Nafrimi

Medlemmer
 • Content count

  810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About Nafrimi

 • Rank
  Fast Food
 • Birthday 07/05/1975

Profile Information

 • Lokation
  Farum
 1. Total off topic, men hvordan laver du dobbelquote? :help Laver multiquote og kopierer derefter kodelinjen på nederste quote så den kommer øverst.
 2. det må da give nogle skrækkelig ar på sjælen af disse kvinder, fordi man har båret rundt på barnet så længe... At få en abort er jo ikke bare en nem ting Det der undrer mig mest er at man først omkring 7-8. måned finder ud af at abort er løsningen ????
 3. Tror bare kvinderne vil tage til England så hvor abortgrænsen er 24. uge.
 4. :ditto til det med rødt.. Det ar jeg det meget svært med :boo I england er abortgrænsen 24. uge Og i Spanien kunne du for 35000,- få en abort (eller mord om du hellere vil kalde det det) helt frem til 8. måned på specielle abortklinikker hvor der blot underskrives af en psykiater at kvinden vil lide psykisk ved at få barnet. Ved ikke om det stadig praktiseres da Spanien reviderede deres abortlov i sommer. Men for få år siden kunne man, hvor DR bl.a. lavede en dokumentarfilm om det da danske kvinder tog derned. Desværre går lægen sikkert fri trods forfalskede journaler m.v. http://www.radiosolymar.es/spanske/nyheder/danske-beviser-afvist-i-retten På siden jeg linker til er der også mulighed for at se TV-avisen vedr. ovenstående.
 5. Ja, puha. Har det i forvejen følelsesmæssigt svært ved at høre "altid frejdig når du går" så måtte også pive ved den scene i lastbilen.
 6. He he. Tarvelig, men jeg kan sagtens se det sjove hvis joken blev realiseret :lol
 7. Nyder freden i Gilleleje hvor ungerne er gået omkuld efter en dag fyldt med strand, legeplads og oplevelser :)
 8. Prøver at holde styr på 3 børn der skal på ferie om 45 minutter :) De dirrer af spænding på den fede måde :D :loveshower Vi skal i feriecenter Gilleleje :balloons
 9. Hvor er hun dog et fantastisk menneske der redder det lille menneskeliv :loveshower
 10. Enig i at hun må være desperat. Men have ondt af hende har jeg bestemt ikke... Hun kunne sagtens have skilt sig af med barnet på en lidt mere human måde. Den lille pige var pakket ind i tøj, tæpper o.s.v. og lagt i den bagende sol. Det vidner ganske enkelt om at denne mor (hun fortjener ikke titlen) er ækel, væmmelig og blottet for empati i min verden. Hvis politiet finder frem til moderen håber jeg bestemt ikke det er med hensigt at tilbagelevere barnet :(
 11. Jeg har dette stempel fra Ikast Etiket: http://www.ikastetiket.dk/navnestempel Det koster 195,- og jeg har valgt efternavn samt telefonnummer på så det kan bruges af alle 3 børn :)
 12. Så skal jeg da lige love for at der kom kryb i min besvarelse længere oppe. Keder du dig Martin :lolhit
 13. Ja, eller også har han bare fået erfaring efter så mange år med kvinder på hans forums at han ved at en kvinde altid vil kigge mindst én gang hvis hun ikke må :badgirl :lol
 14. Can't wait :whistling http://www.youtube.com/watch?v=wHHJnK5sxNU
 15. Ren nysgerrighed: Hvorfor skulle man ikke kunne tage lidt barsel når man har lederansvar ?.