henry-benry

Medlemmer
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

About henry-benry

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 02/14/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Smukke smukke tøs
 2. Jeg er jo selv med på Alberte-holdet :) min lille basse bliver vidst en massebetegnelse, men så er det jo godt hun har et specielt efternavn ;) På hendes nye svømmehold er de 3 som hedde Alberte ud af 8, så svømmelæreren får nemt ved at lære navnene :)
 3. Hvornår ville i skifte fra vinter dynen til sommerdynen i den originale voksi? Alberte har vinterdyne i hendes voksi og hun kampsveder ligeså snart vejret er som i dag.
 4. Hvis det er som stol til at tage med i byen vil jeg anbefale dig denne: http://www.totseat.com/english/home/ - den kan bla købes i kære børn
 5. Vi har også mine første år. Men nøj hvor er jeg dårlig til at få skrevet i den. Jeg fik købt den for sent så der er en masse ting jeg ikke har fået noteret. Det tager lidt af lysten. Så mit råd må være at købe den INDEN man føder
 6. Vi har en trip trap som vi er super glad for. Den hvide sidder Alberte også rigtig godt i, men jeg brækker benene hver gang vi er på besøg hos nogle som har den. Benene stikker ud fra stolen så man vælter over dem konstant hvis man er lige så klodset som mig :)
 7. Vi valgte letvægts stellet fordi vi skal have barnevognen meget ind og ud af bilen, og vi blev enige om at det trods alt var nogle kilos forskel og det var jo rart at spare kræfterne. Så mit råd ville være, skal barnevognen meget ind og ud af bilen, så køb letvægtsstel. Skal du mere køre med bus og lign så køb alm stel :)
 8. Ellers så brug Jon fra Børne-FOTO storkøbenhavn, du kan finde ham på facebook under Børne-foto Storkøbenhavn, han står forskellige steder i København. Kan se at han er i Fields i denne her uge
 9. Man optjener ferie når man er på barselsdagpenge. Ferien optjenes så bare til dagpengesatsen og udbetaler via feriekort.
 10. Nu er det godt nok et stykke udenfor KBH men Greve Svømmehal er rigtig børnevenlig.
 11. Alberte er vidst lidt sin egen, men her er hendes dagsprogram: Vågner omkring 8.30-9.30 (medmindre jeg vækker hende, fordi vi skal til mødregruppe, svømning eller stimulastik), også får hun morgenmad som består af havregrød lavet på 1 dl. Havregryn og 2 dl. Vand. Der kommer så en smørklat og frugtmos af æble og pærer i grøden ellers spiser hun det ikke. I løbet af et par timer får hun så en flaske. Så kommer hun ud og sove. Når hun vågner får hun rugbrødsmad med leverpostej, avocado eller makrel, som dessert får hun agurk eller melon. Så går der et par timer igen også får hun en flaske mere. Næste måltid er så aftensmaden som består af noget mos lavet på kartofler, sweetpataos, broccoli, blomkål, ærter, gulerødder eller lign. Vi er ikke så gode til det med at komme kød i maden, men det skal vi rigtigt i gang med nu. Kl. 9.00 får hun nattøj på og får en flaske, og når kl. er ca 21.30 ligger hun i sin seng og sover til næste morgen. Så Alberte får altså 3 måltider og 3 flasker. Hun får i øvrigt vand eller sødmælk til alle måltiderne.
 12. Jeg fødte på Herlev og havde en god oplevelse, så dem vil jeg gerne anbefale
 13. Lige præcis de ting du søger er faktisk alle de ting vi fik på Herlev. De tog sig tid til folk og forklarede undervejs. Det gør selvfølgelig at der til tider er ventetid for andre men sådan er det jo. Jeg oplevede faktisk en gang at der var mødt en indvandrerkvinde uanmeldt op fordi hun havde en masse spørgsmål og bekymringer omkring hendes behandlingsforsøg. Hende tog de med ind og talte med og tog sig tid til hende også., Også er jeg i øvrigt enig med Ria omkring forsøgene.
 14. Nu kan jeg ikke lige læse i dit indlæg om det er i privat regi eller offentligt regi. Men hvis det er i offentligt regi vil jeg helt klart anbefale fertilitetsklinikken på Herlev sygehus. Det er de mest sympatiske mennesker og knald dygtige synes jeg.
 15. Enig med Erica. Min datter er flaskebarn og har været det fra hun var 10 dage gammel. Hun fik simpelthen ikke nok mad ved amning. Respekt til dig og din hustru for det kæmpe arbejde i har gjort med brystpumpe osv. Det havde jeg slet ikke tålmodighed til, så da vi konstaterede at der ikke var mælk nok blev den en kold tyrker og over på flasken. Mht flasker og rengøring gør vi det herhjemme at vi ordner flasker 1 gang i døgnet, dvs vi har købt 6 flasker som var det hun spiste af flasker på en dag. Når man er i gang tager det ikke mere end 10-15 min at ordne dem. Vi bruger dem fra MAM som hedder anti kolik og de kan rengøres i microovnen.