ssb

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    62
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ssb

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/06/1983

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  1. Frederik skal døbes allerede kl.9 om morgenen og jeg er derfor meget i tvivl om hvad vi skal servere til spisning efterfølgende. ved 10-tiden. Vi bliver ca 70 personer, hvor halvdelen er børn. Det skal være noget nemt og ikke for meget der skal varmes. Vi har overvejet brunch med rugbrød, franskbrød, kødpålæg,oste, frugt og grønt, røræg med pølser, og evt, en gang frikadeller for ungernes skyld.. Hvad ville i servere så tidligt på dagen?
  2. Jeg fik akut kejsersnit med min første og vi enste på neo bag efter - sammmen. Men det var vist også en undtagelse at jeg fik lov at være der. Desuden lå vi der kun 6 timer til kontrol.
  3. Måske et planlagt kejsersnit er det rigtige for dig uanset hvad hvis du har to "dårlige" fødselsoplevelser i bagagen?? Synes du skal få en tid hos din JM og lægge en plan for resten af graviditeten. Fx. hvis hun ikke står med hovedet nedad når du er 37+0, så vil du have planlagt KS eller noget i den stil så du og din krop kan få ro til at udvikle din lille pige færdig.
  4. Som de andre skriver, så spis. Denne periode går over igen. For mig gik der et par uger og det var mega træls. Var konstant sulten, irritabel og rastløs og en vake ægte "pain in the ass" for mine omgivelser, hvis jeg ikke havde mad i nærheden. Så længe du spiser sundt, må du lade vægten gå sin gang. Du ved du kan komme tilbage til en vægt du er glad for efter graviditeten - hvilket er det som trøster mig med +18 KG. Jeg havde lige fået en rigtig pæn krop og tilpas vægt inden jeg blev gravid denne gang og bliver helt ærlig lidt ked af det når jeg kigger ned af mig selv... Men en stor vægtforøgelse er tilsyneladende en del af "glæden" ved en graviditet for mig. Har gjort det alle tre gange.
  5. Jeg fik vendt min søn for tre uger siden og det gik nemt. "Det nemmeste vendingsforsøg jeg har prøvet" sagde lægen, men min søn lå på tværs og skulle derfor ikke hele vejen rundt. Det mest ubehagelige for mig, var at få lagt drop i hånden - men hvis du har erfaring med at få smerter og plukveer når der bliver skubbet til din mave, så vil du nok ikke slippe for den slags ved et vendingsforsøg. På Holbæk sygehus hvor jeg er tilknyttet er vendingsforsøg et tilbud og du kan derfor godt sige nej. Du kan også vælge om du vil prøve en sædefødsel eller også er der planlagt kejsersnit tilbage. Jeg fik akut kejsersnit første gang jeg skulle føde og jeg gør det ALDRIG igen med mindre mit eller barnets liv afhænger af det. I din situation ville jeg nok enten vælge sædefødsel eller at få vendt den lille hvis hun ikke sidder fast med numsen i dit bækken. Nu er du jo indstillet på konsekvenserne ved at få skubbet til din pige. Du kan jo også se tiden an et par uger endnu. Jeg har termin i dag og min søn sidder stadig ikke ordenlig fast, dvs, han kan stadig nå at vende sig... I øvrigt er der vist noget med at man fraråder vendingsforsøg før uge 37, da der er for stor sandsynlighed for at baby vender sig igen. Håber du finder den løsning der er rigtig for dig og husk at et kejsersnit vil give dig smerter i dagevis selvom du får stærke smertestillende piller, så måske er det værd at tage en dag eller to med mavesmerter og plukveer??
  6. Hej alle. Jeg nærmer mig termin med hastige skridt og har i den forbindelse fået en pjece af JM om "at gå over tid" hvor der bl.a. står at man kommer til en udvidet undersøgelse ca. 10 dage efter termin, hvor man også vil snakke igangsættelse - men man kan vælge at sige nej til igangsættelse. Er der nogle af jer der har sagt nej eller ved hvad det indebærer af risici? Kommer jeg i den situation, at jeg går 10 dage over tid, er både min mand og jeg umiddelbart tilhænger af et "net tak" til igangsættelse og lade naturen gå sin gang, men jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle af jer der har sagt nej eller som har haft overvejelsen, så del meget gerne jeres erfaringer :)
  7. Jeg tager det hele til aftensmaden.
  8. Hvad giver man lillefisen på fødderne, når vi fx skal hjem fra sygehuset? Vi har en tynd flyverdragt med fødder hvis det er koldt, men hvis vi kan nøjes med en jakke/trøje, hvad skal vi så give lillefisen på fødderne ud over strømper?? Kan ikke huske hvad vi gjorde de andre gange.
  9. Jeg når uge 38 i morgen med min 3. og indtil videre driller han. han lå på tværs for en uge siden, har så efterfølgende fået ham vendt, men han vil ikke sætte sig fast. Hvis han ikke står fast ved næste JM besøg (uge 39) vil de nok tage vandet og så overvåge mig mens han forhåbentlig glider på plads så jeg kan føde ham - men tro mig, jeg frygter at det hele ender med KS og det skyldes nok mest at det er 3. gang og man hører alle de "dårlige" historier.
  10. Jeg synes du skal gå efter en hjemmefødsel, men jeg synes du skal være sikker på din mands opbakning til en hjemmefødsel, så en eventuel utryghed fra ham ikke vil smitte af på dig. Desuden skal du nok tage en beslutning om at lægge dine forældres bekymringer (og nu dine) på hylden, ellers tror jeg det kan give problemer. Jeg fik akut KS første gang og er derfor blevet frarådet hjemmefødsel - ville ellers rigtig gerne. Nu viser det sig så også at lillefisen ikke ligger som han skal, så jeg får slet ikke lov. Synes også du skal have transporttiden til sygehuset i bagtankerne, men snak med en hjemmefødselsjordmoder inden I beslutter jer endeligt.
  11. Jeg ville ikke gøre det, men ikke af frygt for at fødslen går i gang, men fordi jeg ikke ville kunne køre bil så længe. En time i bil og så er mit bækken ødelagt..
  12. Jeg har i dag pakket et sæt i str. 56. Var faktisk lidt i tvivl, men tænker "hellere lidt for stort end lidt for småt". Men "første sæt" har heller ingen betydning for mig overhovedet.
  13. Ja, jern og vitaminer.
  14. Jeg fik akut kejsersnit på holbæk første gang og var der 3-4 dage. Anden gang fødte jeg marginalt og kom hjem efter 9 timer. JM insisterede på at vi skulle til udskrivningsmøde og fik derfor ikke lov at tage hjem før. Jeg var ellers klar efter 2-3 timer.
  15. Min første graviditet endte også med akut KS , da min søn's hjertelyd faldt voldsomt. Jeg nåede dog ikke længere end 4 cm, men det var en rigtig træls oplevelse.. Anden graviditet endte i en perfekt vaginal fødsel. Veerne startede meget småt om morgenen og tog til stille og rolig i løbet af dagen (vi var til barnedåb den dag). Omkring kl. 21 gik vandet og ved 23-tiden tog vi på fødegangen. Min datter blev født kl.3.16 og det var egentlig kun den sidste time, jeg synes var rigtig slem (brugte kun varmt vand og lattergas som smertelindring). Så altså en god oplevelse herfra som jeg håber at kunne gentage om 3 uger hvis ellers den lille vil være med på en vending i morgen :o/ God fornøjelse.