Trine H

Medlemmer
 • Content count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Trine H

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Nordjylland

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. Første gang stoppede jeg med at veje mig da jeg var 37+0. Der havde jeg taget 21 kg på. Jeg fødte 41+1, så jeg endte nok omkring 25 kg. Anden gang tog jeg 11 kg på, og ved nr. tre endte jeg på +15.
 2. Min tredje fødsel var klart den bedste. Første og anden fødsel startede begge med vandafgang, hvor jeg har fødte henholdsvis 8 og 4 timer efter. Første gang havde jeg veer i 5 timer, anden gang i to timer (og gik fra tre cm til fuldt åben pålidt over en time. Især anden fødsel var sindssygt smertefuld, fordi de gik så stærkt, og der var nærmest ingen pauser mellem veerne. Tredje fødselsdag startede med småveer kl 6 om morgenen, og hun er født kl. 8 om aftenen, så det tog noget længere tid. Men det gjorde det så meget nemmere. Selvfølgelig gjorde det da ondt, men det var på ingen måde uudholdeligt og i nærheden af at være lige så smertefuldt som de to første gange. Det gjorde først seriøst ondt da vandet blev taget ved ni cm, og derfra gik der 8 min før hun var ude, så det var ret hurtigt overstået. Jeg havde ikke de der snydeveer som mange oplever. Jeg gik 10 dage over tid, men de andre to gange gik jeg 8 og 5 dage over, så jeg er vist bare sådan en der går over tid ;)
 3. Name it i Bispensgade har str. 44
 4. Det lyder ligesom set jeg oplevede da jeg havde en tidlig SA/bio 4+2-3 stykker. Det var som du beskriver, og jeg blødte lidt længere end ved en normal mens. Til gengæld gik der så rigtig lang tid før jeg fik mens igen, for jeg testede positiv præcis 3 uger og 5 dage senere, og til maj fylder hun to år <3 Jeg håber at det samme sker for dig :kram:
 5. Astrid vil også kun spise selv. Hvis vi giver hende en tallerken med rugbrødshapser eller hvad hun nu skal have, så begynder hun også hurtigt at lege med maden, smide det ned til katten :D , eller mase det inden i hænderne. Så vi giver hende et stykke af gangen og lægger det foran hende, og så tager hun det og spiser det. Det virker som om at hun ikke rigtig kan overskue hvis der ligger en hel masse mad foran hende, men hvis der kun ligger et stykke/et par stykker, så går det helt fint :)
 6. Jeg er helt enig. Vi havde også en DP til vores ældste, som aldrig gav hagesmæk på. Og det var da irriterende at hendes tøj blev ødelagt. Jeg er ligeglad om mine børn bliver beskidte på deres tøj, men hvis man kan undgå pletter som ikke kan gå af ved at give en hagesmæk på, så er det da at foretrække. Jeg kunne forstå forargelsen hvis man forbød barnet at deltage i måltider og leg fordi det ikke måtte blive beskidt, men det er der jo slet ikke tale om. Et barn bliver jo ikke mindre lykkeligt eller hæmmet i sin udvikling fordi det for en hagesmæk på. Jeg sender ikke mine børn afsted i plettet tøj. Hvis pletterne ikke kan gå af, så ryger tøjet ud. Jeg synes at det ser nusset ud med plettet tøj, og det skal mine børn ikke. Og det betyder ikke at jeg mener at de er små pyntedukker. Det vil folk der kender mig (og dem) i hvert fald gerne skrive under på at de ikke er :P
 7. Den er i øvrigt på tilbud her: http://www.bornebiksen.dk/product/basson-milan-klapvogn-med-vendbart-styr-311/
 8. Vi har også en Basson, vores er den model der hedder Milan. Den koster vist også omkring 2200, så måske er det den samme? Nå, men vi er rigtig glade for vores. Den erlet at klappe sammen, vejer ikke ret meget, og så har den et langt liggemål (95 cm), hvilket var vigtigt for os fordi vi får lange børn :) Vi har også haft en Carena, den ligger nogenlunde samme sted prismæssigt, men den var jeg ikke glad for, og vil ikke anbefale. Jeg synes at det var noget skrammel, og den holdt kun til et barn.
 9. Enig. Til vores første barn havde vi en Trille, og den brugte vi også til nr. to. Vi var glade for den, og der var aldrig problemer med den. Til nr. tre har vi en Odder. Og den er da god, men så er den altså ikke mere fantastisk. Den er pænere end den Trille vi havde (men det er jo smag og behag), men jeg synes egentlig ikke at den er bedre. Og da slet ikke når man tænker på at den har kostet langt over det dobbelte. Nej, jeg må indrømme at jeg synes at Odder er temmelig over vurderet. Ikke at der er noget galt med dem, men jeg synes altså ikke at den vi har er bedre end vores gamle Trille, eller for den sags skyld den Brio som vi bruger i mine forældres sommerhus. Nu købte vi en lettere brugt Odder og fik den til en meget god pris, men skulle vi have givet fuld pris, så havde vi ikke købt den. Så havde jeg nok købt en Trille igen eller måske en Brio :)
 10. Vi har tre, og vi skal ikke have flere. Hvis det udelukkende var op til mig, så ville jeg gerne have en mere. Men min man vil ikke have flere, han synes at han har for lidt tid til sig selv som det er nu, så flere kommer ikke på tale. Så her ville det kræve at jeg skiftede manden ud :P Meeen, jeg tror nu at jeg beholder ham og nøjes med de tre børn vi har :D
 11. Jeg vil bare lige fortælle, at fordi man har født hurtigt en gang, er der ingen der siger at man gør det næste gang. Ved min fødsel nr. to gik det virkelig stærkt. Mine veer gjorde kun ondt i 1 1/2 time, og kun seriøst ondt i 25 minutter. Inden da havde jeg haft plukveer i et døgns tid, men det var kun plukveer, og de var ikke regelmæssige. Fødsel nr. tre startede med småveer kl. 6 om morgenen, og så gik det stille og roligt indtil hun var født kl 20 samme aften. Altså en fødsel på 14 timer, som virkelig var vand ved siden af den vestorm som jeg havde ved nr. to :)
 12. Enig. Så tydelig er en test der har ligget for længe altså ikke ;)
 13. Ok, hvis sko, jakker osv. betales af forældre, så ville jeg heller ikke give 1500. Jeg havde bare indtrykket af at det var til ALT, og i så fald synes jeg at det er et rime ligt beløb, for man får jo ikke ret meget for fx 500 kr. når vi snakker jakker og sko.
 14. Det eneste jeg absolut ikke vil gå på kompromis med er legetøj med lyd. Vi vil simpelthen bare ikke have legetøj der larmer bare for at larme. Hvis der er et formål med den lyd legetøjet laver er det ok, men sådan en omgang formålsløs dyt-båt er bare no go. I starten var der mange i svigerfamilien der syntes at det var vældig morsomt at give os larme-legetøj, men da de fandt ud af at vi byttede det eller smed det ud prompte, så holst de heldigvis op med det. Min svigermor synes at det er hendes ret at over dynge ungerne med uanvendeligt bras, og selvom det irriterer mig grænseløst, så er jeg nok kommet dertil hvor jeg ikke gider at tage flere kampe om det. Det ryger bare ud ved lejlighed, når ungerne er trætte af at lege med det (hvilket de som regel er dagen efter at de har fået det) Da vi fik første barn var jeg ret sukkerforskrækket, og hun skulle i hvert fald ikke have slik, is, sodavand eller kage før hun blev tre. For hun ville jo lige så gerne have frugt, grønt sager eller rosiner. Yeah, right :P Det ville hun bestemt ikke, hun ville have det vi andre fik, og jeg lod hende smage, og fandt ud af at hun ikke døde af det. Hun var vel 1 1/2 da hun smagte slik første gang, is var hun yngre. Nr. to var knap så gammel, det er bare lidt nemmere at holde nr. 1 væk fra sukker, for børn er jo ikke dumme, og når man ser storesøster på 3 1/2 sidde med en hånd fuld m&ms, så gider man da ikke spise rosiner og havrefras. Det kan man godt gennemskue selvom man kun er et år. :) Jeg gider simpelthen ikke at hidse mig op over sukker. Så længe at det er med måde og de spiser sundt og varieret til hverdag, så har jeg det fint med at bedsteforældrene forkæler dem med slik en gang imellem. Det er jo ikke hverken hver eller hver anden dag det sker. Vores yngste er seks måneder. Og hun har i sidste uge smagt lagkage. Ikke noget jeg lige havde planlagt, men jeg var gået ud af rummet, og storesøster på 4 år syntes da ikke at Astrid skulle snydes, så da jeg kom ind igen (var vel væk i max 2 min), sad tøsen med lagkage i hele hovedet og var vældig tilfreds med tilværelsen. Havde det været for syv år siden hvor Nanna var i den alder, så var jeg nok gået helt i koma over det. Nu tager jeg det ret afslappet. Hun har smagt det, og det var da ikke meningen, men herregud, så er det heller ikke værre. Jeg kan i hvert fald sige, at jeg er blevet langt mere afslappet med stort set alt her tredje gang. Og alle de tredjegangsmødre jeg kender (hvilket efterhånden er en hel del) siger det samme. :)
 15. 1500 eller deromkring. Vores børn er små (0-7 år), og det er selvfølgelig ikke helt det samme. Men vi har afsat 1000 kr. Pr barn pr måned, og det plejer sådan nogenlunde at løbe rundt på årsbasis. Det er til tøj, sko og overtøj. En teenager er jo dyrere, så ja, 1500 ville jeg nok synes var passende :)