baby_nr_3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af baby_nr_3

  1. Ihhh - hepper på en baby :glad :glad :glad
  2. Ihhh, stort tillykke med ham. :balloon Føler mig snart som den eneste i februar-terminen uden baby i armene
  3. Øv øv - virker som om det er gået i sig selv igen... <_<
  4. Gør status med 1 uge til termin: Seneste skøn af baby: 3500 gr for 1½ uge siden, så mon ikke vi nærmer os 4 kg? Søvn: Hvad er det??? -_- Plukkeveer: Ikke særlig mange, men de der kommer er ret heftige Vægt: Startvægt 88 kg - idag 84 kg :yay Kvalme: Heldigvis kun meget begrænset, men har vist taget min del Halsbrand: Åhhh ja, har de sidste 10 dage haft så slem halsbrand at jeg er endt med at kaste op ved midnatstid - ikke alle dage, men næsten :( Klar til baby: Derhjemme mangler vi at ordne et par småting, men ikke noget der haster - mentalt klar? Helt sikkert :stork Babys stilling: Stadig roterende så pt. uvis <_< Næste JM-besøg: På onsdag - håber virkelig jeg kan overtale hende til en kontrolleret igangsættelse når nu baby statig roterer som den lyster Veer: Synes jeg har haft småveer siden kl. 4, men kan ikke helt finde ud af om de bliver til noget eller ej. :huh
  5. Jeg har også en dreng på 8, og han har det sidste år været mere blufærdig - det er dog mest når han skal på toilettet og skal skifte underbukser. Når han er i bad er han ligeglad. Jeg ser det som en sund del af hans udvikling, at han bliver mere bevidst om sine egne personlige grænser, og prøver at respektere dem så vidt muligt.
  6. Du får lige et :kram Ved ikke så meget om værdierne, men jeg har haft præcis det samme for 2 uger siden, men da jeg ugen efter fik taget nye blodprøver, så var de heldigvis faldet til normalt niveau. Jeg gik i øvrigt med slem kløe i 2-3 uger før det gik op for mig, at der kunne være noget alvorligt i det. Og det var både hænder, fødder, ankler, arme og ryggen. Jeg kunne simpelthen mærke at kløen stort set forsvandt hen over et par dage, og det bekræftede blodprøven heldigvis.
  7. Åhhh - er så træt af halsbrand. Nu har det to gange inden for de seneste 3 nætter været så slemt, at jeg er endt med hovedet i toilettet ved midnatstid. Hader det, hader det, hader det.... Gå nu væk. :sm
  8. Åhhh, det ville da være dejligt hvis det var derfor - især fordi hun stadig slår kolbøtter derinde, og ikke helt kan finde ud af om det er bedst at ligge på tværs, med hovedet i mors ribben eller hovedet nedaf - sidstnævnte har bestemt ikke været hendes foretrukne stilling frem til nu :wacko Vil så gerne at hun snart sætter sig fast, og gerne med hovedet nedaf..
  9. Har været ret konsekvent med at skulle op og tisse kl. 2 hver nat, og evt. kl. 4 hvis jeg har drukket meget inden jeg går i seng. I aftes tissede jeg som vanligt da jeg gik i seng kl. 23.30, men vågnede igen kl. 0, kl. 1, kl. 2, kl. 4 og igen kl. 7 og skulle tisse helt vildt. Hvad sker der lige for det? :wacko Og det er ikke små sjatter, jeg har tisset mere ved hver gang, end jeg har gjort længe - sorry for detaljen. Tænker om det er lillepigen der har lagt sig anderledes...
  10. Hej piger Lige lidt forhistorie inden spørgsmålet nederst :rolleyes Jeg er jo i den situation at jeg er gravid med 3. barn og med kun 15 dage til termin - hvilket jo gør at jeg virkelig kan mærke at jeg glæder mig til snart at se og møde den lille pige jeg har båret på i 9 måneder. :baby1 Jeg har dog den udfordring, at fordi det er tredje gang, så har jeg så meget plads i livmoderen, at hun stadig kan vende rundt og slå kolbøtter præcis som hun lyster - desværre er hendes foretrukne at ligge med hovedet oppe ved mine venstre ribben og numsen enten i højre side eller nedad. :lolhit Hun har tilsyneladende valgt at være på tværs helt fra starten af - møgunge :D Jeg var så på sygehuset i onsdags for at få taget nogle blodprøver, og da de kunne konstatere at hun netop lå forkert, så lavede de et vendningsforsøg på hende, mens jeg nu alligevel var der. Lægen der gjorde det var helt super, og jeg nåede kun at sige jeg var lidt nervøs - så havde han allerede vendt hende - og min frygt for at blive hevet og flået i blev heldigvis gjort til skamme. :P Det gik jo så nemt, netop fordi der er så meget plads -_- og derfor spurgte jeg ham efterfølgende om jeg nu kunne være sikker på hun ikke vendte sig igen. Det kunne han selvfølgelig ikke garantere - og jeg kunne da allerede torsdag mærke at hun igen lå med hovedet oppe i min ribben og sparkede ned i mit skridt. :lolhit Men det lægen sagde var, at hvis jeg får vandafgang, så skal jeg lægge mig ned og ringe derop, så de kan sende en ambulance efter mig. Får jeg derimod veer, så skal jeg ringe derop så jeg kan komme derop til tjeck af hvorledes hun ligger. Hvis hun ligger forkert vil de så kunne lave et vendningsforsøg, og når hun er vendt, så tager de vandet for at trække hende ned i bækkenet. Mit spørgsmål er så: Er der nogen der har prøvet dette? Altså at få lavet vendingsforsøg med veer, og så få taget vandet? Umiddelbart tænker jeg, at det da ikke kan være særlig rart uanset hvor meget plads der er i livmoderen. <_< Og hvornår skal man tage dertil - ved de første veer, eller? Hvis jeg tager for tidligt dertil, så risikerer jeg jo bare at min livmoderhals slet ikke er udslettet (for 2 uger siden var den stadig over 5 cm), og i så fald kan de jo ikke tage vandet. Hvis jeg tager for sent dertil, så risikerer jeg vel at hendes numse er trukket så langt ned i mit bækken, at det ikke bliver muligt at vende hende... Hvad tænker I - og er der nogen med tilsvarende erfaringer?
  11. Er der virkelig ingen der har prøvet noget lignende??? Eller har I så "bare" fået et PKS?
  12. Jeg kommer sådan til at tænke på Gnaven-smølf når jeg læser dette :lolhit Ham gør vi tit grin med herhjemme hvis drengene er lidt modsatte... :D
  13. Stort tillykke til dig og resten af familien :balloon - jeg håber at alt gik vel
  14. Tak for svar :) Jeg ved helt sikkert at jeg ikke skal igennem en sædefødsel. Jeg får store børn, og selv om det er 3. gang, så er risikoen for alligevel at ende i akut kejsersnit for stor. Jeg har derfor fravalgt dette som mulighed. Det med vandafgang først - årsagen til at jeg skal hentes af ambulance er fordi der er risiko for at hun ikke er nede i bækkenet, og dermed risiko for at navlestrengen "falder" ud.
  15. Vi rater ligesom jer. Vi har dog en stor familie, så det ser sådan ud her: Almindelig fødselsdag: inviterer 22 personer Barnedåb: inviterer ca. 60 personer, mest fordi vi har ekstra familie vi ville invitere her og en god vennekreds vi meget gerne vil have med - og med børn bliver vi hurtgit mange Bryllup: Vi havde inviteret 115, men endte på 85 (afholdt med børn)
  16. Jeg har allerede to drenge - og jeg gemte alt tøj - og det var fantastisk da lillebror kom, at vi bare kunne supplere lidt - meget af det bliver først rigtig slidt når de kommer i børnehave. Denne gang venter vi os så en lille pige, og jeg har så sorteret endnu engang i alt babytøjet. Det der var for slidt eller plettet er røget ud, kønsneutralt er bare blevet vasket - og alt det lyseblå o.lign. har jeg farvet lilla med textilfarve. Det koster ca. 90 kr. ekskl. strøm og vand for en ½ maskinfuld (600-1.500 gr. tøj - alt efter hvor mørkt/lyst man vil have det) og det har fået den flotteste klare lilla farve (Jeg fyldte 1.400 gram i maskinen) - så det er også en måde at genbruge drengetøj til piger ;)
  17. Stort tillykke :) Synes det er vildt at vi nu har nået februar, og vi stort set alle er inden for termin :) Dejligt at høre I har det godt - håber fødslen gik som ønsket.. :balloon
  18. Kæmpe tillykke med ham...
  19. Hej piger Jeg søger lidt erfaringer mht. kejsersnit, da jeg muligvis er tvunget til PKS? Derfor...: For jer der har fået PKS. Hvor lang tid før termin fik i lavet kejsersnittet? Og fik i selv lov til at påvirke hvornår? Vedr. kejsersnit i almindelighed: 1. Hvor længe var i indlagt på sygehuset efterfølgende? 2. Hvor lang tid havde i smerter efterfølgende? 3. Hvordan sikrer de sig at livmoderen trækker sig ordentlig sammen? 4. Havde i problemer med at få mælken til at løbe til? 5. Hvor længe blødte i efterfølgende? Længere eller kortere end ved normal fødsel? 6. Hvilke begrænsninger er der efterfølgende? F.eks. Hvad og hvor meget man må bære, hvad man kan lave af huslige ting osv. Og hvor længe varede det? 7. Har i haft andre komplikationer eller opmærksomhedspunkter, som i gerne ville have kendt til på forhånd? 8. Har det haft betydning for jer rent følelsesmæssigt? Andet...? Håber I kan hjælpe med lidt svar? Jeg har mentalt indstillet mig på at det muligvis er et PKS det ender med, men kan mærke at jeg bliver lidt urolig over ikke at kende konsekvenserne.
  20. En god tommelfingerregel - samtidig som I begynder at give dem barnevognssele på. Jeg ville sige omkring 5 mdr. Hellere være på den sikre side og gøre det en måned for tidligt, end at udsætte det til de er faldet ud over kanten.
  21. Hej tøser. Jeg har fået muligheden for at købe en ny Stokke Newborn Indsats til den klassiske Tripp Trapp stol for lidt over 500 kr. Og selv om prisen er god, så tænker jeg stadig det er mange penge, hvis man nu ikke får den brugt. Derfor: Jer der har eller har haft en - hvad er jeres erfaringer - er den pengene værd? Har I været glade for den - og har jeres børn haft lyst til at sidde i den overhovedet? Hvor længe kunne I bruge den? Hvad med montering - kan den bruges på ældre Tripp Trapp stole (6 år gammel) og er den nem at tage af/på? Håber I kan hjælpe med et hurtigt svar, da jeg nok kun har til i morgen/overmorgen til at beslutte mig.
  22. Det er også lidt det jeg tænker den skal afløse. Det var lidt nemmere med de første, men med 4 personer om spisebordet, så er der altså ikke så meget plads tilbage.
  23. Ja, og måske med lidt rodalon i vandet, som fjerner lugt og bakterier?? Det tror jeg, at jeg ville vælge at gøre :)
  24. Begge mine drenge har været omkring 1½ - eller endda lidt under. Og vi har aldrig været udsat for at de faldt ud. Og det har ej heller været et problem at de stod op når de var lagt i seng om aftenen. Vil dog sige, at det ikke er hele siden vi fjernede, men kun 5 af de midterste tremmer. Det var vores nemlig beregnet til, og så gik der et halvt års tid før end vi lavede den om til en rigtig juniorseng. Vi valgte det sådan, af tre årsager. 1. Ville gerne undgå situationen hvor de i forsøget på at kravle over faldt ned på den anden side og slog sig. 2. Vi ville gerne undgå at det skulle blive et problem med at stå op når man blev puttet, ved at introducere "åbne" sider så tidligt som muligt, så de ikke behøvede overveje det som mulighed. 3. Vi ville gerne lære dem glæden ved at vågne om morgenen og så selv kunne kravle ud på gulvet og gå i gang med at lege. (jeg er altid vågnet når de er, men det er så hyggeligt at høre dem pusle rundt på værelset og lege )