Gitte111

Medlemmer
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Gitte111

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/21/1981

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  19-05-2012
 • Lokation
  Nordjylland, Hobro
 1. De jag har jeg også, især når jeg nyser. Tror det er ledbåndene som holder livmoderen på plads, de er jo under stærk belastning ligenu hvor det hele vokser. Kan ikke forstille mig andet når de jag kun kommer når vi bruger mavemusklerne i bestemte situationer.
 2. Ja her går det også stærkt denne gang. Pakkede cowboybukserne væk for snart 3 uger siden. Maven er godt nok vokset voldsomt de sidste 14 dage og kan ikke skjule det mere. Gør nu heller ikke noget for at skjule det, da alle efterhånden ved det. Synes faktisk jeg allerede kan mærke plukveer når jeg har gået meget rundt...kan det virkelig passe?? Min mave bliver helt hård og kan mærke at det strammer hen over maven.
 3. Fantastisk
 4. Tak skal i ha. Er ved at få det bedre og tror kvalmen er på retur nu :rolleyes
 5. Jeg havde også lidt kvalme da jeg ventede noah, men slet ikke i samme grad som denne gang. Dengang kunne jeg sagtens spise lidt og drikke.
 6. Ved lige nøjagtig hvordan du har det;0( håber lægen kan gøre noget for dig.
 7. Bliver hvis lige nød til at lave en lille opdate. Den sidste 1 1/2 uge har jeg døjet med ekstrem meget kvalme, dog uden opkastninger. I mandags ringede jeg til min læge, da jeg ikke kunne holde det ud mere. Jeg havde næsten ingenting spist eller drukket i mange dage. Hun gav min akupunktur og så skulle det gerne virke indenfor et døgn. Da jeg kommer hjem falder jeg i søvn og vågner op efter ca 1 time og har det nogenlunde i 20 min og så vendte kvalmen tilbage. Jeg er på dette tidspunkt ved at være god afkræftet og svimmel. Mandag aften kl. 22 vælger jeg at sætte mig ud på terassen for at kunne holde kvalmen ud, føler på det tidspunkt at jeg skal kaste op hvilket dog ikke sker. Jeg går i seng og prøver at sove. Jeg vågner et par gange i løbet af natten, men falder hurtigt i søvn igen. Tirsdag morgen vågner jeg omkring kl. 7.30, jeg er meget svimmel og kvalmen er rigtig slem. Jeg får hentet lidt youhurt og få lidt ned. Mens jeg spiser falde jeg i søvn op til flere gange. Jeg vælger at ringe til lægen og hun synes jeg skal indlægges. Så kl. 15 tirsdag eftermiddag får jeg endelig en seng på afd. på Randers syghus og får lagt drop til væske. Jeg er virkelig skidt tilpas og meget træt. Kl. 16 får jeg en pille som skal vise sig at blive min nye bedste ven. Pillen tager fuldstændig min kvalme og for første gang i over en uge føler jeg mig sulten. Det lykkeds mig at spise 3 kartofler til aften og begynder også at få lyst til diverse drikkevarer. Er hjemme igen ved mine drenge og har det ok. Nu skal jeg bare vænne mig til at spise igen, hvilket godt kan være lidt svært. Men jeg tvinger mig selv til at spise, da jeg ikke ønsker at opleve dette igen. Heldigvis har jeg fået nogle af mine nye venner med hjem som kan tage min kvalme hvis det bliver for slemt. Ja, det var så en lille opdate fra mig.
 8. Da jeg skulle ha noah sendte lægen besked til sygehuset og jeg fik et brev om hvornår jeg skulle til scanning.
 9. Min mand har i dag købt de seaband armbånd til mig. Har haft dem på men måtte tage dem af efter 30 min da jeg fik ondt i armen:0() vil prøve igen senere.
 10. Så har kvalmen for ALVOR sat kløerne i mig har lagt på sofaen siden i mandags og lever ligenu af tørt brød, vand og cola. Kaster heldigvis ikke op....endnu. Har i nogle godt råd mod kvalme? Da jeg ventede noah tog jeg ingefærs kapsler, men dem jeg har kigget på denne gang står der at lægen skal anbefale dem når man er gravid.
 11. Tænker på dig
 12. Sven der skriver: Nu må i tøser komme med jeres mening. Jeg synes at gabriel er et kanon navn, og det passer godt sammen med Noah
 13. Jeg fik heller ikke en doubletest med noah dengang, så jeg ved heller ikke hvad det går ud på??
 14. Jeg har også en sjov episode fra jobbet. Jeg havde en aftenvagt i et bofællesskabet. En beboere spørger mig om jeg ikke har tabt mig. Øh siger jeg, har jeg det? Beboeren: ja udover bæltestedet Måtte også lige ha gang i den kreative tankegang. Fortalte ham at vi har købt en kæmpe pose slik og den smager altså godt Men som det ser ud lige nu kan den pose slik nok ikke blive ved med at have ben at gå på
 15. Sven der skriver, ja pæne navne, men for almindelig dansk for mig :o) jeg har 3 pige navn, men mangler et drenge navn, og det må gerne være et international navn hvis i forstår. :o) og det må gerne have en betydning..