7-9-13

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    164
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About 7-9-13

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    11-07-2013
  1. Jeg er så heldig at være gravid med mit andet barn. Forinden har der været mange lange omveje, og fejlslagne graviditeter. Nu virker det så til at lykkes, men, jeg er voldsomt ramt af kvalme og opkast. jeg havde hyperemesis med min søn, da jeg oprindeligt ventede tvillinger, så jeg burde kende det. dog betyder det bare at jeg har en masse mentale ankre, som sidder fast fra dengang, og nu er ved at hive mig ned i et sort hul. jeg har talt med lægen, og han siger "prøv dobbelt dosis folsyre i et par uger". Jeg kan alt for tydeligt huske alle de mindre invasive muligheder der skulle afprøves først, men problemet er, at det tror jeg ikke jeg kan holde til. velvidende at det kan skade fostret, er jeg i den situation, at det kommer til at skade mig, min søn og min mand, hvis jeg ikke hurtigt får det bedre. Dvs enten "rigtig" medicin. Eller abort. men lægen vil ikke give mig det. Og nævnte at hormonerne styrer mine tanker. jeg fik en fødselsdepression efter min søns fødsel. Både pga den sygelige graviditet, og tabet af hans tvilling. jeg frygter at jeg ryger ned igen. hvad skal jeg gøre? jeg vil ikke handle overilet, og hvis dette fjernes, så er det slut mht børn. men min søn er mærket, jeg er ulykkelig, og min mand er presset. håber I kan hjælpe.
  2. Jeg er 176 og startede på 70 kilo da testen sagde positiv, tabte mig så ned til 62,7 og nu siger den 70,4, så har taget knap 8 kilo på siden jeg vejede mindst, men kun 400 gram siden jeg blev gravid. Men håber godt nok at kroppen bare havde noget den skulle indhente, og ikke har tænkt sig at blive ved med at lagre fedt med den hastighed som den har gjort de sidste par måneder... :P
  3. Dem havde jeg ikke set :) tak for at gøre mig opmærksom på den :)
  4. Hej piger, Så lige et program i tv hvor de undersøger reklamers påstande i virkeligheden. Her havde de fokus på blandt andet Colgate Total, da de i reklamen siger at det virker på 8 ting i 12 timer. Det viser sig at denne tandpasta indholder Triclosan, som den eneste tandpasta på det danske marked - og ikke alene er der ingen dokumenteret virkning, men derudover er det faktisk en hormonforstyrrende miljøgift! Ved tre testpersoner steg indholdet af triclosan i urinen med over 1000 gange efter 5 dages brug. Gik fluks ud og tjekkede at det i hvert fald IKKE er Colgate Total jeg bruger - SÆRLIGT mens jeg er gravid. Og vil bare lige videregive det til jer andre. Scarry!
  5. http://www.ellos.dk/ellos-kids/body-2-pak/216023 Godt nok uden ærmer, men sort :)
  6. Jeg er igang med at kigge på brugt barnevogn, og kigger primært på Odder barnevogne. Det er gået op for mig, at brugtprisen stiger drastisk når der er letvægtsstel på (x-dream) og jeg vil derfor gerne vide, om det er prisforskellen værd? Eller om et almindeligt Odder stel fungerer fint? Hvad er jeres erfaringer? Og er der noget særligt jeg skal være OBS på når jeg kigger brugt Odder?
  7. Endnu en tissemand i flokken :) (håber du har fulgt nok med til at vide hvad jeg mener, og at jeg altså ikke bare er nasty ;) ) Tillykke! Og velkommen til :)
  8. Når du er 18+3, så er du 18 fulde uger henne, og 3 dage. Så du er altså startet på den 19. uge. Men endnu ikke 19 uger henne. Giver det mening? Så du ER 18 fulde uger henne (plus det løse), men I 19. uge :)
  9. ...

    Åh hvor jeg dog føler med dig!! Skal også scannes i morgen, og hele ugen har også bare været et helvede for mig! Er også selv et nutcase pga hele forløbet, men sådan er det. Jeg skal scannes 8.55, så skal heldigvis ikke vente hele dagen i morgen også.
  10. Skal til MD scanning på torsdag, og kan bare slet ikke vente længere! Kender jo kønnet og har også fået en tidlig md-scanning i 16-noget, men hele min krop venter bare på at se ham igen, og forhåbentligt få bekræftet at han stadig har det godt og lever. Hvorfor er det kun tirsdag :(
  11. Altså heller ingen ekstase over ventebukser herfra, så du er ikke alene :P
  12. Nej det er ikke kun dig - sådan har jeg det også med ret meget tøj, men føler mig også bare ekstremt sart - huden klør, og bare det mindste pres på maven, gør kvalmen værre. Så jeg har ét par leggins som har en vildt god bred rib-kant i livet, som jeg bruger det meste af tiden, og så med enten kjoler eller strik udover. Vælger at nyde at kunne bruge kjoler en mas, før jeg bliver så stor at tøjet vil blive strukket hvis jeg hopper i det :)
  13. Jeg forstår virkeligt ikke at andre (med andre mener jeg ikke-gravide) ikke kan se det sjove i det med tissemanden - synes STADIGT at det er sjovt, og det gør manden altså STADIG ikke :P Og nu er der kun 1 time til du skal scannes! Husk at drikke en masse iskoldt vand inden scanningen, og lav lidt zumba-moves med hofterne. Så får du den bedste opvisning af baby :) Har virket for mig :P
  14. Vi har købt to sæt tøj... og thats it. Vi kender kønnet (dreng) og skal til MD scanning på torsdag, men fik en tidlig MD-scanning d. 29. januar, så er nogenlunde rolig (Rolig er en finurlig størrelse når man er gravid og hormonel..) Meeen - skal da også snart til at komme igang.
  15. Min kære mand bliver 40 år om 1½ måned, og vi har endnu overhovedet ikke talt om hvordan dagen skal tilbringes. Da det er en lørdag, vil jeg dog gerne overraske ham. Før jeg blev gravid havde jeg store planer om at leje forsamlingshus, mad udefra, familie og venner, etc... men pga økonomi i forbindelse med babys ankomst til sommer, så har jeg skåret drastisk ned på den plan. Nu er jeg ude i 5 nære hold venner, holdt privat, hjemme ved et af dem, hans livretter og ....?? Ja hvad? Vil gerne have nogle lege/konkurrencer/indslag et eller andet, da det jo er 40 år. Det kan også være tema, pynt, alt muligt. Jeg kan ikke lige gennemskue hvad det skal være, så håber i evt kan hjælpe mig. Han er ret vild med sport og rødvin, så tænker evt en quiz af en art om et af de emner? Han er til gammeldags mad, så maden bliver tarteletter og gammeldags oksesteg, da vi stort set ALDRIG får sådan noget derhjemme :) Derudover er jeg også bange for at han selv vil begynde at lægge planer for aftenen, så hvordan holder jeg ham fra det, uden at han fatter mistanke?? Hvad synes I?