Pari

Medlemmer
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Pari

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Jeg har lige fået min mens, så det var desværre ikke ønskebaby
 2. Tak håber det lykkedes denne gang
 3. Tak for dit opmuntrende svar
 4. Hej piger. Jeg er gået 3 dage over tid. Nogen der har prøvet at have brunt udflåd kun når de skal tørre sig. Der var varet i 3 dage nu. Og er der nogen der har testet positiv efter sådan en underlig brunt udflåd?
 5. Tillykke til jer mange gange.
 6. Har fået menstruation desværre
 7. Jeg har fået menstruation desværre
 8. Hej piger, jeg skulle have haft menstruation for 3 dage siden og har ikke fået det. Jeg har taget 2 graviditetstest og begge var negative. Mine bryster er helt vild ømme. Hvis jeg er gravid så er jeg 4+4 idag. Men problemet er at her til aften har jeg fået plet blødninger. Frisk blod, men har overhoved ingen menstruations smerter. Er der nogen af jer, der har prøvet at teste positiv i uge 5+6, selvom de har haft lidt blødning og ikke kunne teste positiv i uge 4. Troet virkelig at det vil lykkedes os denne gang efter halvanden års prøvetid. Men er meget forvirret, fordi min krop reagerer underligt. Håber I kan komme med trøstende svar.
 9. Hej piger, jeg skulle have haft menstruation for 3 dage siden og har ikke fået det. Jeg har taget 2 graviditetstest og begge var negative. Mine bryster er helt vild ømme. Hvis jeg er gravid så er jeg 4+4 idag. Men problemet er at her til aften har jeg fået plet blødninger. Frisk blod, men har overhoved ingen menstruations smerter. Er der nogen af jer, der har prøvet at teste positiv i uge 5+6, selvom de har haft lidt blødning og ikke kunne teste positiv i uge 4. Troet virkelig at det vil lykkedes os denne gang efter halvanden års prøvetid. Men er meget forvirret, fordi min krop reagerer underligt. Håber I kan komme med trøstende svar.
 10. Ihhhh hvor bliver jeg glad for at høre, sådan nogle positive og dejlige ord. Tusind tak.
 11. Tusind tak. Har brug for en masse baby støv.
 12. Jeg havde taget en test igår. Den blev negativ med det samme. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor jeg har de smerter. Hmm
 13. Tak for dit svar. Jeg vil tage en test her til aften og se.
 14. Hej alle sammen. Jeg har utrolig mange smeter i underlivet, lænden osv. Har læst mig frem til at det godt kan være ligamentsmerter. Skal dog sige at jeg havde menstruation for en uge siden, men jeg har læst på nettet at nogle gravide havde menstruation de første par måneder. Er der nogen, der har prøvet at have menstruation og så fik mistanke om graviditet, efter ligamentsmerter? Og derefter testet positiv?