CNN

Medlemmer
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

About CNN

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/08/1991

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 1. Min kæreste gik fra IKKE at skulle have børn, til måske engang, - så blev jeg gravid, uplanlagt - så var han frisk på 2 børn. Han vil gerne have børn inden han bliver 30 og han er lige fyldt 28 i okt, så det skal jo snart være så ;)
 2. :gal :gal Fik mens fredag. :angry
 3. Igår havde jeg noget udflåd men et par dråber friskt blod i. Idag har jeg stadig det udflåd men bloddråberne er blevet mørkere - sådan lidt gammelt blod agtigt.. Hvis ikke jeg har fået mens imorgen (skulle have fået det d. 4), så prøver jeg at teste igen. Men må indrømme at jeg ikke tror det mindste på det :( Er der nogen af jer der har problemer med linieskift efter der er lavet om herinde? Han simpelthen ikke bruge Enter :/
 4. Min datter er 1 år og 9 mdr, hun fandt også lige glæden ved en håndbruser ;) Men jeg har kun set hun har gjort det en eller to gange :)
 5. Hvis du stoppede og har haft sex 4 dage uden beskyttelse er der alligevel ikke en chance for graviditet? Ca 12-14 dage EFTER mens er din frugtbare periode og 14 derefter vil du kunne teste
 6. Tillykke til de to heldige :)
 7. Endnu ingen test eller mens :S
 8. Skulle man prøve at tage en imorgen? Jeg tvivler godt nok på at vi har fanget noget som helst :boo
 9. Jeg har taget en negativ test :/ Meen testede også en uge før tid! ;) Var nysgerrig.. Håber heller ikke på mens - til nogen af os!
 10. Jeg tror sgu ikke rigtig der er noget her :/ Synes jeg har ondt i maven - kunne være menssmerter.. Jeg skal godt nok tisse konstant, men tror godt nok ikke helt på at det er gået efter planen :/ ØØØØØØV :angry Er jeg den eneste der ikke kan lave linieskift?? :wacko
 11. Jeg har 30 dage ;) Men jeg tester også i weekenden tror jeg :P Jeg skal tisse meget og hele tiden - så er jeg ikke gravid må jeg en tur til lægen ;)
 12. SÅ er det snart vores tur de damer :D 10 dage for mit vedkommende ;) Hvis jeg kan vente så længe?? ;)
 13. Jeg synes da umiddelbart at den der test der rimelig positiv ud? :) Jeg fik en pos test igår, i forgårs var der ingen streg og idag en svagere streg. Du må vel prøve dig frem og så få sexet ;) har du testet igår? måske var den pos der?
 14. SÅ skete der noget :balloon Så mangler vi bare en pos test d. 4/12 - JULEMAAAAAAAAAND kom med den ene gave til mig :jul4: :jul8:
 15. Har igen taget en idag og SLET ingen streg og jeg burde have ÆL her d. 21 ca??