Mommy

Medlemmer
 • Content count

  361
 • Joined

 • Last visited

About Mommy

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 08/21/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Ved mine to drenge startede vi da de var omkring 3-4 måneder, hvor et passede med at der var et hold der startede. Jeg havde prioriteret at vi ville på et lille hold om formidagen i en hverdag hvor der ikke var fyldt med andre legende børn, for at få bare en smule mere ro over det. De elskede begge vandet fra første dag. Denne gang har det ikke været muligt at starte på et hold endnu så vores datter kommer til at runde de 6 måneder (faktisk næsten 7) før hun starter på et hold. Hun har været med i svømmehallen en enkelt gang og det var et hit og så satser jeg på lige at tage derind en gang eller to igen alene inden hun starter, bare lige for at hun er det mere vant til stedet. Jeg håber og tror ikke det bliver et problem at hun er ældre end drengene var, men det må vi tage til den tid hvis der bliver noget. Det har igen været en høj prioritet at holdet var lille (max 10) og i hverdagen. Kram fra Malene
 2. Danefæ er stort i størrelsen ja og Hummel kan godt i nogle kollektioner være lidt til den lille side. Vi har rigtig meget tøj til prinsessen og jeg synes størrelsen varierer rigtig meget i de forskellige mærker, så hver gang vi køber eller får nyt, vasker jeg det ret hurtigt, måler det i forhold til det tøj vi i forvejen har og så bliver det lagt ind et sted i bunken hvor det passer størrelses mæssigt ;) Har ALT for mange gange haft tøj liggende i en størrelse jeg troede ungerne ikke kunne passe for så at finde ud af de er vokset ud af det før de har fået det brugt. Det er super ærgerligt.
 3. Her hos os går det også bare helt fint. De første dage efter fødslen var magiske. Jeg synes det er helt fantastisk at tage den lille med hjem fra sygehuset og præsentere hende for hendes brødre og for den verden hun nu skal være en del af. Hun er uden tvivl familiens midtpunkt!!!! Jeg forsøger at gøre hende som "en af flokken" for at undgå jalouxi, men hendes to storebrødre ELSKER hende og vil nusse og kysse og ae hende hele tiden. Hvis hun siger det mindste står de ved siden af hende med det samme for at sige "såååååh såååh" eller give hende sutten eller komme med noget hun kan kigge på. De elsker når hun får lov at ligge i deres seng når de skal have godnat sang og er hele tiden meget obs på hvor hun er og om hun sover eller er vågen. Der er ingen tvivl om de er glade for hende :kuller Jeg smelter når jeg ser dem sammen :7himmel Jeg har det selv fantastisk og har faktisk haft det skønt siden fødslen. De få overfladiske sting jeg fik har jeg ikke mærket særlig meget til. Trådene var opløst efter 4 dage og der var det desværre ikke helet fuldt op endnu, så jeg frygtede hvordan det ville blive dernede, men det er helet fint nu og uden problemer :yay Mine bryster har været lidt ømme som de jo naturligt bliver de første dage, men ingen sår på og amningen har kørt helt uden problemer fra dag 1. Lucca er en super ammer. Hun ville dog gerne amme lige lovligt tit så det er vi igang med at justere ind ;) Vi har haft problemer med mave kneb efter opstart af d dråber, så nu er de skiftet ud med nyt mærke - lavet på jordnødde olie istedet for de alm på kokos olie. Håber det bliver bedre. Hun får lige et par dage uden for at få helt ro på maven. Vores eneste "problem" lige nu er at hun har det rigtig træls når hun skal sove til nat og her græder hun rigtig meget. Har lavet et indlæg i baby 0-1 år omkring dette emne. Hvor er det skønt at følge med hos jer alle :) :lovebk
 4. Uha så er det idag.... sender dig masser af tanker....!
 5. Puuuha ja det er hvad vi har her.... så nu spørger jeg lige oraklet herinde om råd. Vores lille Lucca er 4 uger imorgen og har nu i flere aftener været helt umulig til nat når vi skal sove. De første 3 uger tog vi hende bare med i seng når vi selv gik i seng ved 22 tiden og efter en tår mælk sov hun ligeså sødt og vågnede 3 timer efter til næste mælketår hvorefter hun sov igen.... no problem. Men pludselig i sidste weekend vendte det og hun vågnede fuldstændig op når vi gik i seng og var SÅ ulykkelig. Hun skriger og skriger. Mine skøre mor-tanker sagde med det samme: Hun får ikke nok mælk hos mig, men min mand fik mig hurtigt snakket ned og jeg kan jo selv godt se at det vælter ud med mælk når hun ligger der og græder. Jeg prøvede selvfølgelig at lægge hende til, selvom det kun var 1 time siden hun havde fået mad. Hun virkede virkelig sulten og var helt desperat for at sutte, men efter 10 sek hvor mælken virkelig løber til blev hun sur og det virker som om det er fordi hun ikke helt kan følge med til at drikke. Hun møffer rundt og vil amme og slipper så igen i et skrig hvorefter hun igen finder brystet og sådan står det på indtil jeg tager hende fra, fordi det jo så nok ikke er pga hun er sulten. Mine tanker går så på at hun mårke får mavekneb fordi hun har fået for meget mælk ned i maven. Hun prutter en del og når hun "laver" kommer det tit ud med en ordentlig prut. Efter hun har skreget i en halv time hvor vi har hoppet rundt for hende, givet mad, skiftet ble, trøstet og sunget sang, svøbt hende i dynen og nusset fødder og ryg .... ja ALT hvad man snart kan finde på, ja så bliver hun så træt at hun næsten ikke kan hænge sammen. Skrigeriet står på i mellem 30 min og godt 2 timer og for pokker hvor er man smadret....! Når så først der er ro på hende og hun falder i søvn sover hun dybt og godt i 3-4 timer inden næste nat amning som foregår stille og roligt med hun begynder at møffe, bliver lagt til og ammer, bøvser og sover videre. Om dagen er der ingen problemer. Hun sover fint både i barnevogn eller indenfor i liften, afhængig af vejret. Det er mig en gåde hvad pokker der sker. Jeg er så træt efter sådan en aften/nat og er bare så træt næste morgen når Luccas yngste storebror vågner kl.5.30.... gaaab. Det gør ondt helt ind i hjertet at jeg ikke ved hvad der er galt med den lille mus. Er der noget jeg overser eller kan gøre bedre, så er der ikke noget jeg hellere vil.... hjælp....!!!!
 6. Puuuuha jeg troede lige i var væk.... :blink Godt jeg fandt jer igen.... :loveshower Hvor hyggeligt at vi nu alle har født og dermed er flyttet fra termins gruppen. Både dejligt og lidt trist på en underlig måde. Nu var man lige hjemmevant under den kategori
 7. Ihh stort tillykke med guldklumpen :)
 8. Vi har den hvide og den er vi SÅ glade for. Herhjemme bruger vi altid tripp trapp stolen og den har vi uden playtray, sådan at baby altid "sidder med" ved bordet og ikke kun ved sit eget bord. Af samme grund har vi ikke købt bord til ikea stolen. Men den er guld værd og nem at tage med. Og den giver faktisk en god støtte om barnet ifht hvis man valgte en handy sit eller lignende
 9. Fede ideer - takker med kyshånd og buk
 10. Lige præcis sådan har jeg det også. Jeg synes det er en fantastisk tradition og jeg er også kristen og vil gerne have hende velsignet så hun ligesom både min mand og jeg bliver et af guds børn. Jeg synes det er vigtigt at give sine børn nogle værdier i livet som betyder noget for en og det betyder faktisk meget for mig at være opvokset i den kristne tro uden at vi er en familie der har gået i kirke eller lignende. Det giver bare en følelsen af at være med i en højere mening med livet :)
 11. Jamen det er da vist den vi skal have fat i ser det ud til. Nogen der kan huske hvad den koster?
 12. Tak for svar. Jeg kunne desværre ikke nå i matas idag, så hun må undvære dem til imorgen. De andre er ihvertfald smidt ud.... ikke mere mave pine til den lille trunte.
 13. Sophie La Giraffe er allerede flyttet ind. Hende kom farbror med :) Den er så skøn. Manden forstår så ikke helt ideen med at børn skal have "hunde legetøj" haha.... men jeg elsker den. Og ja jeg tænker at ønskerne vil være luksus ting fordi vi ikke som sådan virkelig mangler noget. Men lækre luksus ting kan man jo altid ønske sig Modtager gerne flere ideer :)
 14. Ja som overskriften siger, så mangler vi simpelthen nogle ideer til barsels ønsker til vores lille nummer 3 herhjemme :) Vi har i forvejen 2 drenge på knap 3 og 5½ år. Vores lille ny er første pige :) Jeg har i de sidste måneder af graviditeten været lænket til sofaen pga blødning, så tiden er bla. blevet brugt på at shoppe babytøj, så vi har masser af lækkert tøj i str.62 og 68, når hun vokser til de størrelser. Vi har masser af legetøj fra drengene fra Lamaze osv og det er jo fuldstændig neutral i farverne, så det er super fint til lillesøster også. Og så har hun allerede fået lidt legeting i gaver allerede også, så jeg synes bestemt ikke vi mangler noget på det område heller. Vi har ammepude og puslepude i pigefarver og sengetøj har vi også :) Hvad søren skal man ønske sig? Kom med jeres bud og ideer - de bliver modtaget med kyshånd. Og lige om lidt er det jo dåbs ønske tid også, så vi har brug for masser af ideer. Hvad kan man ikke leve uden til sådan en lille størrelse af lækre sager?
 15. Lun kamille the - det renser :) .... og hvis han ikke vil drikke det så prøv med lidt sukker i. Det giver en bedre smag og så har sukkeret en smerte stillende effekt :)