FrejaogOliver

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About FrejaogOliver

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag April 28

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Åh, hvor kan jeg godt forstå dig Kath4703, da jeg har det på nøjagtig samme måde! Det er bare mega hårdt at være så skruk og at ens kæreste så bare ikke er klar - selvom han er 28! Han vil vente til jeg er halvvejs igennem mit studie, altså først om 3-4 år :( (Jeg vil gerne være læge, men er kun 21, så tager langt tid endnu:)) Nå, ville bare sige jeg forstår dig! Blev bare så glad for at se at jeg ikke er alene med disse pb tanker, der gør mig helt vildt skør, glad og ked!
  2. Hej sivtop :) Jeg ved desværre ikke, men har hørt op til 14dage. Krydser og håber for baby til dig :-D Jeg er måske selv gravid? Har udebleven mens på 6. Dagen, men ingen positiv test. Har ikke oplevet pletblødning og min mens er total regelmæssig. Held og lykke :-) Knus
  3. Jeg er 20, min kæreste 27 Vi er egentlig først igang fra nytår :) Er irriterende skruk og så er det dejligt at følge med på sidelinien :) men er måske gravid? Glemte en enkelt pille. Har udebleven mens på 5. Dagen, og kvalme. Hmm..
  4. Så kom mens altså... Men forstår ikke hvordan mens kan udeblive 6 dage, når jeg er på p-piller. Det er aldrig før sket for mig.
  5. Mange tak for tippet, Mette :) Hvad havde du f.eks. taget med? Kan vel også bestille alkoholfri i baren? ... Det er lidt sjovt at min kæreste er begyndt at finde på navne til baby, som vi ikke engang ved om eksisterer :*
  6. Hmm ja det kan være du har ret. Synes også det er lige vilde nok symptomer. Mine bryster var så ømme i nat, at jeg ikke kunne ligge på maven endda med støtte, Og kun på siden med bh :(. De har aldrig været SÅ ømme. Skal på ferie med min mor, hendes kæreste og mine søskende, om en uge. Så håber at mens kommer, for vil jo ikke rigtig drikke alkohol, hvis nu der er noget. Hun spørger helt sikkert om jeg er gravid hvis jeg ikke drikker. Og vil ikke ha hun skal vide noget, det er tys* :D
  7. Godmorgen :) Har lige testet, negativ som igår. :/ Så det må bare være min dumme krop. Håber mens kommer inden jeg skal begynde en ny blisterpakke tirsdag. Og så må jeg jo vente til sep-okt før vi starter rigtigt :)
  8. Når ja, så har jeg fået en masse tydelige blodårer, som strækker sig ude fra hofterne og ind mod midten af underlivet, mellem navle og skamben. Og der hvor de er, er der også kommet ligesom små røde varmeknopper, men kun 6 stk. Ved i hvorfor blodårerne bliver tydeligere, og hvorfor disse varmeknopper? :huh
  9. Kunne ikke længere vente med at teste, til kæresten kom hjem, :badgirl da han ringede og sagde det først var klokken 17 istedet for 14:30. Testede desværre negativt :( :boo men mens er stadig ikke dukket op, og den plejer at være der næsten på timen, onsdag morgen ca. kl. 10. Og nu har vi snart fredag aften, stadig ingen tegn. Så måske er der stadig håb :D
  10. Stort tillykke! :balloon
  11. Hej tinkerbell, har ikke taget en test, da min kæreste mener vi skal vente til fredag. Men synes godt nok det er svært at vente, fo3r mens er ikke dukket op i dag.. saga74, måske er der noget om snakken. Måske er det et tegn? Ja, mine brystvorter er blevet nærmest blå/lilla, har fået synlige blodårer på dem og de er mega ømme. :o Jeg er også meget meget lys i huden. (Folk spørger tit "hvor kan man få kalket sin krop så hvid?") Kan ikke blive brun, kun rød, som en kogt reje ;) Så måske det er mit tegn? :) Trine, dejligt at det ikke er skadeligt, og har skåret ned på 3 nu, selvom lysten stadig er der :)
  12. Ved desværre ikke hvad det er, men oplevede nøjagtig det samme, bare på 14. dagen. Så du er ikke alene om en krop med, måske mærkelig cyklus ;)
  13. Tak :) Mente også nok, at det havde noget med hormoner at gøre. Jeg har nok bare en mærkelig krop, men den er lidt tydeligere i dag ;). CNN: nej det er svært at se, men hvis du er på mobilen, kan du måske bedre se det, ved at forstørre lidt :).
  14. Dejligt at andre også kan se stregen :) Ved at psyken kan ændre meget, men har jo ikke rigtig skænket det en tanke, før jeg opdagede stregen. Derfor undrer jeg mig meget. Ja, må hellere teste snart, føler mig dog ikke gravid, men ved jo ikke hvordan det føles. :)
  15. Håber det virker nu, men ikke meget at se ;)