Pari

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    41
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Pari

  1. Hej piger. Jeg er gået 3 dage over tid. Nogen der har prøvet at have brunt udflåd kun når de skal tørre sig. Der var varet i 3 dage nu. Og er der nogen der har testet positiv efter sådan en underlig brunt udflåd?
  2. Jeg har lige fået min mens, så det var desværre ikke ønskebaby
  3. Tak håber det lykkedes denne gang
  4. Tak for dit opmuntrende svar
  5. Tillykke til jer mange gange.
  6. Hej piger, jeg skulle have haft menstruation for 3 dage siden og har ikke fået det. Jeg har taget 2 graviditetstest og begge var negative. Mine bryster er helt vild ømme. Hvis jeg er gravid så er jeg 4+4 idag. Men problemet er at her til aften har jeg fået plet blødninger. Frisk blod, men har overhoved ingen menstruations smerter. Er der nogen af jer, der har prøvet at teste positiv i uge 5+6, selvom de har haft lidt blødning og ikke kunne teste positiv i uge 4. Troet virkelig at det vil lykkedes os denne gang efter halvanden års prøvetid. Men er meget forvirret, fordi min krop reagerer underligt. Håber I kan komme med trøstende svar.
  7. Hej piger, jeg skulle have haft menstruation for 3 dage siden og har ikke fået det. Jeg har taget 2 graviditetstest og begge var negative. Mine bryster er helt vild ømme. Hvis jeg er gravid så er jeg 4+4 idag. Men problemet er at her til aften har jeg fået plet blødninger. Frisk blod, men har overhoved ingen menstruations smerter. Er der nogen af jer, der har prøvet at teste positiv i uge 5+6, selvom de har haft lidt blødning og ikke kunne teste positiv i uge 4. Troet virkelig at det vil lykkedes os denne gang efter halvanden års prøvetid. Men er meget forvirret, fordi min krop reagerer underligt. Håber I kan komme med trøstende svar.
  8. Har fået menstruation desværre
  9. Jeg har fået menstruation desværre
  10. Hej alle sammen. Min mand og jeg har været igang med projekt baby i over 1 år nu. Jeg skal have min menstruation den 3. "som jeg håber udebliver". Min cyklus er på 31 dage. Hvis jeg er gravid, så er jeg 3+3 idag. Jeg har haft lidt brunt udflåd idag, som jeg aldrig plejer at have. Har de sidste par dage også haft meget vandigt udflåd og føler mig meget oppustet. Er der nogen af jer, der har prøvet det under jeres graviditet. Håber jeg kan få nogle svar på min bekymring.
  11. Ihhhh hvor bliver jeg glad for at høre, sådan nogle positive og dejlige ord. Tusind tak.
  12. Tusind tak. Har brug for en masse baby støv.
  13. Hej alle sammen. Jeg har utrolig mange smeter i underlivet, lænden osv. Har læst mig frem til at det godt kan være ligamentsmerter. Skal dog sige at jeg havde menstruation for en uge siden, men jeg har læst på nettet at nogle gravide havde menstruation de første par måneder. Er der nogen, der har prøvet at have menstruation og så fik mistanke om graviditet, efter ligamentsmerter? Og derefter testet positiv?
  14. Jeg havde taget en test igår. Den blev negativ med det samme. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor jeg har de smerter. Hmm
  15. Tak for dit svar. Jeg vil tage en test her til aften og se.
  16. Hej Majs, hvordan var din blødning? Kraftig som menstruation? Er lige vågnet med smerter og jeg er begyndt at bløde rigtig meget, så har ingen håb mere.
  17. Hej tøser, tak for jeres dejlige svar. Jeg tror jeg venter med at teste, hvis jeg kan holde mig fra det. Har nemlig et spørgsmål. Jeg har haft samleje med min mand, og derefter haft en masse bruntlig udflåd, men overhoved ingen smerter. Har læst mig lidt frem til at det kan være pga. Sarte slimhinder. Er virkelig i tvivl. Er der nogen, der har haft implations blødning og derefter en mild blødning som brunt udflåd, efter samleje. Venter spændt på jeres svar. Mange knus.
  18. Jeg kan slet ikke vente med at teste, derfor vil jeg høre om nogen har oplevet det, under deres graviditet. Men jo tak
  19. Hej alle sammen. :P Måske er der nogen er jer, der kender til den kinesiske kalender???? Man mener at mange tusinde mennesker har brugt skemaet og den har vist sig at være 99 procent nøjagtig. Tænkte på at det kunne være sjovt at se, om det stemmer herinde??? Brug den kun for sjov :loveshower :loveshower :loveshower
  20. Hvor er det bare sååååå sødt. Held og lykke til jer
  21. Kæmpe stort tillykke. Sikke en god nyhed. Historien vil nok hjælpe mange, så de ikke mister tålmodigheden. Ønsker jer al held og lykke.
  22. Jeg er vild nysgerrig. Hvad blev svaret fra scanning? Et eller to blinkende hjerter? Stort tillykke herfra.