LykkeV

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About LykkeV

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/03/1978

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://vestrup.blogspot.com/

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-07-2012
  • Lokation
    Ikast
  • Interesser
    Ridning, konditorkager, agility med hunden
  1. http://www.pixum.dk/product/6597.html
  2. Julekugle kan vist laves på Pixum.dk med billeder osv ;-)
  3. Jeg havde taget graviditetstesten ind sammen med et sødt brev og et billede af maven, hvor jeg havde skrevet "hej far". Ventede længe på at han kom hjem fra arbejde og firmabowling. Vi havde også prøvet i lidt tid og han har prøvet med tidligere kæreste, så glæden var stor, fordi vi ikke troede vi kunne. Familien fik det at vide d 23/12 hvor vi havde pakket en billedramme ind med et digt og billede af storken.
  4. Jeg regnede heller ik med at man allerede kunne :-) Problemet er især om mandagen, hvor manden går til svømning med hende kl 17. Ofte er hun træt her og er også ofte faldet i søvn en halv time inden..hvilket gør hende meget pjevset til svømning, trods hun virkelig er en vandhund. Hun sover ofte i løbet af dagen og også lange lure. Hun sover også godt om natten. Hun sover når hun har lyst men bliver puttet når hun viser tegn på træthed. Somme tider skal hun lige vugges eller nusses lidt da hun er ked af det og ikke vil overgive sig.
  5. Min datter er nu 10 uger og vi vil jo rigtig gerne have lidt faste sovetider/rytme herhjemme. Hun bliver altid puttet i sin vugge sammen med os mellem kl 21 og 22 - men det er lidt også dét. Hvornår kan man lave lidt fast rytme - og hvordan?? Hun vil kun sove når HUN vil..og ellers bliver hun overdrevet ulykkelig.
  6. Er godt nok glad for at læse, at andre med normal produktion i mælkebaren også kun kan malke 60 ml ud til sammen ;-) jeg blev vild bekymret for om jeg var ved at løbe tør, selvom bettefisen tager fint på og alle andre tegn var ok. Jeg har en manuel pumpe. Hvis jeg skulle malke meget ville jeg gerne have en elektrisk.
  7. Hvis det er de acd-dråber du mener, så kan de i hvertfald fås på apoteket i Ikast. Jeg har nemlig også en lille datter, som har mange problemer med maven og er nu kommet på mylicon, som viser sig at have hjulpet lidt, synes jeg.
  8. Oftest spiser hun ved begge bryster for tiden, ellers bruger jeg også dén med at malke det andet bryst ud. Jeg synes egentlig jeg gør det som jeg plejer..men alligevel er det pludselig ik godt nok. Har lige natammet ved begge bryster uden de store beklagelser. Puttede hende og så startede helvedet. Tog hende op og tilbød en flaske men nej. Gik lidt rundt med hende og tilbød så brysterne og her ville hun gerne have lidt. Dernæst kunne jeg så putte hende sådan nogenlunde.
  9. Det var også hendes bud. Må prøve. Vil jo gøre alt for det lille pus. Hun skal ik gå sulten omkring :-)
  10. Htm..det lyder besværligt mht udmalkningen. Men det kan godt være man skulle øve sig lidt mere eller gøre mere ud af det. Jeg snakkede med en veninde, som egentlig fik det hele til at lyde meget logisk plus hun havde prøvet noget lignende. Hendes søn havde appetitspring og hun kunne ik følge med med mælkeproduktionen. Så sønnike fik også hysterianfald i løbet af dagen. Hun gav ham bryst og dernæst en flaske, som han sluprede i sig. Dermed fandt hun ud af at hun ik producerede nok mælk. Hun fik at vide af SP at hun skulle lægge ham til så ofte som muligt og ellers malke hver 1,5 time og også supplere med en flaske i ny og næ. En til to uger senere skulle hun gerne have fået stimuleret sin mælkeproduktion, så hun kunne følge med sønnike. Så dét må jeg prøve.
  11. Jeg er virkelig i kæmpe dilemma! Jeg er bekymret for, at jeg ik har mere/nok mælk til min datter på 8 uger. Dog synes jeg alligevel, at visse ting taler for at jeg har - jeg kan bare ik få det til at hænge sammen. Jeg har fuldammet min datter fra fødslen og der har aldrig været problemer. Jeg har malket ud 2 gange, hvoraf den ene gang var pga spændte bryster (omkring 3 ugers alderen). Det har også været en nødvendighed med ammeindlæg. Hun har fra 3 ugers alderen bøvlet med luft i maven..men ik mere end jeg kun brugte sukkervand til hende. Prøvede også Biogaya uden held. Hun er de seneste 4 dage begyndt på at få nogle mega hysteriske anfald - især når hun bliver lagt på ammepuden og skal have bryst. Hun skriger som bare pokker..sutter lidt...og skriger som bare pokker igen! Jeg troede først det var maven..men hun vrider sig ikke under disse anfald, så tror alligevel ikke at det er maven. Jeg malkede ud forleden, da hun skulle passes ude et par timer..og jeg kunne dårligt malke noget ud. Det blev kun til ca 5 ml på begge bryster!? Og hun havde ikke lige spist :-( derfor faldt min tanke på, at jeg ik har nok mælk. Det skummer dog med mælk om hendes mund, hun gylper fint og til tider meget og når jeg prøver at få mælk ud mellem to fingre står det også fint ud af brystet. Hvad kan hendes anfald skyldes?? SP mente der var fin mælk..og hendes vægt er også fin. Stopper brystet med at producere nok mælk fra den ene dag til den anden..og kan det passe det kun er et enkelt måltid som der ik er nok til? Det er på forskellige tidspunkter af døgnet og det er langt fra hver eneste måltid som er et problem. Hun virker mega træt efter sine anfald og somme tider før, men sover også fint flere gange i løbet af dagen.
  12. Han har heldigvis også godtaget det og vi fik snakket med sundhedsplejersken i dag. Det er svært at gå fra 2 til at være 3. Han er så engageret i at deltage. Så han har haft det svært ved at blive "rettet" af mig..så det har gjort at han blev i dårligere og dårligere humør, som endte i mundhakkeri forleden. Jeg gør det jo ik for at genere ham - men for min datters tarvs skyld.
  13. Tak for gode råd ;-) det er også min overbevisning at de i hvertfald ikke må være kolde alle steder, så længe det ik er nakken. Det er bare pokkers svært at stå og være så "klog" mod en, som mener dét han siger er rigtigt, fordi han har læst det.
  14. Vi er lidt uenige om herhjemme, hvor meget eller hvor lidt tøj bettepigen skal have på..så nu må jeg høre, hvad I mener ;-) Hun har en kortærmede body på indenfor. Ligger jo meget og sover og har derfor dyne på meget af tiden. Temperaturen i hytten er normal..somme tider lidt varmere pga brændeovnen. Men når hun er vågen mener farmand det er ok bare med body'en - også selvom hun har kolde arme og ben og føddet..det havde han læst var helt ok..så længe de var varme/normal temperatur i nakken. Er dette korrekt??
  15. Tillykke med prinsessen :-)