Fru Larsen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Fru Larsen

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-08-2012
  1. Jeg fik løsnet hinder 41+3. Tre timer efter gik vandet, en time efter startet veerne, og fire timer efter vandafgang var han født ;o) Så for mig var det meget effektivt og jeg fik en dejlig hurtig fødsel. Held og lykke til dig!
  2. Var på vægten i går, efter en uge -jeg synes det går pænt nedad med vægten. Der er fortsat topmave der ikke er trukket sig helt sammen og noget "sul" at tage af -men ok, d er også kun gået en uge! D er alt for tidligt at tænke på motion for mig, men d bliver spændende at se hvad vægten siger om en uge igen ;o) Før graviditets vægt: 61,5 kg sidst målte graviditets vægt (valgfri): (uge 41 + 0) 78 kg + 16,5 kg Efterfødsels vægt: Mål: 61,5 kg Vægt efter 1 uge: 68,7 kg, 9,3 kg er væk, 7,2 kg tilbage.... Vægt efter 4 uger: Vægt efter 2 mdr: Vægt efter 3 mdr:
  3. Hugo kom for en uge siden ;o) og han er en rigtig dejlig lille hygge-fætter! Dato: 13/8 Kl: 20.11 Køn: dreng Navn(på barnet): Hugo Vægt: 3790 g Længde: 53 cm Hvor: Skejby Hvordan: vaginal Held og lykke til jer der fortsat går og venter i varmen!
  4. Jubii! Det lykkedes og jeg endte ikke som evighedsgravid som jeg frygtet! Hugo kom i express-tempo mandag aften, 10 dage over terminen! Ser man væk fra de vilde hæmorider jeg fik under fødslen (mega-øv), kan jeg vist ikke beklage mig lige nu ;o) Så nu håber jeg snart det bliver jeres tur også ;o)
  5. Jeg vil også lige brokke mig; Det føles ikke lige så godt at komme ind i uge 42 som det gjorde m feks uge 24 eller 32.... Håber at d snart sker noget....
  6. 40 + 6, og der sker stadigvæk ingenting... Der er mange pluk-veer, men d har der været i uger eftrerhånden... Jeg er ved at få nok af det her venten og den trætte klumpe-dumpe krop. Har parkeret mig selv i sofaen m strikketøj og venter... Håber I andre har lidt hurtigere bebser ;o)
  7. Hurra for tegnblødningen ;o) Jeg har glædesstrålende fortalt manden at det var "grønlige sneglespor" i dag, han var ved at dø ved at høre om den slags detaljer -men lige nu er jeg glad for alle tegn på at der snart sker noget! Håber at det var tegn på slimprop og at der snart sker noget mere ;o)
  8. 40 + 4, og jeg venter....... Der er ingen tegn på at baby vil ud, han møfler glad rundt der inde.. Er træt af at være træt, dårlig nattesøvn og venten... Og den evige tanke i hovedet; bliver d i dag? I aften? Eller vil d starte i nat? Er d flere der er på " overtid"?
  9. Jeg vil også gerne være med, der er vist nogle kiloer der skal væk.. Før graviditets vægt: 61,5 kg sidst målte graviditets vægt (valgfri): (uge 40 + 0) 77,8 kg + 16,3 kg Efterfødsels vægt: Mål: 61,5 kg Vægt efter 1 uge: Vægt efter 4 uger: Vægt efter 2 mdr: Vægt efter 3 mdr:
  10. Jeg har det vist godt -men jeg gidder ikke mere! Det er en uge til terminen i dag, vægten siger + 17 kg og varmen driller... Jeg har sluppet billigt så langt, kan godt mærke at kroppen er tung og bliver træt dersom jeg laver for meget, men jeg har ikke fået væske i kroppen og der er ikke halsbrand hver dag. Så jeg burde ikke pive... ;o) Jeg glæder mig til at lære vores dreng at kende og finde ud hvad han er for een -og samtidig frygter jeg et halvt års barsel der hjemme... Kan mærke jeg bruger ret meget krudt på at bekymre mig om jeg nu kan holde til at gå hjemme, da jeg ikke synes det var toppen af lykke sidste gang. Og nej, jeg havde ingen efterfødsel-reaktion, og jeg var glad for mit barn og min mand for den sags skyld (han er i øvrigt meget god til at hjælpe til) -men mit "moder -og hausfrau" gen er nok ikke helt så vel-udviklet som det måske burde være. Jeg savnet ihvertfald mit arbejde rigtig meget sidste gang, og savnet at komme ud og være andet end "mor"... Jeg håber jeg kommer til at trives bedre med barsel denne gang, men det er min store bekymring lige nu...
  11. Jeg tror vi havde sex igen efter omkring 4 måneder ;o) Jeg vil nødigt undvære, men det tog lidt tid inden jeg var klar, "flapperne" var jo hævet på str med pølsebrød i et godt stykke tid ;o)
  12. Jeg havde et uheldigt møde med en hård sugekop, der gjorde at indre og ydre kønslæbe på den ene side hang i laser bagefter.. Jeg havde ikke skader indvendig og jeg havde benyttet olie for at blødgøre området i ugerne op til fødslen. Dog skulle det syes så meget at jordemoder ikke ville selv -men heldigvis valgte at tilkalde en kirurg. Jeg havde kateter i 5 dage da jeg var syet så tæt på urinrøret, og bagefter benyttet jeg smertestillende i 2 uger for at kunne slappe af for at tisse, sat på knæerne i bruseren og tudet medens jeg forsøgte at tisse fordi alt var så hævet og gjorde så ondt. Det kom meget bag på mig at jeg skulle døje med smerter i så lang tid bagefter -og ikke mindst hvordan smerter påvirker en mentalt. Ved 3 mnd undersøgelse med vores barn, bad jeg om at blive kigge efter igen (ved ny ældre læge) og da hun sagde at det var voldsomme skader jeg havde og at jeg var heldig som var blevet syet så godt sammen, kunne jeg først begynde at føle at det var ok at det gjorde ondt. Så for mig har det taget 2 år; et halvt år m smerter, et halvt år hvor det gjorde ondt, et halvt år med let ubehag og til sidst et halvt år hvor jeg blot mærket lidt til at arvævet var lidt sårt. Jeg skulle ønske at nogen havde fortalt mig ret hurtigt at det kom til at gøre ondt i lang tid, for jeg følte mig i lang tid meget forkert som havde ondt, (det er desværre ikke noget man tit taler om) -når man fik indtryk af at andre var fint kørende med strålende sex-liv under en måned efter fødselen, hvor jeg ikke kunne sidde, -eller stå eller tisse uden at tude... Har nu termin i starten af august, og håber meget at kunne opleve at være ret uskadet den her gang -men har trods alt erfaret at det går over igen og man bliver faktisk sig selv -selv om det kan tage lidt (lang) tid ;o)
  13. Ved min første graviditet brugte jeg Weledas "strækmærke-olie" og spiste masser af fiskeolie kapsler, og klarede mig uden at få strækmærker.. Jeg benyttet olien fra starten af graviditeten til maven havde strammet sig pænt op bagefter. Jeg bruger olien og spiser fiskeolie kapsler også denne gang (er i uge 33) og er end så længe sluppet fri for stækmærker;o) Jeg ved de siger at strækmærker er genetisk, men både min søster og min mor har fået dem under deres graviditeter, så jeg vælger at tro at det hjælper at smøre sig.
  14. Min vægt går også skræmmende hurtigt der op ad nu, er 31 + 6 og vægten siger + 11,5. Det er ved at være lidt skremmende at se sig selv i spejlet ..
  15. Jeg er rigtig glad for børnetøj fra Lindex, vores pige på 4 år har haft meget derfra og det holder sig godt -er nu i gang med at fylde garderoben op med tøj derfra til den lille mand der nu er på vej. Det kan bestilles på www.Lindex.com En anden butik der redder mig gang på gang når der skal købes fødsels- og julegaver til børn er www.lirumlarumleg.dk