Kistulle

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    58
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Kistulle

  1. ivf

    Har lige et ?. Nu har vi fået et barn med ivf, og hvis vi nu ønskede om et års tid en mere, så bliver man ikke henvist til det offentlige vel så skal man selv betale hele forløbet, vi kom bare til at snakke om det nemlig ;)
  2. hej piger, ja jeg har så valgt at holde fødselsdag i april i stedet, fødte ved ak den 5/4, en dejlig lille dreng, havde desværre fået svangerforgiftning og måtte forløses før tid. vores lille william vejer 1805 g og 43 cm, helt perfekt bare lille, ikke nogen kuvøse ilt eller lign. held og lykke til jer alle med de forestående fødselsdage :)
  3. Vi venter også dreng ;)
  4. Vores skal hedde william, er fuldstændig ligeglad med top 5 eller lign, fra jeg fik min første for knap 16 år siden, har jeg altid sagt at fik jeg nogensinde en dreng, skulle han hedder william, hvis det skulle gøres specielt skulle det staves villiam, men så vil han alligevel altid skulle stave det. ;)
  5. 9 maj, horsens sygehus
  6. Min kæreste blev kørt ned, og skulle igennem en rimelig stor operation, hvor vi begge var bange for udfaldet, og vi egentligt først skulle testes på brædstrup (ivf behandling), 2 dage senere, købte jeg en test, som jeg knap nok rørte, inden den var positiv. Og da han så kom op fra opvågning, og vi begge græd. (de måtte fjerne muskel og nerver i benet, så han skal gå med skinne resten af livet ). Så tog jeg testene frem og sagde at vi trods alt skulle glæde os til at blive forældre, og så græd vi endnu mere dog af glæde :biglove
  7. Har absolut også kun ros til Brædstrup, vi var i ivf behandlig og det lykkedes i 1 førsøg, og denbehandlig vi har fået der ude, var ubeskrivelig, det var så søde, og man føler virkelig at alt drejer sig om en, og at de "kun" har dig som patient. Håber det lykkedes for jer hurtigt :goodluck
  8. :goodluck :goodluck :goodluck
  9. Det bliver bedre, eller det gjorde det ved mig. kvalmen fortog sig dog ikke men det andet gjorde, ved godt at det ikke er det fedeste tips, men efter jeg havde stukket drak jeg cola det hjalp mig. xxxx mange gange held og lykke. :goodluck
  10. Stort tillykke :balloons <div><a target=_blank href=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/05/2013><img border=0 width=450 height=185 src='http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/05/2013.png' alt='Pregnancy%20ticker'></a><br><a style=font-size:9pt;color:#444444 target=_blank href=http://www.pregnology.com>Make a pregnancy ticker</a></div>
  11. Ja du må have tålmodighed og vente med at teste, hvertfald en uge mere :)
  12. øv :kram , håber du er ok, og at næste gang er det jeres tur :kram
  13. Første oficelle billed af vores lille spunk, er 8+ og har termin 7/5 2013, det var så stort i dag, måtte selv af sted til scanning, og var meget nervøs, der har været så meget, og manden er stadig indlagt, og skulle opereres igen igen i dag, så i dag er en speciel dag, vi havde video kald til ham så han også kunne se det lille hjerte banke :biglove
  14. Selvfølgelig er den der :bd :bd :bd :bd :)
  15. I stedet for næse spray, fik vi suprefact, man skal "kun" tage den srpøjte en gang om dagen i forhold til næse sprayen, og den sidste uge inden æu skal man så også tage gonal-f (lidt ala pen til sukkersyge), og så cirone efter æo. Jeg syntes man vænnede sig hurtigt til de sprøjter, det er jo aldrig en sjov ting at skulle stikke sig selv. Syntes dog at æg udtagning, er noget af det væreste jeg har prøvet i mit liv, og der gik næsten 10 dage, før jeg var 100 pct ok igen, og æo, jamen det mærkede jeg ikke. Og så kommer der den forbandede vente tid bagefter igen ;). Vi har været igang i behandlig i brædstrup ;) Du ønskes alt det held og lykke du kan få ;)
  16. Jamen vi er super glade, det har været noget af en rutshje tur op og ned, manden er ved godt mod, trods en meget alvorlig skade, som gør at det vil påvirke hans, førelighed resten af livet, i skrivende stund skal han gennen operation nr 12, og have transplanteret hud der, til hvor de har fjernet muskel og de vil så "fylde noget af hullet op med hud lag, der er beskadiget nerver, så han skal gå med skinne resten af livet, og kommer nok ikke lige til at løbe og spille fodbold med spunk, men så må vi købe en masse lego og andet de så kan lave i stedet, og spunk får da også nogle dejlige storesøstre, der er klar på alt det som far ikke lige kan. På Mandag skal vi scannes for anden gang, min hcg tal bliver ved med at være temmelig høje, så vi skal lige tjekke at der nu også kun er en spunk ;), og så kan tiden vist kun gå for langsom ;)
  17. Melder mig også på banen, er også 6+, er testet positiv ved blodprøve, og det var vores første ivf forsøg, så er stadig lidt skepsis. men selvfølgelig bliver den der, der er så skønt i den hule :), og det kommer på det bedste tidspunkt, da samme dag vi skulle teste, blev min mand kørt ned, og ligger desværre stadig indlagt, og har ødelagt en del i sit venstre ben og får en masse men, så "spunk" er vores lys punkt.
  18. Hej jeg er også ret ny her inde. Jeg er 35 år og min kæreste er 23 år (joker med at jeg tog ham for børneopsparingen), jeg har 3 børn fra tidligere, og vi prøver nu at få et fælles barn, da jeg er steriliseret, foregår det ved ivf behandling, vi går bare og venter, og håber snart, jeg er ude af det hormon helvede ;).
  19. Velkommen til, håber det lykkedes for jer hurtig :bd
  20. Vi er igang på Brædstrup, og kan absolut kun anbefales, de er så søde der nede (er de sikkert også andre steder), men er der det mindste man er i tvivl om så er der altid en der lytter ;) kun varme anbefalinger herfra :)
  21. Hej

    Velkommen til og :bd :goodluck
  22. Ferie hvad er det :lol, nej vi skal ikke noget i vores ferie, have sat æg op, og bare slappe af, økonomien er først nu ved at være på retur pga fyring fra job. Mine piger skal være her 3 uger og 3 uger ved deres far. vi slår telt op i haven og tager på tur der, ellers kører vi måske lidt rundt, igen hvis økonomien tillader det, ellers må vi jo hoppe på cyklerne ;), vi bor i nærheden af skov og vand som der kan blive nogle super gode udflugter til ;. Der var vores ferie ;)
  23. stort tillykke :balloons
  24. Stort tillykke :balloons
  25. Så er turen kommet til os, det er en meget mærkelig følelse, Jeg har børn i forvejen, og valgte for 10 år siden at få klemmer på, mine æggestokke (jeg var jo i et lykkelig forhold, og skulle ikke have flere børn ), men blev skilt 4 år senere, nu har jeg jo så mødt kærligheden for knap 3 år siden, han er en del yngere end jeg, og har ingen børn, og efter laaaang tids, overvejelse, er vi nu kommet i behandling. Jeg er begyndt på nedregulering, og hold da op hvor en rutsje tur jeg lige kom igennem, men jeg overvandt min frygt for nåle og er nu godt igang :) Rigtig glædelig dag til jer alle :)