casw

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    648
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af casw

  1. Vi er nu nok nødt til at stramme ballerne, men nu vil der være plads til en lille bebs når den tid kommer ;) Tusind tak - det er virkelig lækkert ja!
  2. Nå vi går lidt frem og tilbage i den her verden, der er simpelthen sket det at vi har købt hus, hvilket betyder at vi udskyder PB et års tid, for at få styr på økonomien i et hus osv og helst en fastansættelse til mig også :) Følger selvfølgelig stadig med herinde ;)
  3. ...så står man med en masse spørgsmålstegn bagefter. Er der nogle som har prøvet at Jeres cyklus pludselig blev kortere? Jeg havde en SA tilbage i september og inden da har jeg slet ikke styr på mine cyklus, men vidste godt at de var lange, i hvert fald 5 uger. De har efterfølgende set sådan ud: 38 dage - 42 dage - 49 dage (lægen mener der her været en graviditet, som gik tabt tidligt) - 42 dage og så har denne varet: 31 dage! Altså jeg er totalt forvirret så hører gerne om andre, hvor cyklussen har ændret sig. JEg vil da ikke klage over en kortere cyklus ;)
  4. Hmm altså er jo også overvægtigt og "det eneste" der har ændret sig er at jeg har fået arbejde i stedet for at være arbejdsløs.
  5. Jeg arbejder i daginstitution og der bruger vi en faktor 30, så tænker at det må være godkendt i forhold til at det er det som vi bruger :)
  6. Altså hvis der er en sterg inden for tiden, så må der nok være noget?! Glæder mig til en opdatering :)
  7. Cyklus har så denne gang afkortet sig selv med 5-7 dage i forhold til normalt - hmmmmmmm!
  8. Jamen sådan havde jeg det også, for det var da vildt fedt og de skulle have et barn, jeg kunne bare ikke se uden over min egen sorg og ærgelse og jeg sagde faktisk til dem, at det ikke er fordi jeg ikke glæder mig over det, men jeg havde det svært ved det, fordi jeg skulle have haft 9 dage før og havde altså tabt barnet - og de var SÅ fuldt af forståelse at jeg tænkte, at det var det bedste jeg kunne gøre for dem og for mig selv.
  9. Åh jeg kan godt huske det - fik at vide at min kusine skulle have 9 dage efter jeg skulle have haft og det er BESTEMT ikke sjovt, for det er man bare ikke klar til endnu :( Sender masser af tænker og en kæmpe krammer :kram2
  10. Tænker at testen nok vil være positiv om et par dage - held og lykke :)
  11. Jeg har også tænkt på det samme - havde nogle der lå weekenden over i postkassen nemlig, men om posen beskytter dem eller hvad, det ved jeg ikke.... Opdater gerne her, hvis du finder ud af noget ;)
  12. Venter spændt på om du tager en ny test :)
  13. Kan godt huske følelsen da jeg selv mistede, ALT føles uretfærdigt, så jeg sender en masse forståelse og et trøstende klem! :kram2
  14. Jo det er skønt især når man har mulighed for at nyde det på arbejdet også :) Øv bøv! :kram2
  15. Iiih øv, men som du selv siger, så er der håb endnu! :)
  16. Jeg er også klar på en update! :D
  17. Jeg var ikke i tvivl om at min var klar. Han begyndte at vise en større og større interesse for andres børn, altså venner og familie og så begyndte han at sige, at sådan en ville han også have. Her var det nok mig som var mere tilbageholdene, men efter at få snakket om det, så var vi enige om at vi var klar til opgaven :-)
  18. Jamen det er lidt ala din tankegang jeg netop har det girly - vi har nemlig taget beslutningen om at vi er klar og det er derfor jeg synes det er svært at ligge på hylden. Jeg tror også bare vi starter stille op igen, ikke noget med test og temperatur, men væk med beskyttelsen og sker det så sker det, for vi er mentalt klar til det og så får vi resten til at fungere også :-)
  19. Argh jeg synes det er svært, fornuftsmæssigt kan min hjerne godt forstå at det var smartest at vente lidt, men følelsesmæssigt siger mit hjerte at der er læææææænge til sommer og at vi "går glip" af nogle cyklusser. Åh jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, for er virkelig splittet. Det er egentlig mig der har været den tilbageholdene og sagt nej, når manden har spurgt om vi ikke bare skulle blive ved med at prøve, men nu kommer utålmodigheden alligevel lige så stille frem og ikke mindst lysten til en lille i huset. Det er også blevet meget mere overskueligt økonomisk efter jeg har fået arbejde og vi har lynhurtigt fået sparet op til at der kan komme en lille, hvor inden jeg fik arbejdet var det noget vi skulle prioritere (uden at det skal lyde forkert). Arh men altså det er noget værre noget :-P
  20. Uh vi snakker meget om at opstarte PB igen. Vi synes det er rigtig svært at ligge tanken på hylden, nu når man ligesom er enige om, at vi er klar til det i vores forhold. Jeg fik arbejde 1.1.13 efter at have gået arbejdsløs i næsten 1½år, så vi var helt enige om at ligge det på vente-hylden. Men de har sagt på mit arbejde at de forventer selvfølgelig at jeg skal have børn på et tidspunkt og at de ser det som en styrke, fordi man kommer retur med en masse nyt når man er blevet forældre (ikke at de er utilfreds nu, de nyder at jeg er så fleksibel). Vi ved jo heller ikke hvor lang tid det tager, det kan jo være at det tager rigtig længe og så er det jo træls at vente indtil man tænker, at NU skal det være. Hvad tænker I piger? - What to do?!
  21. Vi starter påsken idag med at mine forældre kommer hjem fra Indien efter næsten 3 uger og tager deres 2 hunde med sig (der har været liv i huset med 3 forholdsvis store hunde på 100km). I aften tager vi sammen med dem til Samsø, hvor vi altid plejer at holde påske hjemme hos dem. Lørdag er vi en flok "gamle" venner der mødes til påskefrokost og om aftenen tager vi til det årlige bal, hvor man stort set møder alle, det er super hyggeligt :) Søndag har vi en tradition der hedder at "trille påske-æg". Man koger nogle æg og så maler man på dem. Så pakker man en "eftermiddagskurv" og tager ud i nogle høje høje bakker. Her triller du så æggene ned af bakken indtil de går i stykker - det er en rigtig gammel tradition og her mødes vi med onkler, tanter, bedsteforældre, kusiner, fætrer osv... Så sidder vi derude og hygger os hele eftermiddagen. Mandag tager vi til Hadsund og hjælper nogle venner med at rykke haven op (nu må vi se hvordan vejret er). - Så jeg er sikker på at det bliver en dejlig påske! God påske til Jer også :)
  22. Sender en kæmpe kram! :kram2
  23. Så fik jeg lavet det hele - ringede til SKAT for at få bekræftet at jeg havde gjort det korrekt inden jeg udfyldte det, med evt. fejl, men det er da bestemt ikke et service-fag de sidder i. Fik den mest arrogante mand, som fokuserede mere på hvordan man dog kunne arbejde 4 måneder væk fra hjemmet når man var gift og om vi da ikke havde nogle børn der skulle passes (øh nej og hvis vi havde, så rager det da ikke dig hvordan vi har løst det), nå men venligheden sluttede af med at han sagde at det var han bestemt ikke klog nok til at svare på, så jeg måtte finde en anden, for han kunne ikke få det til at hænge sammen. Ah men herre jemini! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg skrev et lille udbrud og så var der en bekendt som er revisor, som var så sød at hjælpe mig til hvad jeg har ret til osv - så nu får jeg i alt 21.000kr tilbage - me like!!!
  24. Iiih hvor dejligt! :yay