chalotte

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    54
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About chalotte

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tak piger I har helt ret, tror dog jeg har formulleret mig forkert, mente ikke at jeg bevidst havde tænkt og gjort sådan, men at jeg har indset at det er sådan det er Hvad angår min mand og jeg, valgte jeg i mandags at flytte hjem til min søster, p.t. holder vi en pause, for atvære sikker på at det er det rigtige at gøre
  2. Var igår til fest med mit arbejde. Drikker sjældent, og var også meget i tvivl om jeg havde lyst, men tænkte et par dage før at det ville jeg, og så ville jeg prøve at drikke en af de andre fuld, for at se om jeg havde ret i at han er vild med mig Da jeg valgte tøj, tænkte jeg om han kunne lide det Vi hyggede rigtig godt og blev hurtig fuld, mig og ham er meget sammen på arbejde så derfor var det naturligt også at være det om aftenen, så vi var meget sammen. Han blev ved med at købe øl til mig, så tror også gerne han ville gøre mig fuld Senere i løbet af aftenensad vi og tog på hinanden, og halv kysset en gang Min tanke er at jeg går fra min mand, ikke for at være med den anden, men fordi jeg allerede inden jeg gjorde det havde planer om at gøre det Har det sidste 1 1/2 år været i tvivl om vores forhold, tror bare jeg synes det er besværtlig at gå fra hinanden Hvad synes i????
  3. Jeg er 22 og manden er 26 Vi startede pb i april månede og venter stadig på de to streger
  4. Tillykke:-)
  5. Tak piger:-) Tænker lidt at prøve at spise mindre brød og kartofler, ris og pasta og mere grønt og tænke over hvilke Og mindre slik Og mere motion:-)
  6. Hej piger Først lidt baggrund Jeg er 22 år og uddannet ernærringsassistent og arbejder i en intregregret vuggestue/børnehave hvor jeg laver mad:-) Jeg er gift med k på 26 som arbejder som brolægger Jeg stoppede på p-piller i april og siden har jeg haft mens 4 gange senest i oktorber Er blevet henvist til en gynækolog men har først en tid 15 maj Nu er mit spørgsmål til jer Noget jeg selv kan gøre Evt. I forhold til kosten???? Har læst om pco kost,men er forvirret over hvad man må og ikke må:-)
  7. Tak for de gode forslag:-) Fik endelig besøgt min veninde igår, da hun hele tiden aflyser fordi hun ikke kan overskue det Vi fik snakket en del og hun fortalte at hun er fuldtids sygemeldt, er idag 11 + 2 Men så længe hun kan ligge ned var der ikke noget og hun derfor kan lidt Har foreslået at vi skal svømme sammen så hun samtidig kan få noget motion Har fundet et spa aften i den lokale svømmehal med massage som jeg vil tage hende med til:-)
  8. hej alle:-) Har en veninde der er gravid i ca 7 + ? Hun har allerede på nuværende tidspunkt så store smerter pga bækkenløsning at hun er sygemeldt fuldtid, Kan mærke på hende at hun er rigtig ked af det og trænger til opmuntring, så ville købe en gave til hende, men hvad skal det være. Tænker noget hun får glæde af nu, men stadig noget hun kan trods smerter..?
  9. måske et lidt underligt spørgsmål, men har en kollega ( mand og den eneste mandlige) som jeg synes er sød, vi snakker rigtig godt sammen og hygger os på arbejde og tænker ofte på ham når vi ikke er sammen! Synes absolut ikke at han er lækker eller fræk at se på eller lignende Er lykkelig gift og elsker min mand overalt i verdenen og glæder mig til at blive gravid med min mands barn Men har haft en fræk drøm om min kollega, og tænker om det bare er mig eller om der er andre der har prøvet noget lignende?????
  10. På vej hjem fra ferie i :-)jylland
  11. Mine pige navne ville nok være: Victoria Laura Sarah Drenge navne: Niklas Benjamin Oliver Men må indrømme at flere af de navne jeg havde overvejet var med på listen og vil gerne give mine børn specielle navne så skal nok i tænkeboksen igen
  12. nyder at kunne afspaserer så var hjemme kl 11.30 så har ryddet op og gjort rent :-):-):-)
  13. Jeg haaaaader at min mand er så lang tid om alting Igår tog det 3 timer og lave mad og det var simpel hverdagsmad Og så går han altid i stå Og så generaliserer han alt og alle
  14. Min virker heller ikke mere og læste der inde hvor man opdaterer at alle har problemer med at det ikke virker
  15. Man hvor er jeg imponeret over hvor dygtige i er fuldrespekt her fra