casw

Medlemmer
 • Content count

  648
 • Joined

 • Last visited

About casw

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 05/11/1988

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Vi er nu nok nødt til at stramme ballerne, men nu vil der være plads til en lille bebs når den tid kommer ;) Tusind tak - det er virkelig lækkert ja!
 2. Nå vi går lidt frem og tilbage i den her verden, der er simpelthen sket det at vi har købt hus, hvilket betyder at vi udskyder PB et års tid, for at få styr på økonomien i et hus osv og helst en fastansættelse til mig også :) Følger selvfølgelig stadig med herinde ;)
 3. Hmm altså er jo også overvægtigt og "det eneste" der har ændret sig er at jeg har fået arbejde i stedet for at være arbejdsløs.
 4. ...så står man med en masse spørgsmålstegn bagefter. Er der nogle som har prøvet at Jeres cyklus pludselig blev kortere? Jeg havde en SA tilbage i september og inden da har jeg slet ikke styr på mine cyklus, men vidste godt at de var lange, i hvert fald 5 uger. De har efterfølgende set sådan ud: 38 dage - 42 dage - 49 dage (lægen mener der her været en graviditet, som gik tabt tidligt) - 42 dage og så har denne varet: 31 dage! Altså jeg er totalt forvirret så hører gerne om andre, hvor cyklussen har ændret sig. JEg vil da ikke klage over en kortere cyklus ;)
 5. Jeg arbejder i daginstitution og der bruger vi en faktor 30, så tænker at det må være godkendt i forhold til at det er det som vi bruger :)
 6. Altså hvis der er en sterg inden for tiden, så må der nok være noget?! Glæder mig til en opdatering :)
 7. Cyklus har så denne gang afkortet sig selv med 5-7 dage i forhold til normalt - hmmmmmmm!
 8. Jamen sådan havde jeg det også, for det var da vildt fedt og de skulle have et barn, jeg kunne bare ikke se uden over min egen sorg og ærgelse og jeg sagde faktisk til dem, at det ikke er fordi jeg ikke glæder mig over det, men jeg havde det svært ved det, fordi jeg skulle have haft 9 dage før og havde altså tabt barnet - og de var SÅ fuldt af forståelse at jeg tænkte, at det var det bedste jeg kunne gøre for dem og for mig selv.
 9. Åh jeg kan godt huske det - fik at vide at min kusine skulle have 9 dage efter jeg skulle have haft og det er BESTEMT ikke sjovt, for det er man bare ikke klar til endnu :( Sender masser af tænker og en kæmpe krammer :kram2
 10. Tænker at testen nok vil være positiv om et par dage - held og lykke :)
 11. Jeg har også tænkt på det samme - havde nogle der lå weekenden over i postkassen nemlig, men om posen beskytter dem eller hvad, det ved jeg ikke.... Opdater gerne her, hvis du finder ud af noget ;)
 12. Venter spændt på om du tager en ny test :)
 13. Kan godt huske følelsen da jeg selv mistede, ALT føles uretfærdigt, så jeg sender en masse forståelse og et trøstende klem! :kram2
 14. Jo det er skønt især når man har mulighed for at nyde det på arbejdet også :) Øv bøv! :kram2
 15. Iiih øv, men som du selv siger, så er der håb endnu! :)