Tøs

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    82
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tøs

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/10/1985

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    23-08-2012
  1. Jubii har overlevet siden søndag alene hjemme godt nok holdt jeg fri i nat når drengene som hos farmor og farfar men jeg lever endnu og selvom det har været hårdt med dp start og nye indtryk er jeg ovenpå men glæder mig til manden kommer hjem i aften omkrig kl24 :)
  2. Første dag i dp gik super godt :) jeg var der den første time også var de der i 2 1/2 alene men fik de største smil da jeg kom og hentede dem.. Så dejligt :)
  3. Kan godt forstå dig.. Sender et kæmpe knus (jeg kan ikke alle de der koder) prøv og tænk på hvor godt det bliver for Mie :)
  4. Rigtig god bedring håber hun bliver frisk nok til at komme afsted i morgen så du kan få plejet din hals med lidt varm the..
  5. Ja jeg har det heldigvis rigtig godt med at de skal starte, de har virkelig brug for at komme mere ud og blive aktiveret på en måde jeg ikk selv kan.. Også er det en rigtig sød dp mor så er sikker på hun kan tage sig rigtig godt af dem men puha det går stærkt :)
  6. Puha.. Tror vi har tiger på besøg ingen eller meget dårlig natte søvn og dagen er det lidt op og ned hvordan det går og måltider som foregår med skrig, også er manden lige taget afsted fordi han skal på kursus i Tyskland og først er hjemme igen sent onsdag aften.. Behøver jeg sige at jeg allerede nu er græde færdig :( i morgen skal drengene starte i dp så det er da noget godt på vej, de træger virkelig til at komme lidt ud mere end jeg kan klare, har det rimelig godt med det men synes også det er list svært de nu er så store :( puha en dag i dag :(
  7. Vi rejser til alanya om en uge :) og sidder nu og tænker over hvad jeg ikk kan undvære.. Kan man købe nan (færdige brikker) dernede?? Jeg har uv dragter og solcreme og solhatte til dem nu, men hvad mangler jeg ellers?? Til de to små de er jo kun 10 måneder
  8. Dejligt jeg ikk er alene men her plejer vi godt og kunne strække den til kl 6 eller 6:30 men tror måske der er en tiger på spil desværre..
  9. Jeg flyttede mine drenge ind til dem selv da de var ca 3 måneder havde babyalarm derinde og har det stadig de er 9 1/2 nu.. De sov i samme seng på det tidspunkt men det gjorde bare at de sov så meget bedre og kun vågnede til mad.. I starten ca den første uge eller to sov de første stræk derinde også resten inde ved mig men jeg havde jo så også to senge en på hvert værelse.. Nu kan jeg ikk lige huske hvor gammel han er men hvis han bliver vækket af jer mener jeg ikk det er for tidligt at flytte ham..
  10. Puha Benjamin mente det var morgen og stå op tid kl 4:30 i dag jeg var ikke enig og lod ham ligge i sengen til kl 6 igår var det kl 5 han synes vi skulle op men der fik han også lov at ligge til kl 6.. Hvad F**** skal jeg gøre det nytter jo ikke at han vil så tidlig op og han kommer ikk før i seng end normalt igår kom han senere i seng i håb om at han sov længere her til morgen...
  11. Jeg har været hos en i Fredensborg som er super jeg var der med begge mine drenge og det hjalp så meget på Frederiks mave, det var ham som havde mest problemer.. Jeg snakkede også med hende ang babyer og zoneterapi og hun sagde det var vigtigt at vælge en som har kursus i babyer, hun underviser selv andre i babyer.. Lidt rodet svar men er lidt træt lige nu. Hun hedder jeanette og bor stationsvej i Fredensborg så burde du kunne finde hende på nettet. Jg fik tid samme dag som jeg ringede fordi jeg næsten var græde færdig fordi Frederik var ked og efter jeg var hos hende som han 3 timer i træk til eftermiddagen lur :)
  12. Legetøj som kan tåle vask kan du lægge i et pude betræk også i vaske maskinen bøger og ting med batteri ville jeg tørre af med sprit servietter også med vådservietter også vente nogen dage inden hun fik det tilbage så man er sikker på alt sprit er væk..
  13. Så er den klaret:)
  14. To syge børn + syg mor er en dårlig kombi :(
  15. Lækkert gid det også var sådan herhjemme :)