Mulle

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    227
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Mulle


  1. Hej herinde,

    jeg har i dag testet positivt, tror jeg. Stregen er ret lys, men der er to streger. Jeg tør ikke helt at tro på, at den er der, før jeg forhåbentlig oplever stregen bliver tydeligere i løbet af de næste dage..:)

     

    Andre herinde, der har testet positivt endnu??

     

    knus


  2. Vi skal til familie-fødselsdag i dag. Min tante fylder 40 og det skal nok blive fint.. Vi ser ikke min mors side af familien ret meget, og de ved ikke at vi venter os endnu. Jeg ved at vi kommer til at fortælle min mormor at hun skal være olde i dag, men jeg er lidt usikker på resten.. Jeg vil ikke ret gerne "stjæle" rampelyset fra min tante, og jeg ved de har haft meget svært ved at få børn og at hun er meget ked af, at det, indtil nu, kun er blevet til deres ene datter.. 

    Vi må se hvad stemningen bliver til, og om jeg kan skjule det. Ellers skal det også nok gå, men jeg vil gerne tage hensyn :)

     

    Hvad skal i lave i weekenden?

    Håber at du får en skøn fødselsdagsfest i dag, og at lejligheden byder sig til at fortælle det, uden at du stjæler billedet. Mon ikke at alle bare bliver super glade på jeres vegne?

  3. Jeg måtte ærligt også bruge noget tid på, at vænne mig til tanken om en dreng. Har altid tænkt jeg skulle have en pige først. Og det var såmænd ikke fordi jeg var ked af, jeg skulle have en dreng, men jeg brugte tid på at 'sørge' over jeg ikke fik min pige.

    Og det synes jeg faktisk er helt fair. Jeg elsker jo min søn og vil ikke bytte ham for noget i verden, så det er jo slet ikke det det handler om :)

    Tak for din ærlighed

  4. Hvor er i flotte! De sidder så fint de maver. :) Jeg prøver lige at se om jeg kan få kameraet til at samarbejde i morgen, og eventuelt tage et billede til middag inden vi tager til fødselsdag. 

     

    Gør i billederne mindre eller hvordan?

    Håber på et billede fra dig, Aksen

  5. Nu har vi været til nf - SÅ dejligt at se at den lille fis derinde stadig har det godt :)

    Det hele så fint ud og vi fik en risiko-vurdering på 1:12265, så det kunne jo ikke være bedre :yay

    Den var dog ikke særlig samarbejdsvillig ift at få taget billeder og vendte sig stædigt om, hver gang vi fik den vendt rigtigt :P men sonografen fik til sidst hvad hun skulle ;)

    Dejlig fredag :7himmel

    Ej, hvor skønt altså

  6. Tillykke med den lille dreng Mulle. Kan godt forstå at tankerne lige skal vendes, men jeg er sikker på, at det falder på plads snart. :)

     

    De fleste dage tror jeg vi venter en pige.. Selvom jeg altid har forestillet mig at skulle have en dreng først. Men nu må vi se om nogle uger, så tager vi en scanning og ser.

    Det gør det helt sikkert, har allerede vænnet mig meget mere til tanken, så det skal nok komme hurtigt

  7. Jeg har forsøgt at gøre det siden uge 8.. Det lykkes nogle gange ;)

     

    Nu er arbejdspladserne informeret... Alle er glade og ønsker tillykke.. Det er lidt mærkeligt at ens hemmelighed nu er alles, men sådan er det jo nok lige det at man har vænnet sig til det. :)

    Dejligt, at nyheden er ude og vel modtaget