Charlotte75

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    298
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Charlotte75

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 01/17/1975

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Terminsdato
    07-09-2012
  1. Rasmus er meget interesseret i hvad vi putter i munden, så efter aftale med sundhedsplejersken startede vi op med rismelsgrød med lidt frugtmos om formiddagen da hans terminsdato nåede 4 mdr. Vi kunne så når han var fortrolig med det udvide med grønsagsmos om aftenen og senere frugtmos om eftermiddagen. Derudover skulle vi starte op med at give ham postevand i et glas - ikke for at slukke tørst, men for at træne ham i at drikke af glas/kop. Hver gang han får mos, ser han ved første mundfuld ud som om det er mærkeligt, men allerede fra næste mundfuld er han så vild så det ind i mellem kan være svært at ramme munden. Hvis det går for langsomt, prøver han selv at få fat i skeen eller min hånd. Han synes det er helt fantastisk at drikke af et glas og det meste kommer faktisk også ned i maven. Vi er nu oppe på ca 1 dl grød med frugtmos om formiddagen og ca 1 dl grønsagsmos om aftenen. Det er også til måltiderne vi øver med vand i glas.
  2. Vi rejser til Tenerife på søndag, som er dagen efter Rasmus fylder 3 mdr.
  3. Pu ha sikke en grim forskrækkelse. Jeg håber virkelig for jer at det ikke sker igen :kram2
  4. Da Rasmus var til 5 ugers undersøgelse d. 23.10 vejede han 5610 g. Han er ikke blevet vejet siden, så ved ikke hvad han er oppe på nu, men sundhedsplejersken kommer på torsdag i næste uge, så der finder jeg ud af det.
  5. Vi har anskaffet den og det virker ikke som om han har problemer med at dreje hovedet, men han er jo også en stor og stærk dreng. Vil dog helt sikkert være ekstra opmærksom.
  6. Ja, det har jeg og tror også at vi prøver sådan en. Dejligt med en succeshistorie :loveshower
  7. Rasmus er desværre begyndt at få fladt baghoved :unsure Jeg prøver ellers at dreje hans hoved hver gang jeg ser han ligger med næsen lige op, men han er en bestemt herre der ved hvordan han helst vil ligge så kort efter drejer han hovedet tilbage.
  8. Vi bruger nogle fra SuperBedst og giver dem om morgenen - det går fint helt uden maveproblemer.
  9. :hurra Tillykke med prinsessen :balloon Hold da op for en fødsel - det er utroligt hvad en kvindekrop kan klare :loveshower
  10. Stort tillykke. Dejligt at han endelig kom ud til jer.
  11. Sikke en god idé med denne tråd! Her går det også godt. Rasmus er dejlig :loveshower og faktisk ret nem. Det svinger med hvor meget han sover, men han sover altid mest og længst om natten. Synes allerede at han er "vokset", han er ikke så nyfødt at se på længere. På mandag kommer sp igen og jeg er lidt spændt på hvor meget han er vokset siden sidst hun var her for 14 dage siden. Jeg har aftalt med sp at jeg gerne vil i mødregruppe, hvis der er en med nogenlunde jævnaldrende mødre - hvis der kun er grupper med unge førstegangsmødre, vil jeg hellere undvære og "nøjes" med dem der har født indenfor den sidste mdr i min vennekreds. Jeg er så heldig at have 3 veninder der også næsten lige har født. Jeg har ikke hørt noget ang mødregruppe endnu, så jeg ved ikke hvad det ender med...
  12. Jeg blev sat i gang med stikpiller kl 8.30 og kl 18.00. Der skete ikke noget hele dagen - dvs på den strimmel der blev kørt fra kl 17, havde jeg fået nogle flere plukveer/veer end ellers. Da jeg endelig gik i gang, gik det meget hurtigt og var noget voldsommere end med vores datter. Kl 23 fik jeg uro i kroppen og droppede at sove og gik ind og så fjernsyn i stedet. Kl 2 havde jeg noget der lignede rigtige veer. De gjorde ikke specielt ondt, men de kom med 1½-2 min mellemrum og jeg begyndte at blive dårlig. Kl 3 var vi på fødemodtagelsen. Kl 3 var jeg stadig ikke i aktiv fødsel, men da mine veer kom så ofte måtte vi selv bestemme om vi ville hjem eller blive og se tingene an på hosp. Kl 4 fik jeg nogle Pinex og noget andet smertestillende som ikke virkede. Kl 5 gik vi over på fødegangen for at give mig en Epidural og evt tage vandet. Det viste sig at vandet var "gået" for der var ingen hinder at mærke og vi nåede ikke Epiduralen, for efter de havde sat en elektrode eller noget lign i hans hoved og lagt saltvandsdrop i min hånd, satte presseveerne ind og hans kurve droppede så meget at jeg havde 15 min til at føde ham selv ellers ville de tage ham med cup eller ks. Fra kl 3 havde jeg mere eller mindre veer konstant. De første var mest bare irriterende, men de kom til at nive godt. Smerten var dog til at klare, men pga stikpillerne var der stort set ingen pauser, hvilket var hårdt. Jm sagde også at set i bakspejlet, havde det for mig nok været bedre med vedrop for det kunne de styre, hvorimod når først stikpillerne var optaget i kroppen, kunne de jo ikke taget væk igen. Det er ikke for at skræmme dig og jeg er sikker på at man reagere forskelligt på igangsættelse, men havde jeg vidst hvad jeg gik ind til, havde jeg ventet eller valgt droppen i stedet.
  13. :hurra Tillykke med prinsessen :balloon
  14. Tak for at du ville dele din fødselsoplevelse med os. Det lyder som om du på trods af smerterne har haft en god fødsel og endnu en gang viser det hvor vigtigt det er at man lytter til sin krop og følger sin intuition!
  15. Åh nej, stakkels lille pige og hendes forældre :kram2 Håber at det hurtigt bliver bedre.