tullemor87

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    108
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af tullemor87

  1. Hva end du gør, så lad være med at tænde for Go' Morgen Danmark! Det bliver man KUN træt af! Er selv sygemeldt og har været det siden 21+4. Den første måned har været den værste... Nu er jeg begyndt at have en rutine i min dag. Jeg bruger en times tid på at komme ud af sengen. Ligger og laver lidt afslapningsøvelser og forbereder mig på at skulle op og stå. Så tager jeg et langt, varmt bad - det synes jeg hjælper mig rigtig godt i gang - og så spiser jeg morgenmad. Så er klokken 9. Jeg er mest mobil om formiddagen, så enten laver jeg noget husligt eller tager ud og handler sammen med pensionisterne ;-) ikke for hårdt. Måske tømmer jeg opvaskemaskine, lægger tøj sammen eller noget andet, som jeg kan gå til og fra. Så er klokken ca.11 og som regel ringer min far på det tidspunkt, og vi taler sammen 15-30 minutter. Nogle gange har han brug for at jeg kører for ham om eftermiddagen, og så gør jeg det, når jeg har spist frokost og sovet til middag. Ellers bruger jeg eftermiddagen med iPad, computer eller noget kreativt. Har fået en bog med lette, kreative sysler til baby, som jeg laver lidt fra... Omkring 15.30 kommer min mand hjem, og så kan vi være lidt sammen og tale om dagen, inden vi går i gang med aftensmaden... Jeg tror det er vigtigt at have nogle rutiner i hverdagen, så man ved, at man skal stå op på et bestemt tidspunkt og har nogle ting at tage sig til...
  2. Vi havde en dejlig jul. Det var 2.jul uden min mor, og den skulle holdes her hos os med mine svigeforældre, min far og mine brødre. Jeg var meget nervøs og ked af det op til, men selve juleaften gik faktisk rigtig godt og var rigtig hyggelig. Jeg er sygemeldt med bækkensmerter og overbelastning, og her efter jul og nytår er det faktisk gået rigtig fint. Jeg har fundet en rytme i min hverdag, som gær, at jeg både får tiden til at gå, får lavet noget fysisk og får slappet af i en passende mængde, så jeg ikke har ondt. Det er super rart!
  3. Jeg syntes hurtigt, jeg bulede. Jeg havde lige tabt 16 kg. og var derfor, helt automatisk, opmærksom på at min mave blev større igen... Men meget af det var luft i maven - nogle dage var jeg faktisk lige så stor om aftenen efter aftensmad, som jeg er nu (26+4)... Og jeg var hurtigt i ventebukserne, fordi jeg fik det skidt, hvis det klemte om maven. Jeg tror at hormoner og luft i maven kan gøre meget i 1.trimester. Det er nok også derfor, at de først begynder at måle maven i løbet af 2.trimester. Nu kan jeg godt have bukser på med elastik på maven uden at få ubehag. Selvfølgelig kan jeg på ingen måde passe mine bukser igen, men træningsbukser med elastik i livet o.lign. Generer mig ikke nær så meget som i starten...
  4. Vi er blevet 3D scannet hos scanningsklinikken i København, Vesterfarimagsgade, og skal derhen igen på torsdag. Vi var ovenud tilfredse første gang og fik en rabatkupon til at komme igen længere henne i graviditeten lidt billigere... De er virkelig søde, yderst servicemindede og indlevende i ens lille eventyr. Vi GLÆDER os helt vildt til at skulle derhen igen! Første gang var det mest for at få kønnet at vide og så lidt tryghedsagtigt. Og da Lillen lå forkert, brugte jordmoderen ekstra tid for t være helt sikker på, at vi fik en god oplevelse. Det kan klart anbefales, det er fantastiske 45 minutter!!! :-)
  5. Øv, øv, øv! Den gik ikke længere. Blev for 1½ uge siden sygemeldt, og har idag meddelt min leder, at jeg ikke kommer tilbage før barsel :-( Har haft meget ondt i bækken og lænd, og jeg har været meget stresset på arbejdet, så udfaldet blev altså 2 måneders sygemelding, indtil jeg går på barsel til februar (jeg har ret til at gå fra 8 uger før termin). Men HVAD skal man få tiden til at gå med, når man ikke kan stå og gå ret længe ad gangen, og man er ved at være træt af at se Go' Morgen Danmark hele formiddagen? Foreløbig har jeg syet en lille hue og "futter" (sutsko i fleece) til vores lille pige. Men kan jo ikke blive sådan et selvproducerende monster, der bare ligger og syr huer og futter og bamser dag ud og dag ind... Så, ja - gode råd til at få hverdagen til at ligne en hverdag søges!
  6. Prøv at kigge på http://gratisbabypakke.dk/ Jeg er medlem af Club Matas og har allerede hentet min babypakke fra dem (der kan man kun få, hvis man er medlem). Derudover skal jeg have hentet på Apoteket, hvor man vist bare kan gå ind og sige at man er gravid. I REMA1000 har de vist også stadig noget. Der skal man skrive sig op på deres hjemmeside. Lidl har vist også et eller andet, men vi har ikke Lidl i vores by, så dem er jeg strøget henover... Og så har BabySam en babypakke, som man vist kan hente fra man er tre måneder fra termin og indtil barnet er 6 måneder. Kig på deres hjemmeside, der står det klarere Hvis man er medlem af Klub Libero kan man også få en babypakke - eller også er det to, man kan få. Der skal man være medlem af klubben, men som alle andre klubber, går det mest ud på at få en e-mail engang imellem og derudover er det gratis. Jeg kan ikke lige huske flere i hovedet - men kig som sagt forbi den der hjemmeside. Men vær opmærksom på at f.eks. Gyldendahls babypakke er købsbetinget...
  7. Vi har faktisk allerede MEGET babygrej... Var lidt urolig over det til at starte med, men efter MD-skanningen i fredags, er jeg ikke rigtig nervøs mere. Vi har købt og fået meget brugt... Vi har bl.a. købt en Trip-Trap højstol brugt, som min mand har slebet ned. Nu skal den bare males lyserød, og så skal jeg trykke de sødeste, små elefanter på den :-) iiihhh, jeg glæder mig til det projekt :-) Derudover har vi købt barnevogn - Odder-barnevogn, 1.500,- wehee! Brugt, men den er bare SÅ flot!!! Derudover har vi fået blespand, astma-allergi dyne, sengetøj og MEGET andet af nogle venner, som skulle af med det... Men vi har ikke gjort nogen NYE køb endnu - det har vi stadig i vente... Jeg er dog gået i gang med at sysle med ideer til børneværelset - andre, der er begyndt at tænke i de baner? :-) Jeg har fundet noget MEGA nuttet Peter Plys tapet, som vi skal op på skråvæggen deroppe.
  8. Jeg var i Change i dag og købe 2 nye BH-sæt! Det kan klart anbefales at benytte sig af deres Full-cups, hvis man har store bryster og samtidig ømme bryster. Og damen var VIRKELIG god til at råde og vejlede i forhold til at kunne bruge de nye BH'er resten af graviditeten - for de holder nok ikke op med at vokse lige nu... Er der forresten andre end mig, der allerede har oplevet at kunne presse en lillelillebitte smule mælkelignende substans ud af brysterne på nuværende tidspunkt? Det kunne jeg den anden aften, og jeg syntes faktisk det var umådeligt skræmmende at opleve :hophop
  9. Jeg har læst et sted, at man, når man ligger på ryggen, kan risikere at babyen maser på den store hovedpulsåre, man har derinde, og det kan lukke for tilførslen af ilt og næring til både dig og dit barn - allerede fra 15.-16. uge. MEN det opdager du - for du vil så få det rigtig dårligt, føle at du skal besvime og generelt søge efter en anden stilling - så jeg tror ikke, du skal være bange for det. Og når man når længere hen i graviditeten, kommer det vist helt automatisk, at man finder andre stillinger end at ligge på ryggen...
  10. Jeg er i dag 15+3 og skal til 1. jordmoderkonsultation i eftermiddag. Jeg har haft meget, meget travlt, og derfor har jeg ikke haft tid til at hilse forbi i vores fantastiske forum... Må prøve om det kunne blive lidt bedre... I dag er jeg sygemeldt, fordi jeg i går var nødt til at lave en fastholdelse/magtanvendelse på en dreng på den skole, hvor jeg arbejder. Han gik helt i selvsving og vi sad der låst fast sammen i over et kvarter... Han gav mig desværre nogle albuer i siden, sparkede og bed mig. Men jeg tog til lægen direkte efter arbejde, og hun forsikrede mig om, at der ikke var sket peanutten noget. Men jeg har haft rigtig ondt i lænden og bækkenet efterfølgende, så hun rådede mig til at observere i 24 timer og tage den med ro - så er blevet hjemme fra arbejde i dag.
  11. Jeg er så nervøs for i dag 13.30, hvor jeg skal til NF. Pyh, pyh, pyh altså!!!! Måtte bare dele det med jer tøser! Er så nervøs for om der er liv - når man har mistet 4 gange, er man nok lidt en sortseer... Alle spørger mig om jeg ikke bare kan mærke om det er rigtigt - og jeg kan bare ikke mærke en skid!!! Har da haft ondt dernede, og jeg har ikke blødt eller noget, der ligner. Jeg har kvalme, sure opstød og alt muligt andet... Men jeg ved sgu da ikke, om det er rigtigt!!! Nå, men 13.30 i dag - kryds fingre please <3 skriver selvfølgelig status, når jeg kommer hjem om aftenen.
  12. Alt er godt, alt er godt!!! Vores lille vildbasse er helt perfekt og kunne ikke ligge stille <3
  13. Øv! Sikken en omgang! Har selv fået medicinsk abort sidste år pga. MA. Det var rigtig hårdt og varede 4 dage før alt var overstået. Så kender alt til det. Håber du kommer godt igennem den næste, svære tid!
  14. Ja, overskriften siger det meste... Jeg er så uheldig at min perfekte læge går på pension 30/9 og hele hans praksis lukker - det gør mig irriteret og nervøs nu, hvor jeg har haft tabt så mange gange. Jeg har fået tilsendt en ekstra vandrejournal (gul) - men det, der bekymrer mig mest er, at jeg endnu ikke har fået brev om NF. Jeg er 11+2 idag, så hvis det skal nås indenfor almindelig tid, burde brevet da snart komme!? Ihh, det er frustrerende - har I andre fået brev?
  15. Har fået tid til 4/10. Er spændt på om den lille har det godt derinde... Håber, håber, håber!
  16. Øv, øv, øv! Der er ikke noget trøstende at skrive. Har selv været der, det er umådeligt hårdt! Ønsker dig alt held i fremtiden. Og håber at du kommer godt igennem den næste, svære tid.
  17. Det var heldigvis en helt vildt sød sekretær, jeg snakkede med... Hun lovede at jeg ville høre noget mandag eller tirsdag, og jeg kunne selv ringe, hvis jeg ikke havde fået brev tirsdag - synes nemlig ellers godt de kan være lidt ligeglade nogengange, når man ringer - men hun var virkelig sød og venlig... Synes bare det hele er noget ROD lige nu! Min læge stopper lige om lidt (30/9 - vi fik brev om det 12/9), fordi han går på pension, så jeg har en ekstra journal liggende herhjemme, jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af - fik den bare tilsendt i en kuvert uden noget andet! Og så sker det her - det har jeg bare IKKE brug for, synes jeg! Tak for al jeres opbakning! Det var rigtig dejligt at I lige ville hjælpe mig med at få sparket mig sammen til at få ringet... :kram2
  18. Jeg er 120% sikker på at jeg ikke selv skal bestille tid! For det første får vi det at vide 3 gange til 1. lægebesøg - for det andet var jeg gravid sidste år og igennem HELE møllen for så at skulle igennem abort, da den var død i 6. uge - så jeg ved godt hvordan det fungerer hernede... Og det viste sig jo så også, at de ikke havde styr på noget som helst! Det var virkelig frustrerende - det var rart at få ringet og finde ud af fejlen... Men hold nu op altså, der var jo ikke styr på en skid! De aner ikke hvor mine papirer var, jeg var sat til at føde på det forkerte sygehus på trods af at jeg sagde tre gange til min første lægeundersøgelse OG de anede ikke hvorfor jeg havde den jordmoder, jeg har... FED START!!! Jeg er spændt på om der nu kommer styr på det, og jeg håber virkelig at min baby har det godt inde i maven, for min læge har skrevet i mine papirer, at jeg skulle følges tæt på obstetrisk, og det er jeg jo ikke ligefrem blevet de sidste par uger... Men nu håber jeg virkelig, virkelig, virkelig at der kommer styr på det...
  19. Ringede derop i dag - og der var totalt rod i det hele!!! Men sekretæren ville få styr på det nu, og så skulle jeg gerne få brev om nakkefoldescanning mandag eller tirsdag...
  20. Jeg har prøvet at få falske symptomer. Vi har prøvet på at få barn i 3 år og haft 4 aborter - og uanset hvor meget vi forsøgte ikke at fokusere på det, kan man ikke tvinge hjernen til ret mange ting... Jeg fik kvalme, ømme bryster, smerter i underlivet, træthed... Og mine tests hos lægen var KLINGENDE negative... Så tag det roligt - og undlad tidlige teste, det gør bare tingene endnu værre...
  21. Det der med at blive rørt på maven - det kan man med god samvittighed frabede sig! Det er VORES maver, ikke allemandseje - og det kommer jeg til at fortælle alle, der bare så meget som forsøger, for det kan jeg bare heller ikke ha'!
  22. Jeg har også dage og aftener, hvor alt bare er turn-off... Jeg har det ikke rigtig i længere perioder, så det er jo ikke helt det samme, men jeg kan godt sætte mig ind i hvordan du har det. Vi oplevede i starten, at jeg begyndte at bløde, når vi havde sex - så det holdt vi liiiige en pause på 2-3 uger... Det er meget normalt at have det sådan som du har det... Hormonerne brøler derudaf, og det har altså sin indvirkning på lyst til kærlighed. Heldigvis siger de fleste, at det går over efter 1.trimester... Og så kan man endda opleve det helt modsatte. Hvis det var mig, ville jeg nok prøve at "finde" lidt lyst... Den anden dag var vi ude at spise og en tur i biffen - der fik vi tid til at kigge hinanden i øjnene og lave nogle af de ting, der ikke lige bliver tid til efter april. Og nogle gange hjælper det lidt, hvis man også gør lidt ud af det... Og ellers må man jo bare acceptere det i den periode, det nu står på - og så må herren i huset altså tage sig sammen og forstå at det lige er sådan det er. Han har selv været med til at fylde dig med hormoner - så må han også acceptere konsekvenserne. Og som sagt er det noget, de fleste gravide oplever i en periode - og jeg har aldrig hørt om at det blev ved i det uendelige. Ellers ville jeg gøre noget godt for mig selv - få en gang massage, tage i spa eller bare have en dag i badekåbe med tændte stearinlys, god musik og afslapning - det kan altså også hjælpe lidt, så der er overskud til bare at "gøre det"... Håber det går over og at du finder overskuddet til at være intim med din mand igen.
  23. Jeg ved man skal have brev - det fik jeg sidst... Jeg regner med at ringe til sygehuset i morgen for at høre om "brevet er blevet væk i posten"...
  24. Sidst troede jeg, at jeg var nået til 10.uge - og så var den død i 6.uge og jeg måtte igennem provokeret abort. De andre gange har jeg opdaget det ved at jeg er begyndt at bløde - så der er ikke blevet talt uger...
  25. Et lidt forsinket (men ikke mindre velment) velkommen til :-)