esm84

Medlemmer
 • Content count

  262
 • Joined

 • Last visited

About esm84

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/27/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Interesser
  sundhed og ernæring.
 1. ihh det lyder lækkert, kan man evt. lave nogle stykker og fryse?
 2. takker det vil jeg da lige kigge på.
 3. jeg har set en del snakke om diverse madpandekager, nogle der kan hjælpe med opskrifter?'' gerne både nogle forskellige sunde til morgenmad og frokost!!!!
 4. kan du klare at få barnet selv, tror jeg er det helt store spørgsmål, og med en i forevejen. Jeg er selv meget imod abort, men jeg ved også at det er den bedste løsning for nogle. Hvis du beholder barnet bliver du jo højst sandsynlig alene mor, måske du kunne finde en god lejlighed tæt på noget familie eller venner? der er mange tanker og følelser du skal have tænkt igennem. Ønsker du at være sammen med en dominerende mand? Jeg håber og ønsker for dig at beslutningen måske endda kommer af sig selv. Mange hilsner herfra og held og lykke
 5. nemlig ja, hun tænker joo heller ikke over mit handikap mere men det har vi dog snakket rigtig meget om...
 6. det er en rigtig god måde at forklare hende det på, og få hende til at se andet end at han ser anderledes ud. tak for det, drengen skal starte i vuggen omkring samme tid som vores dreng til vinter, så han bliver jo en vi ser hver dag. tak for drejningen.
 7. Tusind tak for svar, lige den sætning med at lege er helt sikkert noget min datter ville kunne forstå. :)
 8. jeg vil lige skynde mig at sige at det ikke er en antagelse men noget jeg ved, moren brugte selv den beskrivelse om ham men ikke mere uddybende. jeg arbejder selv med ældre og handicappet når jeg ikke er på barsel. Man skal jo bare huske at møde barnet i et sprog det forstår det nytter jo ikke jeg begynder at forklare med mange fremmede ord for hende hvordan tingene er skruet sammen. Jeg var næsten godt klar over at det ville blive taget sådan og hvorfor ikke? dette er jo et emne der er lidt tabu og vi skal passe på ikke at sorge nogle. Men sandheden er at for hende så drengen anderledes ud, og jeg ville bare gerne kunne snakke med hende om det uden vi snakker, skam, udtryk med mere. I mit arbejde ved jeg at langt de fleste af dem jeg hjælper i hverdagen går meget op i de ser f.x anderledes ud, nogle har problemer med at styrer deres bevægelser med mere. og ja de ved det udemærket og i stedet for ikke at snakke om det har de fleste af dem og stadig et stort ønske om at snakke og fortælle om hvordan det er. Der er jo ikke noget at skamme sig over personligt har jeg selv et handikap og selvom det er skjult når man lige ser det er det klart noget jeg foretrækker der bliver sagt og snakket om når jeg møder nye færdig slut. Men hvor ville jeg da ønske det var en naturlig ting for min datter at se hvor vi forskellige vi kan være og se ud både udenpå og indeni så var vi da alle bedre skruet sammen til at møde verden. Jeg synes det rigtig ærgeligt at nærmest blive angrebet fordi man tager hul på et ømt emne, det er det nu ikke for mig på den måde, jeg arbejder med det hver dag og synes man skal kunne snakke om tingene. Det er jo et forum.
 9. er du interesseret i mærketøj til din datter str. 86-98, så tjek dette link ud:https://www.facebook.com/groups/100407166833331/ masser af lækkert tøj som jeg sælger giver mængde rabat og tøjet er i rigtig pæn stand.
 10. lækkert mærketøj til dreng skriv endelig hvis det har interesse.
 11. https://www.facebook.com/groups/100407166833331/
 12. pindemadder, du klipper lige spidsen af tandstikkerne, og så smurte jeg grovtoast(det kan fås rigtig lækkert i f.x super brugsen med helt op til 10% kostfibre pr. 100 g). med flødeost natural, blandet med revet agurk og radise, skar kanterne af og i små bidder, det var lykken. og det sviner næsten ikke, og givder god fylde, jeg lavede også pindemadder med grønsager, og frugt som jeg bare skar i moderate stykker. Laura elsker stadig at få diverse spyd med på madpakken. Og nu hvor der er danske majs kolber lan du jo koge en og skære i skiver og lade hende guffe i dem.
 13. husk at give ham godt med vand evt. i kop ved siden af eller hvad han fortrækker, det var et simpelt råd der virkede på Olivers mave også sveskegrød som de andre nævner held og lykke med det jeg er også startet og det er et hit her.
 14. Jeg har også tilbudt ham Majsgrød med lidt sveskemos da han har haft lidt med maven efter alle de flasker er kommet ind i billedet også blå/æblemos og æble/pære mos de sidste 3 uger da han bare har virket så sulten trods han har spist sin flaske og der spiser han 1 dl. mere eller mindre men har ikke turde give ham endnu et måltid hvis det skulle tage en flaske mere fra hvad han får. sp sagde dog hun synes det var lidt tideligt men når han kom så hurtigt op på den mængde måtte han jo være klar. hmm men så lader jeg vær med at tænke så meget over det, med mængden, for han er vidst også ved at få tænder, så det kan vel også have noget at sige....