel.
 17. Personligt synes jeg at det er farligt at begive sig ud i flirteri, for hvad bliver det næste, når den følelse ikke er nok for dig? Det er dejligt at føle sig attraktiv og lækker, men det skal jo gerne komme fra manden. At mærke en fremmeds lange blik er også en god følelse, men at opsøge det aktivt tror jeg ikke er sundt.
 18. Kort sagt - nej.
 19. Hvor er det hyggeligt at læse om alle jeres små historier :)
 20. Jeg er godt nok glad for, at jeg ikke har mælkeallergi eller andre former for madallergi. Det må være ret svært at spise ude, tænker jeg.
 21. Det var godt nok billigt! Må vidst lige forbi H&M på støjet på vej hjem ;) Med det skønne forårsvejr føles det også som om at sommeren er godt på vej!
 22. Frugi kendte jeg ikke, men det ser godt nok hyggeligt ud deres babytøj! Hvordan er kvaliteten sammenlignet med Ticket? Jeg er i sær vild med kjolen som den lille piger bærer på forsiden - very cute! I øvrigt også en rigtig sød shop de har!
 23. Hos os er fodbold, dans og sang et hit :whistling
 24. Vores er omkring 15kvm2 og det er meget passende. Havde det været større, så havde der også været mere rod ;)
 25. Vi har prøvet spillet derhjemme og det er rigtig sjovt, så god fornøjelse til vinderen!!