Kristine001

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    869
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Kristine001


  1. 41 minutes ago, SDB said:

    Lille Mie bandit er godt nok ramt af dum opkast virus. 

     

    Lørsag aften kl 21 kaster hun op udover sig selv, mig, begges dyner og puder da vi samsov. Hun kaster meget op 4-5 gange på en halv time. Søndag er hun fræk, glad, lidt træt men sig selv, ingen temperatur, kun ingen lyst til mad. 

     

    Fint mandag kommer hun glad i dagpleje - efter lur ringer dagplejemor at hun kaster op ud over det hele. Ingenting efterfølgende. Hun er hjemme tirsdag, igen glad, fræk, sig selv, feberfri og kun lidt mere træt og madlede. 

     

    Idag onsdag kom hun igen i dagpleje, efter lur ringer dagplejemor at hun har helt vandlag afføring. Her i eftermiddag har hun været glad og fræk, lidt mere træt, feberfri og madlede. 

    For en halv Time siden kan jeg høre fra hendes værelse hun kaster op, flyver ind og får hende om på siden. Hun har kastet op udover sig selv og det hele igen. 

     

    Min lille stakkels pige altså :boo hvad er det dog for en ond hver anden dags opkast virus hun har. 

     

    Hun er slank i forvejen, og det her gør bare vi kan tælle ribben på hende :boo 

     

    Storm har det samme!! Han kastede op lørdag, mandag og onsdag :S og han hverken drikker eller spiser særlig meget :( Det er så synd for dem. God bedring til Mie


  2. 3 hours ago, Mrs-Rina said:

    Hiver lige denne frem igen..

     

    Benjamin skal have sko, og vi var ude at kigge lidt i weekenden, desværre uden held. Han har en meeega bred fod :blink ingen af de sko vi prøvede var brede nok, så vi er vist ude i det bredeste vi kan finde! Men.. Det er altså et møg-begrænset udvalg i butikkerne, så jeg er vist ude i at købe på nettet. Af dem som kom tættest på at være brede nok var Bundgaard (desværre havde de kun str. 20 og 22, og han skulle have str. 21 <_<), og så tænker jeg at Arauto RAP måske også vil være brede nok. Men er Arauto RAP sko bløde i sålen? Han skal ikke ud at gå på et bræt ( = Ecco, jeg var vildt skuffet over hvor stive de var! :o)

     

    Be' om hjælp :help

    Vi var vildt glade for Raps begyndersko :)! Vi køber dem også gennem milkywalk 


  3. Storm på lidt over 2 sover i vores seng og har gjort det hele livet. Vi prøvede et par gange at flytte ham til egen seng, men han skreg som en stukken gris, længe! Også selvom man sang, myssede, holdt i hånd osv.. men han er altså heller ikke nem at putte :/ pt er det ret godt, det tager for det meste lige under en time. 


  4. Arhhh, men tak for svar! Jeg har handlet der før og er jo vild med deres stof er øko, men gider sgu da ikke betale 50kr for et mønster der "automatisk sendes til min mail øjeblikkeligt", når jeg tre dage senere stadig ikke har modtaget den!

    Forståeligt! Elsker også deres stof (øko<3) men bliver altså også skrænt lidt væk af den langsomme kundeservice :s


  5. Jeg har købt stof hos bloome cph, og købte også et pdf mønster til download. Det har de så ikke sendt til mig, og svarer hverken på besked på fb eller mail. Har I oplevet det? Der står at det også kan hentes via ordrebekræftigelse - men sådan en har de heller ikke sendt.

    De er reelle nok og er sikker på de nok skal løse dit problem når de ser din mail. Men de er forfærdelige til at besvare mails, så tror jeg ville sende en mail mere, eller prøve at ringe :)


  6. Grundlæggende havde min mand det nok lige sådan, jeg kan i hvert fald genkende mange ting du skriver. 

    Vores søn er nu næsten to og hans far elskede ham fra det øjeblik vi fik ham i armene. Der var en lang periode på omkring et halvt år eller sådan, der lå lige omkring et års alderen, hvor vi nok egentlig overvejede at gå fra hinanden, det var hårdt at have barn, langt hårdere end vi havde tænkt, men vi klarede det. Det begyndte så langsomt at blive bedre, og nu snakker vi mest om at vi da har den mest fantastiske dreng i verden. Vi snakker begge to om muligheden om en toer, om et par år når det passer bedre, og vores dreng er sin fars øjesten, han kigger på ham med så meget kærlighed! (selv når han er pisse irriterende ;)). 

    Ved ikke helt hvad jeg gerne vil sige med det, andet end jeg forstår din situation, og det vil nok blive hårdt med din mands indstilling (det var i hvert fald vildt hårdt for os), men det kan sagtens overkommes, og din mand vil formentlig elske jeres barn mere end han tror muligt :kram


  7. ;) Min er nu også en lille spirrevip, så forskellen bliver bare så iøjefaldende på skrift. :D Den lille prut bliver 3 til oktober, og bruger str. 92 (lidt 98..).

    Åh lille spirrevip ja :). Det er også iøjefaldende i virkeligheden fordi han samtidig er ret langt fremme motorisk, han kan løbe, cykle på trehjulet, på løbecykel og klatrer lystigt højt op på legepladser. Men han er ikke mentalt længere fremme end hans alder, han er kun næsten lige begyndt at snakke for at fortælle os ting (i modsætningen til bare at sige dyrenavne og lyde) og så meget forstår han bare ikke. Så vi er tit nødt til at forklare folk at han altså ikke er så gammel som han ser ud :/


  8. Øh måske var det derfor det gik galt :rolleyes jeg har altid brugt tampon med spiral og troede ikke det var et problem. Det har det jo så heller ikke været ved de første ca 15 år (4 spiraler) men tja!?

    Måske er det bedre med en cup ?

     

    Niks :) det frarådes også


  9. Jeg synes ikke det harmonerer særlig godt :/ ved BLW begynder man først på mad når barnet er 6 mdr OG kan sidde selv, desuden spiser længe de kun minimalt, fordi de ikke selv kan ramme munden.

    Tror desuden ikke at jeg ville have lyst til at vuggestuen havde ansvar for at mit barn ikke blev kvalt i en klump mad (de kan jo ikke holde øje med ham konstant, der er jo mange andre børn), det er altså også nemmere ved grød.

    Jeg er ellers vild med BLW og brugte det selv, men tror ikke det er de rigtige rammer for det

    Kan du ikke give lidt mad han kan sidde med selv når i spiser hjemme? Bare sammen med grød eller mos? 


  10. Hvor er du sej!

    Men umiddelbart -og det er måske også bare mig, men så synes jeg at det virker sådan lidt mærkeligt sted at stille tv'et -altså fordi der ikke er nogle siddepladser omkring -giver det mening? Umiddelbart synes jeg jo nemlig også at det ville være helt ok at have sofaen på den led som du har stilt den -men at kunne slappe af med familien til en film gør at jeg alligevel synes at sofaen står forkert ift fjernsynet :chin:

     

     

    Jeg ved ikke om man kan hænge så stort et fjernsyn op? (vores er lille bitte), men hvis man kan kan man købe sådan nogle beslag der gør man kan trække det ud fra væggen og dreje det. så det vender mod sofaen, og så skubbe det ind på plads når det ikke er i brug?

     

    http://www.harald-nyborg.dk/p9344/vaegbeslag-lpa19-242-23-55

     

    Altså sådan noget her? det kan bære 30 kg :P


  11. Vi er begge to på SU og har en dreng på et år nu, det kører da rundt, det er ikke super luksuriøst, men det er udmærket, vi bor ret småt og ret billigt :). Men læg et budget med jeres nuværende udgifter og forventede indtægter, det gjorde vi inden vi kastede os ud i det :)


  12. Hjælp lige!

    Liff har bidt mig i babsen 6! gange i dag! :boo

    Det gør nederdrægtigt ONDT! Og to af gangene har bidt hul! :(

    jeg er meget OBS på ikke at reagere kraftigt ved et AV! el.lign. ja jeg frygter hun går i ammestrejke fordi hun bliver bange...

    Men hvordan får jeg hende stoppet hensigtmæsdigt?

    Storm bider konsekvent hver gang han får tænder :s men det var kun 1 dag eller 2 og så holder han op igen (med undtagelse af et enkelt bid en gang imellem når han ikke gider spise mere ;) ). Håber hun snart stopper!


  13. På opfordring fra flere, opretter jeg en tråd om, hvordan vi sparer og generelt lever.

    Det skal her til start siges, at Immanuel jo har vokset langsomt, så vores tøjforbrug til ham er lille og han har kun brugt tøj, derudover kunne han være i new born bleer i de første 3 mdr tror jeg det var :)

    Vi lever for to gange su, boligstøtten, børnepenge og min mands forsørger tillæg til su'en.

    Vi startede med at spare, da jeg gerne ville have betalt min gæld af, inden vi skulle have børn og sidenhen er de penge røget ind på vores opsparing :)

    Vores faste udgifter er til :

    Lejlighed

    El

    Vand

    Varme

    Licens

    Forsikring

    Mobilabonnement

    Sygeforsikringen Danmark

    Fagforeninger (DJØF+Lb)

    Børneopsparing

    Opsparing

    Opsparing til store ting til Immanuel

    Fysioterapi(Jeg har piskesmæld, så det er en fast udgift på ca 1200 kr i mdr)

    Gave til kirken

    Alt dette giver os et beløb på 1000 kr i mdr i rådighedsbeløb, der skal dække mad, husholdning, personlig pleje, tøj, sko, tandlæge, fritid, frisør, gaver og medicin.

    Vi har så i lang tid kun brugt 800 kr i mdr, så vi har kunnet spare endnu mere op :super

    Vi køber ikke økologi, det kunne være dejligt, men vi har valgt, at prioritere en stor opsparing i stedet til huskøb :)

    Vi giver ALDRIG fuld pris for bleer, brød og kød(enten tilbud eller datovarer(vi har heldigvis en stor fryser))

    Frugt og grønt er enten frost eller årstidens grøntsager.

    Nyt tøj sker stort set aldrig til os :ups så er det fordi vi får det til jul eller i fødselsdagsgave, det samme med personlig pleje ting og sko.

    Jeg har ikke været ude frisør i 2 år, jeg klipper selv mine spidser(mit hår er alligevel altid i en knold) og min mand er skaldet :)

    Tandlæge er nok vores ondeste udgift, da jeg er over 25, så Danmark ikke giver så meget mere. Min mand er stadig under 25, så han går til tandlæge gratis :super

    Vi har begge droppet kontaktlinser og bruger briller i stedet. Vi købte sidste år to par for et pars pris i Louis Nielsen og gav dermed kun 900 kr i alt :glad

    Vi bruger ingen penge på fritidsaktiviteter.

    Medicin får vi dækket 100% af Danmark, så har heller ikke gidet søge tilskud til Immanuels ved kommunen.

    Vi kører generelt efter temaet Nice to have vs need to have.

    Spørg endelig, hvis der er noget I gerne vil have uddybet :) er på fra telefonen, så indlægget er lidt uoverskueligt herpå :P

     

    Det er lidt sjovt at se hvordan man kan prioritere de samme penge SÅ forskelligt :).. Vi har præcis den samme indtægt som jer, vi bor to studerende sammen, får et forsørgertillæg osv :). 

     

    Lejlighed - vi bor virkelig billigt, vi betaler mellem 4000 og 4300 i måneden, og det er med vand/varme og vask. 

    El

    Licens

    Forsikring

    Mobilabonnement

    Sygeforsikringen Danmark her har jeg vidst et standby abonnement mine forældre stadig betaler (er 23)

    Fagforeninger (DJØF+Lb) min kæreste har A-kasse, jeg melder mig til når vi når tættere på at der et år tilbage af min studietid

    Børneopsparing må komme senere :)

    Opsparing har stadig en delæ penge fra min opsparing før jeg blev studerende, så det bliver ikke prioriteret højt

    Opsparing til store ting til Storm bruger børnepengene

    Fysioterapi(Jeg har piskesmæld, så det er en fast udgift på ca 1200 kr i mdr) niks

    Gave til kirken og nope :)

     

    Ved ikke præcis hvad det giver os i rådighedsbeløb tilbage, men jeg ved at vi bruger omkring 4500 på mad og diverse (Storm bruger stofbleer) om måneden og køber hovedsagligt øko, og kød fra friland/økologisk. Ingen af os køber særlig meget tøj, men når vi gør er jeg i gang med at se om det også kan blive økologisk og at vi så passer lidt bedre på det ved at droppe tørretumbler og sådan. Og så venter vi med at spare sammen til hus til min kæreste er færdiguddannet. 

     

    Når det var ikke for at sige at noget er rigtigt eller forkert, jeg synes det er mega sejt i er i stand til at spare op med den indtægt, vi synes nemlig det er mega svært :D. m,en det er også lidt sjovt at se hvor forskelligt det kan gøres


  14. Jo, det er det :) 

     

    GOTS er det, der staar skrevet. 

     

    Oekotex er ikke noget, jeg synes er skidt eller ikke ret godt. Det er bedre end ingenting ;)

    Super så er vi enige :).. Jamen er enig, har lige fået læst op på GOTS ordentligt, og fortryder jeg at jeg ikke gjorde det tidligere, for de første størrelser tøj jeg købte til min dreng var hovedsagligt øko eller oekotex, men ikke GOTS. Så gik jeg over til modetøj som molo og hummel, og nu er jeg tilbage til at den næste størrelse er ren GOTS ;)


  15. Jep, æltetid er vigtig! :) og så skal dejen kun have mel til den lige præcis ikke klistrer til fingrene, hellere for lidt mel end for meget, og så synes jeg at det er langt sværere at bage med groft mel end med hvidt, det opfører sig så meget anderledes. Så hvis man synes det er svært ville jeg starte med lyst brød :)