Susse

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    3,678
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    3

Indlæg oprettet af Susse


  1. Der er jo ikke gået så lang tid. Det skal nok blive pænt.

    Min erfaring efter 3 kejsersnit er at i starten svinger det meget med hævelsen. Mit hævede mere op når jeg havde været aktiv og når jeg havde haft noget tøj på der strammere over maven. Jeg kan ikke helt huske hvornår det går over. Det er 4,5 måned siden mit sidste kejsersnit og det er længe siden det har været hævet og ømt. 


  2. Dejligt at du er glad for valget. Jeg har en med Foss Flages. Jeg har selv brugt den til 3 børn + lånt den ud til 2 og man kan ikke mærke at den er brugt. Hvis den skulle falde lidt sammen skulle det hjælpe at vaske dem. Men det er endnu ikke sket her.


  3. At jeg er alene hjemme med mine tre børn på 4 år, 2 år og 4 uger. Var alene alle hverdage i sidste uge og er igen i denne uge, og det går faktisk godt og jeg har indtil nu formået at bevare roen og få det bedste ud af det :)

    (At vi så alle savner K helt vildt mens han er på arbejde langt væk er så en anden side af sagen)


  4. Nøj jeg synes tiden går stærkt her. Savner at have fælles barsel med min mand, men det er også rart at få startet på en hverdag. Jeg har heldigvis være stærk nok til at kunne hente pigerne, så de ikke får alt for lange dage.

    I denne uge har jeg fået ilddåb som mor til 3, min mand er i kbh med arbejde fra mandag og han kommer først hjem sent i aften. Det tyder så på at det bliver det samme de næste par uger :/ Øv. Det går nu fint nok, men savner at have samling på min familie og kunne nyde den første tid sammen. Der er sq nok at se til med 3 små børn med så forskellige behov.


  5. Så har jeg også født! :bd

    Nåede aldrig til igangsættelsessamtale, for fik veer natten til fredag. Kan sove fra de værste.

    Kl 4 står jeg op, går i bad og veerne tager til.

    Vi ankommer til hospitalet kl 12, hvor jeg er 3-4 cm åben. Vi går en tur og får lidt mad og kl 14 er jeg 5-6 cm åben. JM tager vandet.

    Herfra går det stærkt, får presseveer 16.40 og kl 16.58 er Nora født.

    4310 gram og 54 cm!! Vi er hjemme igen 21.30 og har det alle 3 rigtig godt :loveshower

    Ej kæmpe stort tillykke... Hvor ser hun bare fin ud. Rart at du slap for igangsættelse. Hvad siger storesøsteren til det hele?

  6. Jeg begynder at være lidt stresset over hvornår det går i gang... Jeg er altså ikke god til det uvisse...

    Føler slet ikke at der sker noget i min krop, så er overbevist om jeg kunne gå to uger over tid... Tænker meget på igangsættelse og hvornår jeg skal sige "NU gør vi det"... Er lidt bange for at miste modet på at føde her i sidste øjeblik!

    Dejligt at det går godt hos jer Sinning... :) Kan slet ikke forestille mig 3 børn, men måske bliver det mig en dag... :D Det lyder i hvert fald rigtig hyggeligt med pigerne, som bare elsker deres lillebror...

    Kan godt forstå at du er stresset. Synes at den sidste tid er enormt hård psykisk især. Tag at få snakket med din jordemoder om din frygt for at miste modet. Det hjalp mig da jeg havde det på samme måde med nummer 2.

    Og det med fødsel ved man bare aldrig hvornår sker, havde en veninde hvor vandet pludselig gik da hun var 37+0, der var intet varsel. Så selv om der ikke er tegn på noget kan det jo sagtens ske :)

    Vi har også taget et barn af gangen, ej vi vidste at vi ville have mindst 2, da vi begge er vokset op med en søster/bror. Men efter nummer 2 var vi længe usikre på om vi skulle have en mere. Syntes at det var et enormt svært valg, vi kender ikke mange med 3 børn og i vores familie får alle 2 børn. Men det var som om der manglede noget. Så vi blev enige om at prøve projekt baby i 3 mdr, da det lige ville passe ind i vores tankegang der, og så var der bid i første forsøg. Vi gik nok begge en anelse i panik, men da vi først havde sundet os føltes det hurtigt som det rigtige for vores familie :)


  7. Dejligt at høre fra dig :)

    Hehe, det er da altid noget, jeg er lidt spændt på, hvordan det bliver at gå fra 1 til 2 børn :D

    Dejligt pigerne bare er så glad for ham, og det er vel helt naturligt med en reaktion?

    Her er alt stille, 39+5 i dag, så spændende hvor lang tid der skal gå. Har haft en dejlig weekend med min familie, det har været rart, så går dagene lidt hurtigere :)

    Jo helt sikkert, jeg ville blive mere bekymret hvis de slet ikke reagerede. Men det er nu minimalt. I dag er de tilbage i vuggestue og børnehave, for at der sker lidt, så henter vi dem bare tidligt.

    Der følger da helt sikkert nogle udfordringer med til to børn, men synes generelt det var sværere at få nummer 1 end nummer 2. Der er noget mere logistik ved 2'eren, men der er man vant til at sætte sig selv lidt til side og vant til at være mor, så den del er lettere.

    Generelt syntes jeg at barn nummer 2 var meget lettere at aktivere, det er det vi lagde mest mærke til. Olivia var ikke gammel før hun var helt opslugt af alt Silje gjorde. Så man var ikke nær så udfordret det. Ved nummer 1 synes jeg at de er vildt svære at aktivere når de er omkring 6 mdr.


  8. Hvordan går det herinde. Er der tegn på noget ved jer? hvordan klarer i varmen?

    Her går det stadig godt. Magne er en lille sovetryne, så det er ikke meget væsen han gør af sig. Han bliver dog gal når han skal skiftes og når han vil spise, ellers er han meget mild. I nat har han spist en gang i timen, så er man da lidt træt. Heldigvis tager det kun ca 10 min og han har sovet med det samme bagefter.

    Det er bare skønt at være samlet som familie. Vi har da kunne mærke en lille reaktion på pigerne, generelt tager de det bare så flot og knus elsker deres lillebror. Indtil videre er det let nok med tre børn, logistikken er ikke værre end med 2 :D


  9. Det tøj du ønsker dig til baby ville jeg vælge at ønske mig str 62-68 i stedet. Jeg synes selv det er rart at købe den første størrelse, så den kan være rengjort og klar til baby ankomst.

    Legetøj til baby kan også være en ide, det plejer folk gerne at ville give.

    Barnets bog hvis i ikke allerede har.


  10. Så er mit gamle jeg tjekket ud og Pamela Anderson er tjekket ind :D Mælken er allerede løbet til. Begge piger er jo født et godt stykke over termin og de var bare skrup sultne da de kom ud, så der var de virkelig ulykkelige indtil mælken løb til, det virker til at lillebror er født med en større madpakke fordi han ikke kom så sent ud, så han har bare været godt tilpas. Han har nu spist godt og sovet 4 timer i streg i nat.

    I dag skal jeg lige have kontrolleret mit sår og så skal vi til pku test, hælprøve og efterfølgelse samtale kl 13.45 og så skal vi hjem :D Ih hvor jeg glæder mig til at få samling på familien


  11. Tillykke! Og der bliver da liv og glade dage hjemme ved jer!

    Tak... Ja vi kommer da ikke tid at kede os tror jeg. Sygeplejerskenerne jokede også med om de så os igen i '18, men nej det kommer ikke til at ske. Nu har vi de børn vi skal have :)