Sensommerbaby

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    631
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Sensommerbaby

  1. Er i 36+2 og har lige været til Jordemoder. Hun mener lillepigen ligger med hovedet opad hvilket jeg selv nok lidt mistænkte. Øv!!! Jeg har tid til scanning om en uge med efterfølgende muligt vendingsforsøg... Jeg er 2. Gangsfødende og havde glædet mig til at føde selv igen, håber sådan det bliver muligt....Er der nogle der har erfaringer de vil dele?
  2. Måske er du ved at abortere spontant?
  3. Alle gode ønsker til dig... Jeg har prøvet missed abortion to gange og det var noget af det mest frygtelige jeg har været igennem. Jeg blev dog også meget let gravid efter dem- og idag har jeg en skøn dreng på 2 og en yndig pige på 4 måneder... Tro på det! Vær glad for at du kan undfange og at din krop standser et liv som ikke kunne holde til verden udenfor selvom det er hårdt... Det skal nok lykkes for jer :)
  4. Og ja,Esben er også godt!
  5. Valdemar eller Frederik, måske Villads?
  6. Hvad med Isolde? Så tvister I det over på græsk mytologi med børnenes navne.
  7. Hejsa- hvad er der Jeanett hedder på IG? Vil gerne følge hende men kan ikke huske det.
  8. Tak Majken! Det gør jeg... :)
  9. Takker :) Kan se hun er blevet privat bruger - er ikke så meget inde i Instagram men det betyder nok at hun helst vil begrænse sine følgere.
  10. Harvey fra suits -jeg er så enig. Nam nam og haps
  11. dobbelt post
  12. The White Queen på Netflix er også god, hvis du er til middelaldertema ☺️
  13. Hvor er hun kær og sej!
  14. Vi er også virkelig glade for vores- vi bruger den i vuggen, i kravlegården, på spisebordet, på køkkenbordet osv. Den er rigtig hyggelig og smuk samtidig. Min er fra wittenburg design og i grå og gammelrosa.
  15. Marianne Vibeke Henriette Dyveke Dagmar Agnethe Camilla
  16. Jeg kunne godt tænke mig at lave en hyggekrog på børneværelset med puder mv. Er der nogle der har billeder og opskrifter, herunder forslag til mål på madrassen og hvordan jeg dyr betrækket bedst?
  17. Vi har købt en phil and teds
  18. Der er stadig intet nyt... Men tror hun satte sig fast igår for fik nogle dybe jag nede i bækkenet efter en shoppingtur. Lænden føltes også mere øm igår aftes. Men til morgen vågner jeg igen uden nogle fornemmelser for fødsel... Det tegner til en ventedag mere... Nu 41+2...
  19. Endnu intet nyt... Jeg Bliver sat igang senest lørdag.....!
  20. Jeg synes Fister har en pointe i at hvis transporten eller gaven betyder noget personligt for konfirmanden- hvis det gør hans/hendes dag speciel og forældrene har mulighed for det- så synes jeg man skal gøre det. Nej, det er ikke det der bør være dagens fokus, men det kan gøre st dagen bare bliver i den 13-åriges ånd. Der er mange drenge i den alder der er vilde med biler. For mig i den alder ville det være totalt spildt da jeg aldrig har gået op i biler. Jeg har i øvrigt været ude at synge en solosang til nogle konfirmationer i de sidste par år. Nogle ville også mene at det er for meget for en konfirmation- for teatralsk og bryllupsagtigt. Men at se sådan en lille voksen holde sin mor og far i hånden og bare være taknemmelig og rørt over den gestus, så er jeg imponeret over sådant et ungt menneske. Så kan det være at Signes gave ikke er lige så stor men hun føler der bliver gjort noget særligt fordi der er en der synger hendes yndlingssang og det gjorde måske hendes dag.... Det kan jeg ikke få ondt nogle steder af :)
  21. Heldige kartofler!! Ingen baby i mine arme endnu!
  22. Hvor mange har født i april terminsgruppen? Frygter jeg er den sidste der er tilbage :) Tillykke til her med baby i armene!!! Jeg Havde termin den 27. Men Intet tegn på fødsel whatsoever :/
  23. Mon ikke det er en åreknude (man kan godt få hæmorroider fortil også)
  24. Jeg har en storksak- den er lige mig og så smuk at man ikke tænker 'pusletaske' når man ser den... Jeg brugte den også som computertaske mellem mine barsler... :)
  25. Follow me lampen ?