Marie-Louise

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Marie-Louise

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 01/26/1985

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-03-2013
  • Lokation
    Viborg - Aalborg
  1. Jeg har termin 3. marts, venter en lille dreng, og det skulle gerne komme til at foregå på Aalborg sygehus. Jeg har en underlig dyb fornemmelse af at han kommer før tid, så det må være mit gæt :)
  2. Jeg plejer også at blive enormt forstoppet af jern, men min læge anbefalede et præparat der hedder niferex. Det er ret nyt og skal derfor ofte bestilles hjem på apoteket (det tager en dag eller to). Dette tilskud kommer i kapsler hvor der er tilsat en lille smule afføringsmiddel som ikke er skadeligt for den gravide, men som holder maven i gang. Kapslerne er på 100 mg og derfor er det nok at tage en hver anden dag. Jeg har taget dem siden uge 10 og er i dag 20+6, og det er gået rigtig fint, så det kan anbefales :)
  3. Jeg læste den anden dag at grunden til at de anbefaler vaccinenen er at barnet kan blive meget syg og i værste tilfælde dø hvis moderen får influenza. Blev selv ramt sidste år og havde en enkelt dag feber på næsten 41, så det kan man sagtens forstå ikke er godt for et lille foster. Normalt ville jeg aldrig få vaccinen, men nu i 18. Uge tror jeg at jeg vil få den, viber jo som gravide mere følsomme over for sygdom.
  4. Hej. Kunne endelig teste positiv 2 gange tirsdag, og i går og i dag :loveshower Er gravid for første gang, og har været gennem en enkelt hormon behandling for at nå hertil. Har endnu ikke helt forstået det, og tør heller ikke helt glæde mig endnu, da det er så tidligt at alt stadig kan ske... Men dejligt at der er en anden herinde, snart kommer der forhåbentligt mange flere vi kan dele denne kæmpe oplevelse med. Den foreløbige termins dato er 4. marts 2013 :stork Kan slet ikke vente med at opleve det hele!
  5. Min mand starter i nyt arbejde denne sommer, og jeg selv blir færdig som sygeplejerske den 20. juni, og søger arbejde som en gal :) Vi har derfor kun 2 ugers ferie sammen i år som går til Østrig og Italien med min familie. Det er en familietradition der har stået på siden 1969. Det er det skønneste at slappe af i varmen og lade op til et langt efterår. Hvis vi er heldige kan vi lave en lille ny dernede, så vi har en ekstra passager med hjem...vi arbejder i hvert fald på det :seng
  6. Hej. Tak for svar. synes også de ser positive ud. Har lagt billeder ind med de enkelte tests der ser positive ud. :blush
  7. Hej. Jeg er en kvinde på 27 år, min mand og jeg er for nyligt gået igang med projekt baby. Jeg fik for ca. 2 år siden stillet diagnoserne PCO samt endometriose. Derfor valgte min gynækolog også at teste mands sædkvalitet så snart vi gik igang og den er heldigvis god. Da jeg normalt har en cyklus på 38 dage og ingen ægløsning, har jeg taget provera i 10 dage. 6 dage efter sidste tablet kom min menstruation og på 3. dagen startede jeg pergotime som jeg tog i 5 dage. Jeg begyndte dernæst at tage ægløsningsteste fra 12. dagen. tager desuden metformin, 1g om dagen, har taget dette i ca. 1½ år. Mit problem er imidlertid at jeg har svært ved at tyde disse teste, jeg synes det ser ud som om testene fra 13. og 14. dag kunne være positive da stregen er tydelig, men den er meget tynd sammenlignet med kontrolstregen. Har vedhæftet et billede af testene. Forhåbentlig er der nogle garvede "testere" der kan tyde dem bedre end jeg :)