Solsikketypen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Solsikketypen

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    02-02-2013
  1. jeg er fra Thisted så ikke aalborg men ikke heeeelt langt væk alligevel
  2. Sådan :)
  3. I know der er længe til ;) Men man kan da altid være i god tid :) Nu er den oprettet og har tænkt mig at opdatere løbende :) Navnet er på plads dog liiiiidt hemmeligt lidt endnu nu det er en så åben side :)
  4. Jeg har haft en bruger herinde, men tror vist aldrig jeg har fået den brugt :D Men men men her kommer jeg så :D Er 26 år, sammen med jordens dejligste mand og mor til en dreng på 6 år og venter en lillesøster til januar :D Er 27+3 og synes tiden går super stærkt lige pt :D Vi har det meste til lillepigen. Mangler barnevogn, autostol og småting som stofbleer, d-dråber og lign :D Men det kommer helt sikkert :) Fandt lige sådan et smart skeme jeg lige udfylder :) MIT RIGTIGE NAVN: Anna TERMIN: 20. januar FØDESTED: Thisted SCANNINGER: TS 7+0, NF 11+3, Akut scanning 13+0, Kønsscanning 15+5, MD 19+5, Ekstra MD 20+1, stor 3D/4D scanning 28+1, Vægtscanning 29+2 JM KONSULTATIONER: 13+4, 19+5 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Pige MULIGE NAVNE: Hemmeligt STØRRE SØSKENDE: Marcus 6 år TAGET PÅ I KILO: +8 GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) Vand i kroppen, BL, SÅDAN VIL JEG FØDE: Kejsersnit eller vaginalt, kommer an på om hun vil ud ;) HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Far ANDET:
  5. Jeg er helt ny her :) Jeg er gravid med vores andet barn. Jeg er ca 4-5 uger henne :) Håber lægen vil kunne fastslå en lidt nærmere termin :) Vi har i forvejen en dreng på knap 6 år :) Håber at kunne bruge dette forum og få masser af glæde af den :D