Sineas

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sineas

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Det er fem dage før æl. Sædcellernemkan overleve op til fem dage. Når først ægget er poppet, så går der kun 24 timer før det går til grunde :-)
  2. Restaurerer = teststreg
  3. Stregerne skal være lige tydelige eller restaurerer skal være tydeligst. Ellers er den negativ ;-)
  4. Linea Nigra er hormonelt betinget. De øgede hormoner i forbindelse med graviditet fremmer produktionen af melanin. Det har ikke noget med mavemuskler der deler dig at gøre. Nogle har det altid. Min datter på 9 år har haft det siden 1 årsalderen. ;-)
  5. Jeg har selv været der. For ca ti år siden dog ;-) min kæreste var overhovedet ikke klar på børn. Han kunne så godt give mig et tidspunkt. Som var når vi var midt i 30'erne. (vi var dengang midt i tyverne). Nej hvor jeg tudede og overvejede at gå fra ham. Men så ville skæbnen, at jeg blev gravid ved et uheld. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er og hvor I er i livet. For min kæreste var det vigtigt at være færdig med studie, have hus og have før vi fik børn. Han har siden hen indrømmet at det var fantastisk at få dem, mens vi begge var på uni, da vi havde oceaner af tid, som vi ikke har med fuldtidsarbejde som nu. Hvad er din kærestes argumenter?
  6. Ca. 6 måneder efter og blev gravid efter 3 måneder. De er 7 og 8 nu, og jeg vil lyve, hvis jeg sagde, det har været nemt. Det er benhårdt arbejde med to pseudotvillinger - der har været utroligt mange konflikter og jalouxi. Det er en pige først og så en dreng - jeg ved ikke om det er en dårlig kombi :whistling: Nu er de endelig gode sammen og kan lege uden konflikter, men det er først sket efter de begyndte i skole begge to. Så det er også først nu, at jeg har mod på en 3'er som jeg rigtig kan nyde. 2'eren fik ikke lige så meget opmærksomhed som 1'eren hverken under graviditeten eller efterfølgende. Jeg gik jo nærmest i symbiose med nr. 1, men det var bestemt ikke muligt med 2'eren, der kom så hurtigt efter. Hov, hvor jeg skriver - det er altså ikke for at skræmme nogen, har vist bare lidt ondt af mig selv, når jeg tænkter tilbage på de første 2-3 år med børnene :blush
  7. Hvor godt. Forhåbenligt kan vi følges ad. :-)
  8. Hej Så melder jeg mig igen herinde efter mange års fravær. Var meget aktiv på BK da jeg var gravid med mine første to og de efterfølgende barsler. Mine børn er nu 7 og snart 9. Vildt som tiden flyver. Vi er gået i gang med at lave nr tre, en efternøler. Denne måned har været den første hvor vi har sat alle sejl ind, mens kom desværre i dag. Men nu har jeg bestilt ÆL test i vildskab og vil teste uhæmmet denne måned, så det kan lykkedes. Har ingen tålmodighed, men jeg ved godt jeg ikke er 25 mere, så det kan være det ikke bliver så nemt som de første to gange. Er glad for at være tilbage. Mvh Sineas