JaMa

Medlemmer
 • Content count

  374
 • Joined

 • Last visited

About JaMa

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vores to yngste har ligget i slyngevugge og har slet ikke flade baghoveder. Kan kun anbefale en slyngevugge :) vores er den fra Natures Sway købt ved Sneglehuset...
 2. Ja, vi håber også på et hurtigt svar. Ringede derind i dag, da jeg havde lidt spørgsmål i forhold til det hormonsalve vi skal smøre hende med. Samtalen endte med at de vil se hende fredag allerede og vil rykke for svar på biopsien. Så kryds fingre for at vi har et svar fredag :)
 3. Tak for dit svar :)Vi har nu været på sygehuset med hende i sidste uge, da det bare blev værre :( hun blev sendt videre til hudafdelingen og de kunne desværre ikke komme med en entydig forklaring eller diagnose. Så de har taget en vævsprøve fra det område på knæet, samt sat hende i behandling med noget salve og antihistamin mod kløen. Det har heldigvis hjulpet på hendes almentilstand, men huden er stadig fyldt med knopper... Vi får svar på prøven i starten af marts, så vi venter i spænding. De mente ikke at det har noget med vaskepulver mm at gøre da det er alle steder på kroppen af hende, men har alligevel skiftet vaskepulver, dog uden effekt :)
 4. Okay, det kunne jo godt understøtte tanken om at det måske er noget allergi af en slags hun har fået sig... vildt at kopattesalven virker for dig, når der er alle de ting i :)
 5. Tak for :kram Jeg tænker også allergi i en form, men for hvad har jeg ingen anelse om... Kan ikke få det til at passe med at vi er startet op med nye fødevarer eller lignende. Storesøster på snart 5 år har laktoseintolerance, men i følge lægen siger det ikke noget om hvorvidt P er disponeret for allergi for mælk, og det ville heller ikke vise sig på denne måde. Hun får dog ikke komælk at drikke, men en klat smør i grøden osv. I forvejen er vi temmelig restriktive/sarte med parfume og vådservietter og den slags, da jeg selv har sart hud og har haft eksem som barn og ung, men aldrig i den grad eller slags som lillepigen nu lider af det :( men vi bruger faktisk ikke hverken vådservietter, parfume eller andet i den dur. Først troede jeg det var hendes uldbodyer, men det har ikke hjulpet at skifte over til ren bomuld, ej heller uld/bomuld. Mht. vaskepulver så bruger vi Neutral, Levevis og nogle gange Änglamark, så det skulle jo være i orden, men gad vide om det kan være "noget" i det alligevel?
 6. Tak for :kram og ja, det er simpelthen så synd for hende og helt utroligt frustrerende at intet af det der er prøvet hjælper. Der er mellem 2,5-4 måneders ventetid på hudlæge på hudlæge her i byen, så vi har været heldige at få en tid d.17/2, og at vi så skal køre en times tid efter det tager vi med.
 7. Vores lille P på 10,5 måneder har fået noget udslæt som bare breder sig :boo det startede med en plamage af mørkerøde knopper på hendes knæ, som langsomt voksede i omfang. Det var i starten af januar at vi var til læge med det på knæet, lægen udskrev Locoid salve, men det har ingenting hjulpet, overhovedet. Lægen har så henvist hende til hudlæge, hvor hun har en tid d.17.februar. Men, så for 2 uger siden startede et "nyt" udslæt på ryggen, som nu har bredt sig til hele ryggen, hovedbund, nakken, pande, hele mave og bryst og nu også ned af benene (udover det som er der i forvejen) :boo Vi var til læge igen i mandags og nu skal vi smøre hende i Locoid to gange dagligt overalt på kroppen hvor der er eksem, undtaget ansigtet, i 4 dage og hvis ikke det stopper det, vil lægen se om de kan få en akut tid igennem hos en hudlæge. Der er tre læger der har set på hende og de er ved slet ikke hvad det er, og virker forbavsede over at Locoid end ikke dæmper det... Hvilket det heller ikke gør nu hvor vi smører to gange dagligt. Vi ved simpelthen ikke hvad vi skal gøre for at hjælpe hende, det er tydeligt at det klør og det breder sig som sagt fra dag til dag :unsure Så jeg tænkte at jeg ville spørge herinde om I har set noget lignende og hvad det i så fald var? Det ene billede viser det på knæet og det andet viser hendes ryg som den så ud i går...
 8. Har kun hørt godt om dem i Højbjerg som Camilla skriver om. Derudover kan jeg på det varmeste anbefale Søren Schweigler som har klinik i Prismet, hvor vi var med vores datter for 4,5 år siden. Hun blev født ret hurtigt men sad fast med skuldrene, og havde fået et vrid i nakken. Men det fik han hurtigt styr på og hendes gråd og uro blev markant mindre :)
 9. ...

  Skønt indlæg :)
 10. Jeg har været gravid 3 gange og to af gangene har jeg blødt. Første graviditet var det præcis som du beskriver, jeg kom til scanning omkring 7+ og alt var fint og der kom ikke mere blødning efter scanningen. Han er en 7-årig frisk gut i dag :) anden gang jeg var gravid blødte jeg slet ikke. Tredje gang jeg var gravid blødte jeg. Der kom meget blod, som en menstruation, og havde smerter. Jeg blødte frisk blod on off i to dage før jeg kom til scanning, men alt så fint ud. Derefter blødte jeg on off i et par uger, det stoppede en uge før NF scanningen. Og hun er 7 måneder og fuld af energi nu :) så det kan altså sagtens gå godt selvom man bløder, kender mange der har prøvet det. Krydser fingre for dig og håber at alt er vel :)
 11. Hov, glemte at skrive at jeg også har lavet æblemos med tørret abrikoser, det gør det lidt sødere. Ellers kan man blande det med lidt moset banan, hvis man vil undgå at tilsætte sukker :)
 12. Æblemos er bare altid et hit :) når jeg fryser mos ned, putter jeg det i en frysepose og former posen til en tynd plade. Når så jeg skal bruge noget brækker jeg et stykke af pladen, nemt og hurtigt :) isterningebakker er vist ikke velegnede til formålet, da de kan afgive uheldige stoffer når de kommer i kontakt med syren fra frugten. God fornøjelse :)
 13. Jeg har for lavt stofskifte efter at jeg har fået opereret halvdelen af min skjoldbruskkirtel væk. Under min seneste graviditet har jeg fået medicin fra jeg var 8 uger henne og indtil min datter var 8 uger gammel :) jeg blev fulgt ret tæt med blodprøver hver 3.uge fra jeg var halvvejs, tre ekstra scanninger samt 3 ekstra lægekontroller på sygehuset. Jeg oplevede ikke de store komplikationer, men var utroligt træt og forkvalmet indtil jeg var omkring 5 måneder henne. Risikoen for spontan abort er forhøjet, men ikke når du er velreguleret med medicin. Tillykke med graviditeten :)
 14. Første gang sank den slet ikke, fødte 40+1. Anden gang sank den knap to uger før jeg fødte, 40+3. Tredje gang sank den et par dage før termin, fødte 41+1 :)
 15. Ja, det er jo ingen garanti for bedre søvn. Jeg ser også sådan på det at bedre søvn ville være en bonus, men det vigtigste er bare at hun får det hun har brug for :) hun virker fint mæt på mælk om dagen, men det er mere det om natten der får mig til at tænke om hun mon får nok. Men tror nu vi venter noget tid med grød endnu :)