MissViola

Medlemmer
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About MissViola

 • Rank
  Medlem
 1. Jeg er her også ;0) - men skriver ikke så tit som jeg reelt har lyst til. Men er en meget aktiv læser......
 2. Ja overskriften siger det hele. Hvordan laves de??? Synes at de er såååå søde.
 3. Hvordan har du lavet de der pom pom'ere????
 4. Min dreng blev til 5 uger undersøgelse vejet og målt og havde vokset 6 cm og taget 1,4 kg på.....så det går pææææænt stærkt her også :0)
 5. Jeg ammer min dreng men vil gerne give ham flaske så mor i ny og næ kan få et pusterum.....men måske mener han ik det samme. Vi kan ikke rigtig få ham til at tage flasken. Og på trods af at vi bruger hul nr 1 er det som om at det kommer for stærkt. Har I haft samme erfaringer og hvilken flaske bruger i?
 6. Dejligt at høre at det er nogenlunde det samme hos jer og har også fået nogle fede tips..... tak og god weekend
 7. Ja hvor ofte ligger I jeres på maven? Ludvig er 6 uger, men gylper meget så jeg får ikke lagt ham på maven mere end 2 gange om dagen i ca 2 min pr gang.
 8. Ammer man kan ens baby ikke blive for stor.
 9. Min Ludvig vil også frem i verdenen - 5 uger og 5,3 kg og nu 59 cm lang - så her står den også på str 62 :0)
 10. Hvornår åbnede I gaver?
 11. Vores dåb skal foregå d 12/11 kl 11 i kirken. Så er mit spørgsmål: hvordan forløber jeres dag? Spiser i mad eller kage først når I kommer hjem? Hvornår åbnes gaver? Planlagt "aktiviteter"?? Jeg syntes nogle gange de der "eftermiddagsengagementer" kan være lidt "svære" Forstår I min point? Vi har overvejet forret + buffet + dessert - dåbskage og "natmad" - er det for meget?
 12. Jeg kan godt forstå at du vil amme - men noge gange er det bare vigtigere at have det godt - det kan barnet jo også mærke. Personligt kan jeg sige at jeg var stoppet hvis jeg var dig. Det er helt okay.
 13. Hej, Vi er ved at lave invitation og er kommet til ønskelisten - som pt er helt blank. Jeg aner slet ikke hva vi skal ønske os til ham. Vi har en pige på 3 og har nu fået en dreng - men har ingen ide om hva vi mangler - hvis vi mangler noget. Kan I hjælpe???