SarahTheresa

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    26
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About SarahTheresa

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Havde jo gættet på ET og hun gemmer sig stadigvæk. Har hele tiden haft fornemmelsen af d. 14/3.. Skal dog til JM d.12/3, så må vi se hvad hun siger der, hvis lille pigen stadig ikke er kommet. Har dog slet ikke snakket om i gangsættelse med min JM på noget tidspunkt..
  2. Stort tillykke med hende.. En smuk prinsesse..
  3. Super god idé med denne tråd.. Har dog ikke fået skrevet en liste over de ting vi mangler at købe, men det er virkelig små ting. Såsom bleer, div. cremer og lagner til lift. Selve indretningen af børneværelse mangler vi også, men bliver forhåbentlig gjort i næste uge. Så har jeg masser af tid til, at gå og nusse med hendes værelse.. :-D
  4. Jeg skal føde på Herlev, og vi venter en pige. Tror sq hun putter sig så godt, så det bliver efter termin 6. Marts..
  5. Jeg fortalte det først, da vi havde været til NF-scanning. Ca. 11+5.. Men havde sagt det til én kollega, da jeg fandt ud af det. I tilfælde af jeg skulle døje med kvalme.. :-)
  6. Det eneste hun nævnte var Folinsyre, som man fik "for meget" af.. Men der tisser man åbenbart det "overskydende" ud.. Men ja, prøv at snakke med hende eller din læge.. :-)
  7. Jeg tager også Gravitamin, men både en morgen og aften. Det sagde min JM var nok :-)
  8. Havde nu aldrig hørt om det før jeg var til lægen i onsdags.. 7-9-13, har jeg ikke haft influenza eller ligende de sidste 10år. Men overvejer det også..? Spørg nok dumt.. Kan det skade barnet hvis man bliver syg, eller er det bare mere fordi man ikke må få penicilin, at de anbefaler det?
  9. Mange tak.. :-) Var sq skønt, at se den lille bebs..
  10. Vi har været til NF i dag, hvor jeg så er 11+5.. Dét var godt nok surrealistisk, at se den lille baby. Spræl levende og fuld af liv.. Hun kunne dårligt måle nakkefolden fordi der var så meget gang i den!! :-D Men så skønt, at se at der var noget..
  11. Der kan jeg godt se, at du har en "fordel".. Hos os tager kæresten til Jylland hver 14.dag, og har dem hos hans mor.. Så der har jeg slet ikke været inde over opdragelse på samme måde. Selvfølgelig har jeg da været med ham en del gange, men er bare ikke det samme, som hvis de bare kom hjem til os.. Så er bestemt på udebane med alt :-) Men det der pt skræmmer mig mest, hvis man kan sige det, er selve fødslen.. :)
  12. Er i præcis samme situation.. :-)
  13. Så kan jeg vist også melde mig ind i denne gruppe. Har været til første læge besøg i dag, og hun satte terminen til d. 9 marts.. :blush Men tør stadig ikke rigtig glæde mig endnu..
  14. Jamen, må tage en snak med lægen og høre hvad hun siger :)
  15. Hehe. Tror aldrig man kan være forberedt, selvom man ved chancerne er der