Bermuda

Medlemmer
 • Content count

  4,713
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bermuda


 1. 21 hours ago, Sparklinrock said:

  Hyggeligt at høre fra dig :) Og tak for pøj :yay Altså, nu kender vi jo ikke til andre steder (andet end RH). Men det hele virker bare godt hos Trianglen. Deres resultater er ret flotte - og så er de bare venlige, smilende, og lydhøre, og de virker bare utroligt kompentente og professionelle. Så langt så godt :)

   

  Hvordan går det hos ellers hos jer? Alt vel med jeres lækre dreng? :wub

   

  Jeg tog stik nr 2 puregon i går aftes, og pt vil jeg næste påstå, at jeg ingen bivirkninger har :o Måske en lille bitte smule træthed og hovedpine, men jeg er også forkølet, så det er nok mere sandsynligt, at det er derfor. Det er altså ret vildt, synes jeg :yay Nå, håber puregonen virker helt som den skal alligevel - kom nu æg - gro jer store og lækre :)

   

  Jeg kender også kun til Trianglen - og så Herlev, hvor vi valgte at komme i behandling. Men ja, det er bestemt også mit indtryk af dem, fra de få gange vi endte med at være der - og deres tal er nemlig rigtig flotte! :)

   

  Mht. dine AMH tal, så kan jeg fortælle, at mit var på 15 da jeg blev tjekket for 2,5 års tid siden, hvor jeg var fyldt 32 et par måneder forinden. Jeg fik fine æg ud alligevel og også en fin mængde: 8 den ene gang, 9 den anden gang og halvdelen blev befrugtet og dyrket til blastocyst-stadiet. Første gang var det kun det ene der blev til en blastocyst, men anden gang blev alle fire til blastocyster, så jeg fik tre i fryseren! Så det tror jeg virkeligt ikke, du skal bekymre dig om (selvom jeg godt kan forstå man lige mister pusten et øjeblik) :kram2

   

  Vores lækre, lille dreng har det godt! Han er alderssvarende motorisk (i forhold til korrigeret alder), men han skal "lokkes" lidt til at ville ud af egen comfort zone; han har tendens til at lægge sig om på ryggen lige så snart han har fået fat i sit legetøj og så ligger han og hygger sig i sin lille boble - det lærer man ikke at kravle af! ;):P 

  Ergoterapeuten som vi er tilknyttet mener, det er fordi han er sansesensitiv, så det er hans måde at skærme sig selv på (hvilket jo er godt, at han gør!), så vi skal lære ham at der også er sjovt og trygt udenfor hans lille boble...

  Han er også ved at få en tand; en af fortænderne i overmunden. Det ser SÅ sødt ud! Min lille Fætter Hugtand :wub 


 2. Det er ikke ofte, jeg kommer på BK efterhånden, men når jeg gør lurer jeg altid lige med her :)

   

  Puha, det lyder hårdt med den kvalme, Katrine, men jeg holder også på, at det er et godt tegn! :yay

  Kan sagtens følge jeres tanker ang. scanninger og jeres nervøsitet for hvordan spiren har det - med jeres historik ville andet være utænkeligt :kram2

   

  Spændende med behandling, Sparks! 

  Fedt, at I er glade for valget af Trianglen. Det var også der vi oprindeligt startede og det er også dem vi regner med at vælge til PB2, hvis det er nødvendigt :)

  Pøj pøj!


 3. 4 hours ago, Katrinemus said:

  Jeg havde faktisk tænkt på dig forleden, at jeg skulle altså omkring din tråd, jeg håber I har det godt og flytningen er gået godt :kram2 tak søde, det er så vildt :7himmel 

   

  Det er SÅ vildt - jeg er virkelig glad på jeres vegne! Årets bedste julegave :7himmel

   

  Flytningen er gået... well, der kommer er laaaangt brokkeindlæg om det på et tidspunkt (hvis jeg kan få taget mig sammen, vel at mærke :rolleyes )

  Altså, vi bor her, her er (eller, bliver lige så stille) dejligt, men bor stadig i flyttekasser, så... Det er lidt stressende, faktisk :unsure 

  Men vi er enormt glade for at være rykket til Amager og tættere på netværk - og vi skal nok komme på plads snart(-ish) og få det dejligt! :) 


 4. Vi havde Tryg tidligere; synes de var alt for dyre, vi havde en høj selvrisiko og jeg var ikke videre imponeret over deres service de få gange vi gjorde brug af dem.

   

  Vi har også LB nu og giver lige godt 430,- om måneden for både indbo, rejse, liv og ulykke - med en bedre dækning, lavere selvrisiko og bedre service!

  Så ja, det kan helt sikkert betale sig at "shoppe rundt" når det kommer til forsikringer.

  Prøv evt at høre din bank om de har aftale med nogen? Vores bank (LSB) har i hvert fald aftale med diverse firmaer (forsikringsselskaber, a-kasser osv.) 

   


 5. 3 hours ago, JosephinePN said:

  Også mig!

  Jeg tror aldrig jeg har set de to sidste sæsoner før, så jeg var lige nødt til at se det hele :)

   

  Jeg har set hele serien mange gange efterhånden (har den på dvd-boks). Min mor og jeg så den sammen, da den kom første gang; hun faldt bare fra, så hun har aldrig set den sidste sæson. Den er hun vist i gang med nu, så hun er klar til den 25/11 :D


 6. 8 hours ago, JosephinePN said:

  Jeg er lige blevet færdig med Gilmore Girls og er nu gået igang med The affair.

  Sammen med manden ser jeg West World, som er mega fed!

   

  Uhhhh, Gilmore Girls! Glæder mig til "A Year in the Life" den 25 november! :) 


 7. Ingen sex under mens. (Hvis vi havde et større badeværelse og der var plads til sex i badet, så kunne det godt ske ;) )

   

  Før graviditetn brugte jeg også menstruationskop - det er fantastisk! Og også sundere for kroppen end tamponer.

   

  Desværre gør det ondt her efter fødslen (tror jeg er for tør?), så lige nu hedder det bind - og så kommer koppen i brug igen på sigt :)

   

  I øvrigt: med tampon (og menstruationskop) kan du svømme.


 8. 44 minutes ago, Saga74 said:

  Jeg hylede af grin... min familie kom farende for at se om jeg var kommet til skade :lolR syns også den var skide skæg. Tak vi trængte til noget at grine af

   

  Både N og jeg grinede så højt at Elias blev forskrækket og begyndte at græde! :blink :blush 

  Stakkels lillefis :wub


 9. Hej allesammen :)
   
  Efter aftale med Ki, har jeg fået lov til at dele følgende:
   
  Vi leder i øjeblikket efter kvinder i alderen 30-45, som har gennemgået eller overvejer at gå i gang med fertilitetsbehandling. Vi er et dansk design- og udviklingshus, der er i færd med at teste en række tidlige prototyper af behandlingsrelaterede produkter, som vi gerne vil have hjælp til at teste og forbedre gennem et kombinerede brugerstudier og interviews.

  Det kombinerede brugerstudie og interview kommer til at tage 45-60 minutter og omfatter en række håndteringsøvelser og dertilhørende spørgsmål. Du skal ikke forberede noget. Der vil være nogen interaktion med sterile nåle, men du vil ikke blive bedt om at stikke dig selv.
   
  Det kombinerede brugerstudie og interview vil blive modereret og overvåget af både kvindelige og mandlige researchere. Seancen vil blive filmet, men din identitet og personlige oplysninger vil blive censureret i det videre arbejde.

  Det kombinerede brugerstudie og interview vil finde sted på vores kontor i København i 1.-3. november, og som tak din deltagelse, vil du blive kompenseret med et gavekort på 500 DKK til Magasin.


  Hvis du ønsker at deltage, bedes du sende en mail til projektleder Anders B. Kiertzner på ank@attention-group.com med et par linjer omkring dig selv.

   


  På forhånd tak

   

   

  PS: Jeg har ikke andet med det at gøre, end at Anders skrev til mig i forbindelse med, at jeg selv skal deltage i interviewet og brugerstudiet, og spurgte om ikke jeg kendte andre, der kunne være interesserede. Jeg deltog i et interview med dem sidste år. De er søde, interesserede og det hele er meget stille og roligt og nede på jorden (det var det i hvert fald sidste år :) )  


 10. 1 hour ago, Lady H said:

  <_< Hvorfor skal Small Design Cube stol/bord være så dyrt. Sigrid fik en til sin sin dåb, og hun er vild med den. Jeg kunne godt tænke mig en til, men de koster jo fa'me +1.000 kr. - det er jo absurd for sådan en lille ting :o

   

  Ja, de er virkelig fede - og monster dyre!! Jeg har også forelsket mig i den til E :blush


 11. 4 hours ago, Stine74 said:

  Tak I søde quinder :kram2

  Sødt af jer at tænke på mig!

   

  jeg ruger nu på 2 AHA æg og ventetiden går i gang....uha!

   

  9 af de 11 æg blev befrugtet :yay Så de 7 æg bliver dyrket videre til blastocyster. Så må vi se om de klare det og havner i fryseren :)

   

   

  Ej, hvor vildt! :yay:yay

  Spændende om du får en masse æg på frys :goodluck

   

  Jeg hepper alt hvad jeg kan!


 12. Herhjemme er det manden der er skruk, mens det er mig, der ikke er klar :P

   

  Mentalt skal jeg lige komme mig over forskrækkelsen og traumet af Es fødsel - og komme til en form for accept af, at jeg har 50/50 risiko for at blive syg igen i en ny graviditet (derfor er jeg også rimelig sikker på, at næste graviditet vil være den sidste). Men jeg er da kommet så vidt, at jeg tænker "når" om en fremtidig graviditet, og ikke "hvis" længere, så det er da fremskridt :) 

   

  Fysisk, så fik jeg at vide at jeg skulle vente 1,5 år pga. KS og at min krop skulle have tid til at hele ordentligt; E er 8 måneder, så det vil sige tidligst august '17.

  Pga. arbejde bliver det nok nogle måneder senere, så tidligst i løbet af efterår/vinter 2017...


 13. 40 minutes ago, Stine74 said:

  Så er ÆU overstået. Jeg fik taget 11 æg ud....11 æg!! Blev simpelthen så glad og overrasket. Så håber vi bare at de er modne og klar til befrugtning og tilbagelægning. Og muligvis et enkelt til frys (håber)

  Glæder mig til at hører hvor mange der har klaret den på fredag.

   

  Der er givet tilladelse til Assisted hatching. Så vi håber at det giver de bedste muligheder for en lille spire :)

   

   

   

  Ej, hvor er det fedt - både med antal æg, men også med AH :glad :glad

   

  Jeg krydser fingre for de små ægbasser!


 14. 1 minute ago, Fru.Mor said:

  Fedt!

  Jamen, jeg skal have lavet en hjemmeside helt fra bunden. Jeg har købt et domæne og forsøgte at lave hjemmesiden i wordpress, men jeg kan simpelthen ikke få det til at virke. Jeg er vist efterhånden der, hvor jeg bare godt gad betale mig fra det :unsure  Det er snart en måned siden jeg købte mit domæne, og der er bare ingenting sket :(

   

  Prøvede lige at sende dig en pm, for det tænkte jeg var nemmere, men den siger du ikke kan modtage beskeder?