Kris1986

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    43
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kris1986

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-01-2013
  1. Jeg er også blevet træt igen. Er 21+1 i dag. Jeg synes dog at det hjælper når jeg træner, det giver mig mere energi. Det er svært at komme afsted, men det giver altså mere energi.
  2. Jeg har mærket liv i noget tid nu
  3. Først på fredag, så vi skal vente en hel uge mere
  4. Vi bor i Sønderborg, så vi kører til Flensborg hvis det er
  5. Vi kunne desværre ikke få kønnet at vide, den lå igen med ryggen til
  6. Så er det imorgen at jeg skal til MD scanning og jeg GLÆDER mig til at se lille blobber igen
  7. Så er det i dag jeg skal til jordemoder for første gang, jeg håber sådan at jeg kan få lov til at høre hjerteslag igen :7himmel Det var simpelhen så fantastisk sidste gang. Hvornår skal I til jordemoder?
  8. Velkommen til og tillykke med :gravid
  9. MIT RIGTIGE NAVN: Kristina Simonsen TERMIN: 3/1-2012 FØDESTED: Sønderborg Sygehus SCANNINGER: NF d. 26/6 + MD d. 9/8 JM KONSULTATIONER: 25/7 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Ved jeg forhåbentlig d. 9/8 (jeg tror det bliver en pige og min kæreste tror det bliver en dreng) MULIGE NAVNE: Det er hemmeligt lidt endnu :rolleyes STØRRE SØSKENDE: Det er vores første barn :loveshower TAGET PÅ I KILO: Ca. 3 kg :8: GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) TRÆT (det kan jeg dog leve med). SÅDAN VIL JEG FØDE: Så naturligt som muligt. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste ANDET:
  10. Vi gjorde lidt forskelligt, til svigermor skrev vi et brev til hende fra blobber (det er første gang hun skal være farmor) og til min mor fik hun et afkrydsnings kort til fødselsdag, hvor der stod - Skal være mormor igen :)
  11. Nu har jeg 2 gange oplevet at være ved at besvime :gal Jeg blev lidt bange første gange om der skulle være noget galt med blobber. Sidste gang var her til morgen hvor der også kom :puke Så i dag bliver jeg hjemme fra arbejde og ringer til lægen. Er der andre der har oplevet det samme?
  12. NF

    Hvor dejligt
  13. Hvordan gik det i dag Petruska? :loveshower Fik du nogle gode billeder?
  14. Jeg har haft min siden jeg var i uge 9 ca. Jeg er i dag 13+6 :loveshower Jeg ved dog ikke hvad der er normalt, da det er første gang jeg er gravid. Holder din læge ferie siden du ikke skal før? Jeg har også været til den første scanning og jeg skal til jordemoder den 25/7 for første gang :glad
  15. Det er jeg virkelig ked af at høre