Nafrimi

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    810
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    7

Alle besvarelser af Nafrimi

  1. Total off topic, men hvordan laver du dobbelquote? :help Laver multiquote og kopierer derefter kodelinjen på nederste quote så den kommer øverst.
  2. det må da give nogle skrækkelig ar på sjælen af disse kvinder, fordi man har båret rundt på barnet så længe... At få en abort er jo ikke bare en nem ting Det der undrer mig mest er at man først omkring 7-8. måned finder ud af at abort er løsningen ????
  3. Tror bare kvinderne vil tage til England så hvor abortgrænsen er 24. uge.
  4. :ditto til det med rødt.. Det ar jeg det meget svært med :boo I england er abortgrænsen 24. uge Og i Spanien kunne du for 35000,- få en abort (eller mord om du hellere vil kalde det det) helt frem til 8. måned på specielle abortklinikker hvor der blot underskrives af en psykiater at kvinden vil lide psykisk ved at få barnet. Ved ikke om det stadig praktiseres da Spanien reviderede deres abortlov i sommer. Men for få år siden kunne man, hvor DR bl.a. lavede en dokumentarfilm om det da danske kvinder tog derned. Desværre går lægen sikkert fri trods forfalskede journaler m.v. http://www.radiosolymar.es/spanske/nyheder/danske-beviser-afvist-i-retten På siden jeg linker til er der også mulighed for at se TV-avisen vedr. ovenstående.
  5. Ja, puha. Har det i forvejen følelsesmæssigt svært ved at høre "altid frejdig når du går" så måtte også pive ved den scene i lastbilen.
  6. He he. Tarvelig, men jeg kan sagtens se det sjove hvis joken blev realiseret :lol
  7. Nyder freden i Gilleleje hvor ungerne er gået omkuld efter en dag fyldt med strand, legeplads og oplevelser :)
  8. Prøver at holde styr på 3 børn der skal på ferie om 45 minutter :) De dirrer af spænding på den fede måde :D :loveshower Vi skal i feriecenter Gilleleje :balloons
  9. Hvor er hun dog et fantastisk menneske der redder det lille menneskeliv :loveshower
  10. Enig i at hun må være desperat. Men have ondt af hende har jeg bestemt ikke... Hun kunne sagtens have skilt sig af med barnet på en lidt mere human måde. Den lille pige var pakket ind i tøj, tæpper o.s.v. og lagt i den bagende sol. Det vidner ganske enkelt om at denne mor (hun fortjener ikke titlen) er ækel, væmmelig og blottet for empati i min verden. Hvis politiet finder frem til moderen håber jeg bestemt ikke det er med hensigt at tilbagelevere barnet :(
  11. Can't wait :whistling http://www.youtube.com/watch?v=wHHJnK5sxNU
  12. Jeg har dette stempel fra Ikast Etiket: http://www.ikastetiket.dk/navnestempel Det koster 195,- og jeg har valgt efternavn samt telefonnummer på så det kan bruges af alle 3 børn :)
  13. Så skal jeg da lige love for at der kom kryb i min besvarelse længere oppe. Keder du dig Martin :lolhit
  14. Ja, eller også har han bare fået erfaring efter så mange år med kvinder på hans forums at han ved at en kvinde altid vil kigge mindst én gang hvis hun ikke må :badgirl :lol
  15. Ren nysgerrighed: Hvorfor skulle man ikke kunne tage lidt barsel når man har lederansvar ?.
  16. Uge 27: Gilleleje Feriecenter i 5 dage hvor vi skal bo i et af deres feriehuse Uge 28: Ferie hjemme. Ingen store planer udover en tur i Zoologisk Have. Regner med at vi nærmest skal bo på legepladsen :D Uge 30: Ferie i mine forældres sommerhus i Markaryd, Sverige
  17. Læste lige at Amy's bisidder er blevet fyret fordi hun ikke støtter kommunens beslutning, men støtter Amy i at hun skal blive hos plejefamilien :blink Altså bisidderen er jo ansat af kommunen, men hun er vel barnets talerør og skal vel agere som dette og ikke blot være kommunens forlængede arm ??? Forstår slet ikke hvorfor de må fyre hende på det grundlag. Hun har jo gjort sit job og talt barnets sag.
  18. Når man i det virkelige liv hører et spørgsmål og straks ved at det kan "Brugernavn X" svare på hvis det blev stillet på babyklar :D
  19. Jeg var blevet stødt, vred, chokeret, irritabel og mest af alt ked af det hvis jeg havde fået en sådan forespørgsel. For det ville sætte mig i en følelsesmæssig klemme hvor jeg nærmest ville føle mig forpligtet til at give efter da jeg i forvejen ville være sårbar grundet hendes sygdom. Uanset havde jeg ikke givet mit barn navnet som 2. navn hvis ikke de andre også havde mere end et navn. Ellers har du en pige der set udefra vil synes som favoritten da de andre ikke er opkaldt efter nogen med et ekstra navn... Så det ville blive som fornavn eller slet ikke hvis det var mig. Hvad er din mors begrundelse for at spørge ?. Det behøver du ikke svare på her hvis du ikke ønsker det, men tænk over det. Det ville være et spørgsmål jeg selv ville reflektere meget over hvis jeg stod i situationen. Er det fordi hun er syg og ønsker sig udødeliggjort eller er det fordi hun finder det ærefuldt eller måske noget helt tredje ?. Og hvorfor spørger hun så først nu, og ikke allerede da du fik den første pige ?. Finder det lidt besynderligt hun først spørger efter hun selv er blevet syg.
  20. Waaauuuw - havde aldrig troet jeg skulle kunne lide en serbisk sang :)
  21. HA HA - er de i familie med Blikmand fra Troldmanden fra Oz :D
  22. Hold da fast en skrigeskinke :blink
  23. :ditto bortset fra at den danske sang gror på mig :) Men jeg håber at Danmark vinder... Trænger lidt til at juble over hvem der vinder (efter anti-klimaks i Paradise Hotel i torsdags :P) Helt fra jeg var en lille pige har jeg HVERT ÅR set Melodi Grand Prix. Undtaget ét år. Totalt nederen at det lige var år 2000 jeg missede. Så jeg har aldrig oplevet at juble på den måde. Måske i år :)
  24. Mine krydsede fingre går til Danmark (kun af nationalfølelse for kan ikke lide sangen) og så Rusland. Synes bedstemødrene er fantastiske :D
  25. Hvorfor skulle Grønland være de eneste med patent på nordlys ???. Island har masser af nordlys. Og det allerbedste sted at observere nordlys er det nordlige norge omkrin Nordkap-plateauet.