Miss.Tang

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    725
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    4

About Miss.Tang

  • Status
    Afhængig
  • Fødselsdag 09/23/1983

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    København S
  1. Jeg er med i en MG på fjæsen, hvor der er stablet et fordrag med Lela Jensen på benene. Der mangler 90 for at det kan bliver til noget. Så kom endelig frisk hvis i vil med Emne : Børn 0-3 år d 24 februar 2014 kl 19.00 Det koster 105,- Meld jer ind her https://www.facebook...90195014344827/ og kontakt admin Anja Frederiksen i en PB.
  2. Jeg er med i en MG på fjæsen, hvor der er stablet et fordrag med Lela Jensen på benene. Der mangler 90 for at det kan bliver til noget. Så kom endelig frisk hvis i vil med Emne : Børn 0-3 år d 24 februar 2014 kl 19.00 Det koster 105,- Meld jer ind her https://www.facebook.com/groups/490195014344827/ og kontakt admin Anja Frederiksen i en PB.
  3. Jeg bemærker du skriver et sted hun kun er hos jer hver 14. dag. Og tænker om i så skal dække hele hende garderobe og div? Ved ikke om tanken har strejfet dig ? :) og om det er noget man kan tage op med hende mor så i er fælles om det? En anden ting jeg tænker i kan gøre ud over at inddrage hende i 'budgettet'. er at for at hun kan se hvad hun bruger sine penge på, så skal hun gemme kvitteringerne og så kan igennem gå dem sammen. Så kan du også hurtigt se om hun reelt for for lidt hvis du starte på fx 5 el 600,- Og hvis hun ikke synes hun har nok, er hun så ikke gammel nok til at have et ungdoms job? Og så tænker jeg du skal have en snak med din mand om at hun skal deltage i husholdningen for at 'tjene' sine penge. :)
  4. Jeg bugte bio oil.. var dog ikke så flittig til at bruge den i graviditeten. Men da strækmærkerne kom efter fødslen blev den brugt dagligt og har taget 95% af dem! så kan varmt anbefalde bio oil :)
  5. Hvis i vil have mere babysnak kan jeg anbefale mødregrupper her på fjæsen den er for 2012 mødre, men ved der også er for 2013, 2014 og hlet tilbage til 2006 (tror jeg :) ) 2012 : https://www.facebook.com/groups/490195014344827/ 2013: https://www.facebook.com/groups/473895312648397/
  6. Du kan får mail hvornår tigeren kommer her :http://www.vidunderligeuger.dk/e-springvaekkeur :)
  7. Vi satte Leah i tripp trapp stolen godt stolpet op af tæpper. Jeg synes simpelthen det var for besværligt at side med hende på skødet som jeg ellers fik afvide jeg skulle ;) Det gik fint. Men hun sad og ret tidligt - da hun var 6 mdr kunne hun side selv. Du skal bare ikke have ham sidende for længe og min SP sagde at når de ''hænger'' er de trætte i ryggen. Og hvis de ikke sider meget i fx autostol og skråstolen er det okey :) Men jeg kender flere der har givet ungerne den første mad i skråstolen. Jeg ville helt sikkert vente med at starte på grøden til i er hjemme og endda måske også lade ham vende sig til at være hjemme igen, så der ikke er for mange forandringer på én gang. ;) Mht at koge vandet gik vi fra den ene dag til den anden over til vand fra hanen. Jeg tænkte ikke over om hun kunne tåle det i maven, som man åbenbart kan risikere :wacko
  8. Jeg arvet en brystpumpe, så ude over det problem ;) Men vi havde en flakse bare just in case. Og vi brugte den allerede fra de første dage. Hun fik ikke nok mælk hos mig så vi suppleret med MME. Så det var virkelig rart at der var en i huset. da jeg stoppe helt med at amme da hun var 2,5 mdr købte vi et 'flakse set' og sterilisator der.
  9. Jeg gik på bibloteket og spurte efter bøger vi kunne læse for min bonus søn på - dengang- 6 år. Der var en af dem der beskrev hele forløbet. fra at mand og kvinde møder hinanden til baby. Jeg synes den var rigtig god, fordi han fik hvad der sker forklaret på en pædagorisk måde. Og herefter han er startet i skole kommer orderene, 'knalde' og 'bolle' og spørgsmålene boller i? ;) Jeg synes det var lidt næmmere at referer til bogen og ''kan du huske'' når vi skulle forklare ham ordene. For spørgsmålene kommer altid når man er mindst forberedt ;) og det er rart at man ikke bliver (alt) for pinlig :D
  10. JA fordi jeg har da fået et par sandaler af svigermor, i str 18 el 19. Men må lige stille et dumt spørgsmål mere :D Leah har ikke nogen sko el lign på. Jeg har flere af de der fløjelsfutter fra Melton men hun har altid fået møflet dem af, så jeg har aldrig rigtig brugt dem. Vi fik også de lækreste lammeskinds fultter i lyserøde i str 16, men 5 min så var de ikke på foden. Men jeg synes måske også det er lidt nøtteløst at hun har sko/futter på når hun ikke går. Jeg kan ikke rigtig se pointen i det. Så mit spørgsmål til jer hvis guld klumper har sko-prewalkers-futter på - Hvorfor og hvilke tanker ligger der bag?
  11. Jeg fik min mens ret kort tid efter jeg stoppede med at amme, 2-3 uger. Jeg ved ikke om der er en sammehæng.. Jeg stoppede da hun var 2,5 mdr :)
  12. Jeg fødte på hvidovre i kar. Jeg synes det var et luksus kar. Det var et stort boblebad/jacussi ligne kar hvor der var et lille indhak så jeg kunne hvile hovedet på. Jeg kunne ligge helt udstrakt og kunne flyde i ve pauserne. Det var virkelig godt! Jeg synes bestemt ikke det var et problem under presse veerne. Jeg sad på knæ og havde fat i kanten jeg kunne ' hive' i ;) Det var den stilling der fungeret for mig. På et tidspunkt sagde JM jeg skulle finde en ande stilling for hun (min datter) rykkede sig. Der skiftede jeg tik hug og der gik ret kort tid før hun kom ud. På mit fødselsforberedsels kursus lærte vi at hvis der ikke sker noget er hug den bedste stiling da den åbner helt op for bæknet.
  13. Der er jo slet ingen grund til bekymring når SP ikke er det ;) Og jeg vil også sige så længe han udvikler sig er det hele jo fint og han sover jo også fint om natten. Så hvorfor vil du have ham til at sove mindre? jeg tænker at hvis det er hans søvn behov vil han bare sove den tid han bliver taget tidliger op på et tidspunkt? jeg ved det ikke bare en tanke :)
  14. Badekaret har nu stået i stuen nogen dage ved siden af hendes legehjørne. Uden at vi har været henne ved det. Her til aften satte jeg hende så ned i det (uden vand) med lidt legetøj og det gik fint. Så tænker jeg vil prøve i morgen at sætte hende i det ude på badeværelset men ikke i brusekabinen. Og så prøver jeg at tage hende med i bruse bad. Så må jeg se hvad der sker :) tak for jeres indput. Det er rart at vide man ikke er den eneste med problemet ;)
  15. Ahh tak! har lig opgivet og fandt så ud af det var fordi det ikke lå i 0-1 år :D