Athene11

Medlemmer
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Athene11

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/28/1990

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  27-05-2013
 1. Sådan har jeg også haft det i et par dage nu, og mistænker lidt det er fordi han sætter sig fast :-) Min mave synker langsomt mere og mere de her dage :-) Dejligt der snart sker lidt med kroppen, synes det hele har stået stille længe nu, så dejligt at kroppen begynder at reagere på den snart komme fødsel :-)
 2. Ja det er mit sygehus også med i :-) Jeg var jordemoderstuderende på det tidspunkt hvor der var kursus i det på sygehuset, så jeg er meget spændt på det :-) Det er ikke så meget anderledes end hvad man hidtil har gjort, men budskabene er mere enkle og man har fokus på barnets omstillingsproces.. Jeg glæder mig til at prøve det af :-) Var også til Jordemoder idag, så blev også introduceret for det :-)
 3. Hej Anja :) Jeg kan anbefale dig at tilmelde en gruppe på facebook der hedder "termin maj 2013", hvor logoet er en bamse. Der mødes dem fra Kbh området af.. De har lige haft en enkelt møde og skal vidst nok mødes igen her snart :) Synes selve terminsgruppen er rigtig hyggelig og vi er ved at være mange medlemmer fra held landet :) Det var bare et forslag :)
 4. Det lyder til bare at være kontaktblødning. Her i slutningen af graviditeten er der jo ekstra tryk på blodkarrene, og det gør nok at sandsynligheden for små blødninger, er stor. Men hør jordemoderen ad :-) God tur!
 5. Årh øv :( Håber det præparat vil dæmpe hævelsen og lindre ømheden :) Mine har faktisk ikke været så voldsomme, men efter fødslen er jeg forberedt på at det bliver meget smertefuldt :\ Men husk og undgå hård mave og helst ikke sidde på toilettet for længe, og benene op når det er muligt :)
 6. Altså jeg synes ikke det er et ulækkert emne.. Eg har siden jeg var barn, haft en hæmoride(døjede med meget hård mave som barn), og den er blevet større her i graviditeten. Den har ikke været øm, fordi jeg har gjort ALT for at den ikke skulle generes.. Har drukket spandevis af vand og spist fiberrigt :-) Men den øgede blodtilstrømning gør altså at den er blevet større. + at jeg har fået en ny :-( Det er så øv og det hæmmer lidt min blufærdighed til fødslen.. Men fortæller det til jordemoderen i næste uge. Man kan få noget creme som kan lindre en øm og blodfyldt hæmoride. Det creme jeg har, hedder proctosedyl. Men det fjerner ikke hæmoriden. Den vil blive mindre efter fødslen og hvis man er heldig, vil den forsvinde :-) Ellers kan man fjerne den ved operation eller ved at sætte elastik på, men det kan du læse mere om på nettet :-)
 7. Hej Helle. Det lyder rigtig træls alt det i skal igennem, og jeg håber i finder en løsning, både du og lillepigen kan holde ud til. Jeg kan fortælle at de elektroder du nævner, er CTG'en, som måler hjerterytmen og bevægelser. Den sætter man på INDTIL hovedet trænger så langt ned i bækkenet, at man kan sætte en caputelektrode(elektrode på barnets hoved), så fjerner de hjertemåleren, så du kun har én omkring maven, som måler dine veer. Selvom du har elastikket rundt om maven, kan du sagtens stå op, sidde ned, alt som du plejer.. Det er bare med at være kreativ :-) har set flere fødsler, hvor det sagtens kunne lade sig gøre at være mobil, og efter noget tid, tænker man ikke over den sidder der :-) Håber det kunne bruges.. ❤
 8. http://www.mst.dk/Virksomhed_og_myndighed/Kemikalier/Fokus+paa+saerlige+stoffer/Triclosan/ Jeg tror ikke man skal være videre bekymret, i følge denne artikel :-) I følge artiklen, indeholder hånddesinfektion også triclosan, og jeg arbejder til daglig på et sygehus, hvor vi spritter hænder hele tiden!! Uuurgh.. Såå, er sikker på det ikke er så slemt som det lyder :-) håber jeg.
 9. Har hørt det samme :-)
 10. Ja det læste jeg også på hjemmesiden :-)
 11. Jeg har læst din tråd, og det lyder til at være noget, som vil virke godt. Det er lidt sjovt det med vejrtrækningen, for jeg oplever ofte på Fødegangen(er jordemoderstuderende), at kvinderne synes det gør rigtig ondt at trække vejret dybt ned i maven, så der er måske noget om det. Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i Anja Bays foredrag, da jeg bor i Nordjylland, og foredraget i Aalborg, var i februar.. øv øv.. Men jeg skal da vidst lige snakke med min kæreste om sådan et hjemmestudie kursus, det lyder lovende :-) Er udelukkende afhængig af min egen "coping" af smerte, fordi jeg skal føde hjemme, og derfor ikke har den brede vifte af smertelindring, HVIS det kom dertil.. Og jeg er lidt pivet, må jeg indrømme ;-) Tak for svar Mette! Kami: Ja det er nemlig super vigtigt at de samarbejdspartnere man har med under fødslen, ved hvilke forventninger man har til dem. Så det arbejder jeg også hårdt på. Min kæreste er simpelthen SÅ engageret i alle mine planer om fødslen, amningen, opdragelse osv.. Man bliver lidt skør af at være jordemoderstuderende og jeg stiller nogen gange lidt for høje krav til ham, men han gør det bare SÅ godt!
 12. Er der nogen af jer der har erfaring med det kursus, som hedder "smertefri fødsel" af Anja Bay? Jeg læste det tilfældigvis i jordemoderfoeningens blad, og blev lidt nysgerrig. Men da jeg så så at et hjemmestudie kursus kostede 995,-!! Hold da op, det er mange penge, synes jeg. Jeg vil gerne ofre det for at få en succes oplevelse med min fødsel, men når jeg ikke ved præcist hvad det går ud på, er det svært! Har i nogle erfaringer med dette kursus, eller kender nogen som har, vil jeg gerne høre om det? :-)
 13. Det eneste opløftende jeg kan tilføje din lidt triste nyhed er, at man skal huske på scanningen ikke altid er 100% præcis, de beregner gennemsnit af alle mål og ikke præcise mål. Derudover vokser de oftest i ryk, således at det godt kan se helt anderledes ud om 2-3 uger. Ligesom da vi var børn, var der perioder hvor man havde mere ondt i benene end andre perioder pga. Vokseværk. Jeg håber det bedste for jer, og at lillepigen har det fint :-)
 14. 28+3 +10kg 111cm om maven(kan ikke huske før mål)
 15. Lyder meget fornuftigt, især taget i betragtning du sidst fødte for tidligt.. Man skal ikke tager chancer når det gælder liv og død :-) Godt i har fundet en løsning!