bebs3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About bebs3

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/29/1980

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tillykke med det :yay dejligt at se liv. Har osse selv været til NF i dag, så dejligt at få det bekræftigt, at der faktisk er liv derinde :glad
  2. Ja, tror osse mine kollegaer ville glo lidt ;) har faktisk en dag sat min på toilettet, med brættet nede og så hænderne og hovedet på vasken og lige power nappet lidt :D ha ha der var krise. Har heller ikke fortalt det til nogle endnu, venter lidt - efter nf tror jeg.
  3. Har kvalme, sover dårligt og er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :zzz overvejer tit at tage en lur under bordet på mit arbejde... Men håber det snart går i sig selv igen. Har osse taget på...3kg :huh ikke så godt, så selvom kvalmen har været slem, så er der vist røget en del ned ;) Syntes den her gang har været meget slemmer ind de to sidste gange. Men ham der hjemme siger det er det samme, jeg er en zombi igen igen igen, så det er vist min hukommelse, der er gået i stå :lol eller så vil jeg bare gerne have ynk... hi hi
  4. Mærker masser til den ;) kvalme, sover dårligt og er konstant træt :zzz ... Ville gerne være symptom fri, syntes det er svært at have det så dårligt og så lige være der for mine dreng. Men satser på det snart vender og jeg bliver frisk som en havørn igen :P Maven er der osse, kan stadig skjule den.... men der går ik lang tid så er det umuligt. Men håber lige jeg kan skjule det indtil d.24 hvor jeg skal til NF. :)
  5. Ked af at læse i mistede jeres datter. Krydser fingre for alt er som det skal være med den lille i maven :)
  6. Jeg hedder Karina og bor sammen med min kæreste igennem 8 år, vi har to dreng på 7 og 4 år. Den lille nye der kommer til verden til April, er kommet til på p-piller. SÅ vi har brugt lidt tid på at vende os til tanken. Jeg arbejder i et internationalt registerings firma og min kæreste er bilkkenslager, vi bor i en lille bitte by i Nordsjælland.
  7. Kan kun gi dig ret :P skal vi bare fortælle der ud af eller skal vi have sådanne en slgs skabelon til det??? Navn: aldre: By: mand: børn: Intresser: En sjov historie om os... osv... og hvis der er flere der har nogle gode punkter!!!
  8. Er osse sluppet for dem. Og håber virkelig jeg osse gør det her 3 gang... men hvis de kommer ja så tager vi sgu dem med ;)
  9. syntes det er en god ide, men der er ikke så mage herinde syntes jeg!!
  10. Mine 2 første gange var plaget af den ondeste kvalme og ubehag :( puha. Denne gang har jeg kvalme, men ik særligt slemt. Ondt i bryster, åhhhh det gør ondt - har jeg ik haft de andre gange. Har osse tænkt flere gange om jeg overhovedt er gravid!!!! Skal til lægen på fredag, så må vi se hvad hun siger :)
  11. Håber den bliver der og krydser fingre for dig og mini :) Jeg blødte de første mange måneder i min første graviditet, pga noget med jeg har en tynd slimhinde. Men han blev der og er 7 år nu :)
  12. Hej

    tillykke :)
  13. Tillykke :balloons
  14. ja overskriften siger jo sig selv :P det ser sørme ud til vi skal have vores 3 barn :kuller er stadig lidt rund på gulvet, det er vi begge. Men 3 drenge, skal nok blive skønt :blush (ved ik om det bliver en dreng selvfølgelig, men med 2 i forvejen sååååå). Jeg har temin d.2 april og ser frem til alle de kommende April mamas der snart vil komme herind :glad
  15. TILLYKKE til jer alle sammen :D