Lovely Lady

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    9,294
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Lovely Lady


  1. Jeg er helt med på, at privatlivet ikke er meget mere eller mindre beskyttet ved en formløs oprettelse af bruger - men det er dog noget, der lige vil få folk til lige at overveje et øjeblik.

     

    Mest af alt, så er der (og jeg er nu ellers ikke så dramatisk af mig) noget ved det hele, der giver mig en lidt uneasy mavefornemmelse. Der er noget logik, der halter i "ændring der er meldt ud", der bliver "måske ikke meldt ud" til "jamen, det er sket ved en fejl" til "men fejlen er på magisk vis en ændring til lige sådan som vi og fremtiden vil have, så det er sådan det bliver".

     

    Det er jo helt fair omend måske lidt ærgerligt, at ejerne af en side, der skal tjene penge, gerne vil tjene penge - det er bare et ret ærgerligt forløb - og så er jeg aldrig rigtig blevet venner med det ny layout, jeg er åbenbart noget slow... :rolleyes 


  2. Min storesøster og jeg er helt på det rene med, at vi er stand-in til hinandens børn. Vi er nogenlunde jævnaldrende, bor relativt tæt på hinanden, har tilstrækkelige ressourcer - og mest af alt så ELSKER vi hinandens børn næsten lige så meget som vores egne.

     

    Må jeg være så kedelig at gøre opmærksom på, at det kan være en ide at sørge for, at der i givet fald følger nogle (forsikrings)penge med børnene og opgaven - det kan være en væsentlig økonomisk belastning med pludselig familieudvidelse på den måde (f.eks. hvis hjemmet rent fysisk simpelthen ikke kan rumme 2-4 ekstra børn e.l.).


  3. Jeg holder delvis fast - og noget fremskridt kan da jeg også spore :rolleyes 

     

    Jeg er imidlertid løbet ind i en uhellig blanding af syge børn, projekt-tumling-ud-af-dobbeltsengen og cancer-diagnose i den nærmeste familie (. Lagt sammen med, at den senere udvikling i forummets privatlivspolitik - eller hvad man nu skal kalde det -giver anledning til nogle mere overordnede overvejelser om forummet, så begrænser min babyklar-aktivitet til et minimum lige nu (som så ikke bliver brugt til at opdatere en specifik tråd - så vil jeg alligevel hellere give andre lidt respons ind imellem :)).

     

    :balloons


  4. 46 minutes ago, Mistel said:

    Puh... her slut maj skal jeg til USA. Var udvekslingsstudent i tidernes morgen og har haft kontakt til familien lige siden. Faren døde for nogle år siden og nu har moren kræft med ca 1 år som forventet levetid. Så realiteten er jeg skal sige farvel...

    Jeg chattede med datteren i dag, der fortæller at moren har haft en almindelig infektion - forkølelse agtig - men de havde været bekymret for om det var var fordi hun ikke længere talte kemoen, da hun havde været ret dårlig. Så på den måde var det jo en god nyhed at det bare var en virus. Så siger hun at hun var nervøs for om morens dårlige hygiejne var skyld i det. Jeg spørger ind til det og det viser sig at hun ikke længere kan komme op på 1. salen hvor badeværelset er. Der er ikke råd til hjemmehjælp og hun nægter at flytte fra det kæmpe skrummel af et hus, som hun hverken har råd, kræfter eller overskud til at holde.

    Hold nu kæft, jeg synes det er tungt. Jeg ved bare slet ikke hvilken ikke-eksisterende overdkudslomme jeg skal grave ned i for at komme igennem det her. Jeg synes det er så synd! For os alle sammen! Føler mig som et lam til slagterbænken...

    Åh av av av :(:kram 


  5. 12 hours ago, Barbamama said:

     

    Det er heller ikke lige mig ;)

     

    Eller dvs filmene har jeg sådan set ikke engang givet en chance. Men jeg købte den første af bøgerne og læste vel omkring halvdelen inden jeg droppede den... 

     

    Men det er jo meget populært, så måske er det også lige til den modige side, at kalde det bras :D

    Vil du dermed antyde, at der er en naturlig modsætning imellem populært og bras? :chin:;) 


  6. 22 hours ago, Maj 2014 said:

    Jeg har ammet løs hele dagen uden effekt på nogen måde og pumpet to gange. Massage har jeg også prøvet, det har lettet lidt, men så er det kommet igen. Må lige afprøve de andre forslag også. 

    Den er først opstået i nat da min produktion er blevet øget over natten, 

    Jeg plejede at massere knuder/hårde områder med fingrene, imens baby spiste :) 


  7. 2 hours ago, J og D said:

     

    Men det kan vel ændre sig, når et andet land pludselig ejer produktionen? Vil det stadig blive produceret i Danmark om 3-5-8-10 år? 

    Det kan det vel - ligesom Danmark kan vælge at købe vaccinerne af nogen andre :chin: 


  8. 46 minutes ago, Alura said:

     

     

    Jeg har jo også valgt at lade M. vaccinere på trods af alle mine forbehold mod emnet (også inden Saudiarabiens indtog i ligningen), fordi jeg synes, at fordelene opvejer ulemperne. Og det kommer jeg også fortsat til. Så jeg vægter såmænd også hensynet til mit - og andres - barn højere end mine politiske og etiske overvejelser.

     

    Men det udelukker jo ikke, at jeg stadig godt kan synes at det er pænt træls, samt have en kritisk holdning til, at vores politikere vælger at handle med, og dermed indirekte tvinger mig til at stoppe penge i lommerne på nogen, som jeg synes er yderst usympatiske mennesker. Og jeg kan ikke undlade at tænke, om man dog ikke kunne have fundet en anden part at indgå den handel med i stedet. 

    Helt enig


  9. 1 hour ago, Alura said:

     

    Hele den offentlige sektor er jo nærmest ét stort underskud. Vi sælger jo ikke hele skidtet til udenlandske hænder af den grund ;) 

     

    Og at noget støttes af det meste af folketinget, er ingenlunde en blåstempling i min bog personligt. Jeg forbeholder mig fortsat retten til ikke at ønske at yde økonomisk støtte, direkte som indirekte, til et land med dødsstraf, generelt brutale og middelalderlige straffemetoder (nævner i flæng stening, pisk, amputation blandt andet), ekstrem kvindeundertrykkelse, forfølgelse af homoseksuelle, samt en kultur hvor den fattigste del af befolkningen, lever under slavelignende forhold uden retssikkerhed. Ikke lige min kop the :) 

    Hehe, det med hele folketinget skulle nu heller ikke andet end bare lige oplyse om, at det ikke bare er den onde regering, der har truffet beslutningen :) 

     

    Jeg er heller ikke superbegejstret over valg af køber/leverandør - men jeg vil nu i lige det her tilfælde for min part holde mig til at lade hensynet til mit barn veje tungere end mine politiske synspunkter :) 


  10. 3 minutes ago, J og D said:

     

    Jeg er egentlig slet ikke det mindste vaccine-kritisk....

    men det tror jeg faktisk godt jeg kunne gå hen og blive nu, afhængigt af hvordan det her forløber :unsure

    der skal godt nok føres ekstremt meget kontrol over de vacciner, før jeg tør lade mine børn blive vaccineret igen :unsure

    Altså.. vaccinerne skal - som det ser ud - fortsat produceres på statens serum institut... 


  11. 28 minutes ago, Alura said:

     

    Vores regering har åbenbart fået den lysende idé at sælge vores vaccineproduktion til en saudiarabisk virksomhed for 15 millioner. Ikke lige et af de lande, som jeg har mest lyst til at støtte økonomisk ;) 


    De 15 millioner kunne sikkert helt fantastisk let have været "tjent ind" ind ved at skære lidt i hotelophold og rødvin til diverse politikere i stedet. Synes bare at det er en lidt for vigtig og sårbar del at sælge ud af - og især til den aftager. 

    Det handlede vist mere om at slippe for det betragtelige underskud, virksomheden gav, mere end indtægten ved salget ;)  Salget støttes af det meste af folketinget :) 


  12. 4 hours ago, Helle 81 said:

     

    Jeg synes det er en besynderlig og tragisk sag. 

     

    Uagtet hvad der er gået forud for dette, er det at kaste motovcocktails på et andet menneske dybt forkasteligt og kan aldrig forsvares. Alligevel har en af fædrene til drengene netop gjort dette og sagt at hvis der var blevet gjort mere for børnene så ville dette ikke være sket. Det forstår jeg så slet ikke at man kan få sig selv til som forældre.

     

    Jeg synes der er mange der har svigtet i denne sag - især skolen som jo helt klart fralægger sig deres ansvar IMO. Men selvfølgelig også forældrene. Hvor har de været i alt dette?  Men hvordan kommer 4 etnisk danske drenge på ideen at brænde en anden person af? Jeg kan simpelthen ikke ud fra de oplysninger der foreligger finde ud af om de drenge er mobberne eller ofre i en mobbesag (Men uagtet forsvarer det på ingen måde deres handlinger)

     

    Hvad jeg derimod reflekterende over var omverdens reaktion. For det er som om at vi ikke taler om denne sag. Hvordan den kom herud. Var der derimod tale om 4 Afghanske drenge der havde brændt en etnisk dansk dreng af - så er jeg sikker på at der ville være bål og brænd i gaderne og protester mod flygtninge og indvandrere og "smid dem alle hjem til hvor de kom fra". Men her er der tale om 4 etnisk danske drenge som har gjort det mod en Afghansk dreng. Måske etnicitet slet ikke spiller en rolle her? Måske. Men hvordan filan kommer de drenge på sådan en ide og ikke reflekterer over den konsekvens de nu står overfor. Og hvorfor er det at vi som danskere reagerer så meget anderledes fordi det er 4 etnisk danske drenge fremfor 4 udlændinge.... hvorfor er vores forargelse og vrede anderledes? 

     

    Jeg synes bare denne sag er tankevækkende.... For er sikker på at var det omvendt etnicitet så ville tråden her være på mange sider allerede. 


    Giver mine tanker mening?

     

     

    Jeg er såmænd ganske enig.

     

    og der er jo overskredet en helt absurd grænse her. Jeg kender udmærkede mennesker, der som store drenge har måttet give ondskabsfukde mobbere sådan en på skallen, at det aldrig var nødvendigt at gøre det igen (trist men sandt, og i en lignende situation ville jeg givet lære min egen søn at slå hårdt nok - sorry), men derfra og til at forsøge at brænde nogen af.... jamen, jeg mangler ord - hvordan kan man overhovedet få sin arm til at bøje og kaste og fingrene til at slippe, velvidende at nu sætter man ild til et andet menneske...