Filikus

Medlemmer
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

About Filikus

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen

Recent Profile Visitors

655 profile views
 1. her 38+3 blev lillesøster skønnet til 3300 ved jordemoderen, meeeen tror nu at hun er større.
 2. I den facebookgruppe jeg er i, er der altså flere der har fået af vide at deres "forvand" er gået. Altså at barnet ligger beskyttet i to hinder og at det så er den yderste der er gået. Måske det er det? Måske har du svedt, måske har du tisset. Det er ikke til at sige, men er du bekymret skal du kontakte dem igen.
 3. Jeg husker at jeg ofte havde dem siddende i højstolen med lidt legetøj hængende på
 4. 36+3 skønnede jordemoder lillepigen til at veje omkring 3000.
 5. Jeg har haft ondt i skambenet rigtig længe, kan ikke vende og dreje mig i sengen uden tårer i øjnene og når jeg har siddet stille i fem minutter kan jeg have svært ved at gå, specielt hvis jeg sidder på gulvet eller på en hård stol. Har døjet med det i de andre graviditeter også og også efter graviditet (det er dog værst under graviditeten). Bækkenet består af tre led, et ved skambenet og to bagpå. Har man kun ondt foran kan det være symfyseløsning, er det alle tre led er det bækkenløsning (sådan som jeg har forstået det). Siden du først får det nu, lyder det "bare" som om din krop er godt og grundig gravid. Det hele er tungt nu og det belaster alle led, plus at kroppen forbereder sig på fødslen netop ved at løsne op i de led omkring bækkenet. Det er slet ikke rart, men går for det fleste over efter fødslen.
 6. Jeg går på barsel når jeg har forsvaret min bachelor den 24. januar. Nuuuj, hvor jeg glæder mig til at kunne slappe helt af oveni hovedet og ikke hele tiden have fokus på alt andet end baby og graviditet. Det er som om det ikke er gået helt op for mig at det er lige om lidt, håber jeg når at blive mentalt klar inden lillepigen melder sin ankomst.
 7. Ca. uge 10 er det bedst (og heller ikke ret nødvendigt før). Men mener det skal være senest uge 11
 8. Kæmpe stort tillykke, hvor er det en dejlig julegave. Håber du får en god graviditet
 9. Kæmpe stort tillykke med den lille. Sikke en hurtig fødsel
 10. Det er en meget mere sikker måde at låse barnevognen på. På det gamle stel, skal du for det første løfte barnevognen og der bremses vognen pga. det tryk der laves mod hjulet. Det er skader hjulet på sigt at blive trykket, plus bremsen kan slides. På det nye låses vognen ved at selve hjulet bliver låst indefra, du skal ikke løfte vognen og den står meget bedre fast. Jeg spurgte ind til hvor sikker den så var i "væltetest", da jeg jo mente at med de gamle bremser var der også en sikkerhed i at vognen ikke væltede fremover eller bagover, men det var der taget højde for. Kan bare ikke lige huske forklaringen nu.
 11. Kæmpe tillykke :) Håber du får en god graviditet
 12. Min store dreng bliver gjort klar, får læst bog og bliver puttet så han ligger i sin seng kl. 19 (det samme gør lillesøster). Han skal ca. have 12 timers søvn.
 13. Jeg brugte sådan noget strøpulver til at putte i grøden, det var virkelig nemt.
 14. Det er samme slags hold, som det jeg gik på før :-D Helt fantastisk :-D Jeg synes du skal prøve, det kan jo å så galt at du finder ud af at det ikke er noget for dig. Det er det jeg hører rundt omkring, at det giver en nemmere fødsel. Men det kan jeg personlig først svare på til februar, hihi.
 15. På besøg: Jeg har gået til gravid yoga, men holdet sluttede for en måned siden. Nu starter jeg på et nyt hold i morgen, som varer lige til jeg skal føde. Det er simpelthen så skønt at gå til, det har givet mig rigtig meget. Det er til tider fysisk hårdt, men det er kun dejligt. Det er ikke for alle, men jeg vil til hver en tid anbefale det. Det er også rigtig god forberedelse til fødslen, da vejrtrækningen øves. Har talt med to forskellige jordemødre, der siger at de tydeligt kan mærke på den fødende hvis hun har gået til yoga. Ellers så svømmer jeg selv, vil ikke på noget hold. Det er også hårdt, hvis man vil gøre det hårdt. Jeg har ondt i bækkenet, så jeg har begrænsede muligheder for udfoldelser. Men det er skønt alligevel. Ellers kan du jo sagtens fortsætte med at træne din almindelige træning (så længe det ikke er kontaktsport)