Pip

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Pip


  1. Hej piger..

    Sagen er den at jeg sidste mdr. og denne mdr. har haft MEGA ondt i mine bryster.. :hophop

    Jeg tester ikke positiv på nogle tests og fik min mens sidste mdr., og har været gravid før (det endte i en bio), og der havde jeg også ondt i brysterne, nærmest fra dag et af..

    Mine bryster er spændte og hårde, og det gør ondt når jeg træner (ex. løb, så de hopper).. Min kæreste er glad (læs: MEGET glad) for og røre ved mine bryster (hvilken mand er ikke dette ;-) ) og det gør simpelthen for ondt, i hvertfald hvis han klemmer dem bare en lille smugle, men kan mine tanker og ønske om at blive gravid forsage de spændinger, jeg har i mine bryster??? Eller hvad tænker I ???

    På forhånd TAK for jeres svar :balloons

    PIP


  2. Nu ved jeg ikke rigtig noget om PCO, men betyder det at man har svært ved at blive gravid? Jeg har jo to børn allerede og blev hurtigt gravid begge gange, men tænker da på om der måske er noget der har ændret sig i mon krop siden..

    Tror lige jeg skal google PCO...

    :(

    Jeg arbejder med en som fik 2 sunde drenge og det gik forholdsvis hurtigt.. meeeen med deres lille nr. 3 gik der 2-3 år, da hun havde fået en form for midlertidig PCO form. (Det hun selv fortæller at hun fik at vide fra lægen..) så man skal aldrig sige aldrig.. :goodluck


  3. Hej og velkommen til :-)

    Jeg bruger en app der hedder Pregnant tracker.. Den synes jeg er super smart, da man selv kan indtaste hvonår man har mens, og på den måde regner appen selv ud hvordan din cyklus er og hvor lang.. SMART!!

    Man kan også taste ind hvornår og hvor meget man sexer :hump :seng, og hvornår man er frugtbar, det viser den ved en lille blomst.. Jeg er SÅ glad for den, fordi jeg har ret uregelmæssiger menses, så den viser hvornår jeg kan forvente mens, plus minus et par dage..

    Min kæreste gør ikke noget, men har lovet at tage til lægen og få tjekket sin sædkvalitet så vi kan arbejde ud fra dette.. Hvis lægen siger den er tip top, så :hump vi videre som vi plejer.. :) Men kan godt mærke på ham at det kræver tilløb og komme til lægen, for tænk nu hvis det er ham der er noget galt med, så ryger der jo noget af hans manddomhed (hvis det hedder det)..Det mener han i hvertfald selv..


  4. Åh ja, hvad skal vi egentlig I år??? ;)

    Jeg holder faktisk ikke sommerferie i år.. -I hvertfald ikke før midt i September, hvor min søde kæreste kommer hjem fra Afghanistan.. så der har vi 3 uger, hvor vi bare skal nyde hinanden.. ;-)

    Vi har endnu ikke helt planlagt, hvad vi skal, så hvis det er godt vejr herhjemme, ender vi måske i sommerhus, hvis ikke (man kan jo ikke regne med den Danske sommer :( ) så kører vi et eller andet sted hen, hvor der er varmt, måske ender vi i Italien... :-)

    Men det vigtigste denne sommer er at min kæreste kommer hjem, og det GLÆDER jeg mig til:-) :yay


  5. ÅH Søde Thess.. Her får du lige en masse :kram :kram :kram :kram :kram :kram :kram :kram :kram

    Har selv prøvet det sammen, og det er aldrig rart når man er igang med PB og bare SÅ gerne vil have gevinst, og så lige får smidt sådan en DUM kommentar i hovedet.. :klap

    Kender dig jo, og har lige set i billede af dig fra weekenden, og jeg synes BESTEMT ikke du ser gravid ud!! Ved godt at det ikke kan fjerne følelsen af en dum forældre, der smide sådan en forfærdelig dum kommentar efter dig!!

    Jeg gik til lægen efter ca. 5 mdr og sagde at vi havde prøvet i et halv år og at der endnu ikke havde været gevinst (stak ham en lille hvis løgn, da jeg var sikker på at man skulle mindst ha prøvet i 6 mdr inden), og sagde at jeg selv troede at jeg muligvis kunne have PCO. Min læge tøvede slet ikke med og få mig nærmere undersøgt. spurgte bare ind til min uregelmæssige mens, min ure hud osv. og vupti 3 dage efter sku jeg ind og have taget blodprøve. (har dog ikke været til gyn.??)

    Mange tanker fra Pip :kiss


  6. Ved (eller det kan jeg jo ikke vide endnu) men regner med at det bliver en super hård periode når han er væk, selvom jeg er gravid eller ej. Og ved godt at det nok ville være det bedste, hvis jeg ikke var gravid mens han er afsted, i forhold til alle de hormoner der farer rundt i kroppen på én.. Men dermed sagt så har jeg en RIGTIG dejlig familie og venner, som jeg ved vil være der for mig, når jeg skal igennem det hele, og hvis vi er så heldige at jeg er gravid når han tager afsted, så ved jeg at jeg ville kunne ringe til både familie og venner hvornår det end skulle være.. :) ELSKER MIN FAMILIE/VENNER!!! :yay Men nu må vi se... ;)

    Mht. om jeg fejler noget, så har jeg SÅ sød en læge at da jeg var dernede efter 5 mdr. og sagde at jeg måske overvejede at jeg kunne have PCO, så tog han initiativ med det samme til at sende mig videre så vi kunne få det afklaret.. :) SØD læge.. og det har jeg IKKE..-Vi har bare ikke været så heldige at der er noget der har sat sig fast.. (PRØVER virkelig og lade tankerne passere, om baby, men det er bare :gal svært!)

    SKIVE1986: Har læst lidt med på dine indlæg og må da sige at jeg fik gåsehud da jeg læste det sidste indlæg, hvor du skrev han kom hjem, det er jo snart mig der skal sende min mand afsted..

    BETTY87: Har været inde og læse lidt på din tråd, og kan se vores situationer minder meget om hinanden.. Meget pudsigt.. :)

    TAK for alle besvarelserne, er gald for dem alle, både jer der ikke synes det er en god ide (med tanke på at det vil bliver for hårdt), og jer der sender tanker og :kram

    Alle besvarelserne sætter lidt mine forventinger om at der SKAL lykkes, til og ændre sig til at hvis det lykkes så er vi heldige, men ellers tager vi det som det kommer :blush

    :balloons


  7. Det var heller ikke meningen, at det skulle være en deprimerende tråd den her, det var faktisk bare for at jeg kunne få mine tanker ud. For jeg vil jo helst ikke gå herhjemme og forpeste det hele.. :)

    Jeg tænker selv at jeg jo bare SÅ gerne ville være gravid inden han tager afsted, men hvis jeg ikke når og blive det, så vil jeg gå amok i træningscentret og være det lækreste skår, når han kommer hjem, og så går det nok alt sammen af sig selv :whistling

    Men jeg har bare stadig de andre tanker, og dem kan jeg desværre ikke komme af med, lige meget hvor meget jeg prøver og tænke positivt..

    :balloons


  8. Tak for jeres søde besvarelser :)

    Har lige købt en test idag, så jeg kan tage den imorgen, og få afklaret en gang for alle og så forhåbentlig snart få min mens.. (skal siges at jeg har meget svingende cyklusser, så tror det er det der er galt :( ) Men det er SÅ svært ikke og tænke på det, kan sagtens sige til mig selv, at jeg skal droppe tanken, men lige så snart der er et jag eller et eller andet, så kommer tankerne aktomatisk (for mit vedkommende) straks, tænkt nu hvis jeg kunne være SÅ heldig.. :lolhit

    Men eftersom min kæreste skal afsted, så kan vi nærmest ikke holde fingerne fra hinanden, så det er da lidt positivt :seng

    Han skal være afsted i godt 3 mdr, fra 2. maj til 16. august, så det er lige hen over sommeren at han er væk :( Men han skal HELDIGVIS til den nordlige del af Afghanistan, og der er risikoen ikke så stor, men jeg kommer til og SAVNE ham forfærdelig meget...


  9. Hej piger :-)

    Ved virkelig ikke hvor jeg skal smide det her indlæg, og ved heller ikke 100% hvad jeg regner med, at få af respons på det.. Men nu kommer det herind, har brug for og få lidt respons på det/ komme ud med det til nogle der kan forstå mig på en anden måde end min kæreste herhjemme...:) ?!

    Min kæreste og jeg har været i gang med PB siden juli, og der er ikke gevinst endnu.. :( Jeg havde desværre en bio i sidst mdr. håbede ellers lige jeg/vi ville være heldige og få vores største ønske opfyldt..-men det var ikke nu, og synes ellers at vi har været i gang i lidt lang tid (ved godt jeg SLET ikke kan sammenligne mig med jer, der har været i gang endnu længere end mig..) Men derfor var det et hårdt slag..

    Jeg ved at jeg ikke er den eneste hvor tankerne kører rundt i hovedet på.. :lolhit

    Mit "problem" er bare at min kæreste skal afsted til Afghanistan, han skal afsted i d. 1. maj. :( Summasummarum er at efter min bio, har jeg ikke fået min mens og er tisser heller ikke to streger :(

    Freaker total ud, for vi har jo "kun" indtil 1. maj inden vores projekt bliver sat på standby, og jeg ville SÅ gerne gå herhjemme og være rugemaskine.. :gravid

    Derfor går jeg bare og venter og venter på min mens og er idag på dag 37, det er altså mega frustrerende, og føler lidt jeg er under et pres, for vil SÅ gerne have et resultat inden afrejse dagen, og ved godt at det måske ikke er det bedste grundlag for at jeg skal blive gravid, men jeg kan virkelig ikke pakke det væk, og lade være med og tænke på det... :unsure

    Som sagt, så ved jeg ikke helt præcis, hvad det var jeg ville med det her indlæg, har bare brug for at få luftet mine frustrationer og tanker, som jeg ikke rigtig kan fortælle til min kæreste..

    Mange frvirrede tanker PIP


  10. Hej piger.. Tusind mange tak for jeres svar..

    Kan oplyse jer om at jeg havde en spontan abort, og derfor ikke er gravid..:( Havde lige et par dage herhjemme, hvor jeg synes det hele var lidt træls, <_< men nu er jeg oppe på hesten igen, (læs manden)og er begyndt kunne se det som noget positivt, for så er der da noget der kan sætte sig fast.. Glæder mig bare rigtig meget til det bliver hængende i 9 mdr :)


  11. Hej piger.

    Er lige kommet hjem fra arbejde og hele dagen har mine tanker kværnet rundt i hovedet på mig.. Er jeg gravid eller ej??

    Situationen er den at jeg i tirsdags tog en test hvor den viste svag positiv, tog en igen torsdag, og den var stadig lidt svag men stadig positiv, så viste den til en veninde som kunne bekræftige mine tanker...- men var stadig i tvivl og ved ikke helt om jeg troede på det (vi har prøvet i ca. 7-8 mdr, så vidste ik om jeg turde være glad eller ej. Er jo tidligere blevet skuffet.. )

    Problemet er så at jeg igen lørdag tog en test, den var stadig svag, -eller svag vil sige ikke nær så tydelig som teststregen, men den var der, ingen tivivl om det.. Har haft MEGA ondt i mine bryster og de er sten hårde (plejer de ikke ov være) og kan mærke murren i underlivet.. MEN!! igår eftermiddag/aftes begyndte jeg og få brunligt udflød, altså det ligner lidt gammelt blod, og det er idag dag 36 i min cyklus..

    Hvad tror I??? (Har købt flere test, som jeg regner med og tage imorgen tidlig, hvor jeg, hvis den er positiv vil kontakte min læge :goodluck )

    Har så meget brug for at få andre kvinder på banen, som ved noget om det her.. Min kæreste mener jeg kan google ALT, og han er lidt uvidende, lige som mig i forhold til det her :help

    På forhånd tak for besvarelserne.. KH PIP :bd


  12. Hej Piger..

    Ved godt den har været oppe før, men jeg synes sgu stadig det er svært.. Bum bum..!!

    Jeg sidder her og er i syv sind. Vi har været igang med PB i ca. 7 mdr...- og mit problem er nu, at jeg er ansat i et vikariat, som slutter d. 31.12.12, dette gør jo at jeg er på udkig efter nye muligheder, og det er jo som mange ved ikke noget der ligefrem hænger på træerne.. (er uddannet Pædagog)

    Mit problem er bare: Hvad gør jeg, hvis jeg bliver gravid inden jeg får nyt arbejde? kan jeg godt tillade mig og holde det hemmeligt (det arbejde jeg lige pt. søger kan jeg ikke have så snart jeg bliver gravid, da brugerne er/kan være udadreagerende/voldelige, og derfor ikke vil/kan udsætte mig for at blive slået) Ved godt at man nok ikke lige frem siger til samtalen "hey.. jeg er forresten i gang med at producere en lille baby!! :rolleyes ) men tænker bare at hvis jeg så kun kan have det har arbejde 1-2 mdr., hvordan kommer jeg så lige og siger det til min chef??

    Og hvis nu der går så lang tid inden jeg finder et nyt arbejde at jeg rent faktisk ER gravid til samtalen, har jeg så "pligt" til og sige det.. (her ville min samvittighed nok ikke kunne lade være med at føle sig nød til og sige det?!) :help

    Hvad ville I gøre hvis I stod i samme sted?/ Hvordan har I tacklet lignende situationer??

    KH PIP


  13. Hej Piger

    Nu har jeg så været nede og investere i nogle ÆL tests.. Så håber jeg kan få lidt hjælp på vej mod PB :bd

    Jeg har meget uregelmæssig mens, og har derfor svært ved og regne ud, hvornår jeg kan forvente ÆL. Sidste cyklus har ligget på 39dage.. -Så hvornår skal jeg så forvente at jeg kan teste positiv for ÆL?? Håber der er nogle derude som kan hjælpe mig?? :help

    På forhånd tak :)


  14. Hvordan er det nu lige i form af graviditet og motion?

    Skal lige siges jeg desværre ikke er gravid, men bare lige for at få styr på tingene inden dette (forhåbentlig snart)sker :P

    Jeg dyrker motion ca. 3 gange i ugen (eller det er mit mål) i motion center. Mit spørgsmål er: Hvordan ved jeg, hvor meget jeg må yde?? Skal jeg bare træne som jeg plejer?? (Skal siges at jeg ikke træner total intensiv, når jeg er afsted..) Men prøver da at presse mig selv, så jeg hele tiden kan forbedre mig.. :8:

    Håber det er noget I skønne BKér kan hjælpe mig med :kram


  15. Hej Piger.

    Tak for besvarelserne.. Jeg har besluttet at jeg på mandag vil kontakte min læge så jeg kan få en fagperson til at fortælle mig, hvordan jeg skal forholde mig osv... Men tusind tak for I gad bruge jeres tid på at svare på mit spørgsmål, det er dejlig at have nogle at dele mine bekymringer og/eller tanker med :)

    Rigtig god jul til jer alle :jul4:


  16. Hej Piger :balloons

    Jeg er ny herinde på BK, og fik det anbefalet af en veninde, så her er jeg… :blush Jeg har luret lidt rundt herinde og mener nu, at jeg vil smide mit første indlæg :)

    Lige for at fortælle lidt om mig selv, så er min kæreste og jeg begge 25 år og har været sammen i godt 7 år. :biglove Vi har igennem ca. et halv års tid prøvet på projekt baby, men der er stadig ikke sket noget.

    Derfor er mit spørgsmål: Hvor længe går der som regel inden man bliver gravid.?? Jeg ved godt at det er meget forskelligt fra person til person, men tænker bare, at der da må være noget man kan læne sig lidt op ad.?? :help

    Det skal dog siges at jeg har taget p-piller igennem 10 år, så ved godt at der er nogle hormoner, som skal ud af kroppen, men som hovedregel siges der jo, at de skulle være ude af kroppen efter de første 3 mdr.

    Håber I kan hjælpe mig

    Kh. PIP