Æblekinder

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Æblekinder

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Tak for svar, SoMummy.... Ja det er simpelthen så svært, jeg har allerede testet 5 gange på 2 dage,....Men vil virkelig prøve at lade være...Må vente til lørdag hvor jeg vil være 4+0...Puha 6 dage er længe endnu...
 2. Hej piger.. Håber i vil hjælpe mig, komme med erfaringer eller blot jeres bud på det hele..Det bliver nok lidt rodet, men håber jeg får det skrevet så i kan forstå mig, bare nogenlunde.. Jeg har testet POSITIVT- på hele 5 tests... MEN... jeg testede første gang 2+6, så 3+0 og så 3+1.. Det vil sige det er MEGET tidligt.. OG testene er først blevet positive EFTER tiden er overskredet, dvs. efter 5 min som står på pakningerne... Og jeg står ærlig talt og er skrupforvirret.. For test-stregen er ganske fin lyserød, klarer strakt arm og det hele...Meget mere tydelig end min andre teste ved mine forrige graviditeter..Men for pokker, de bliver først positive efter max-tiden...Hvordan skal jeg lige tolke det? Prøver lige at smide billeder ind af 2 af testene...Er ny herinde, så skal lige se om jeg kan finde ud af det... Hvad vil i tro piger? Og ja ved godt jeg skal have en uges tålmodighed mere..haha, det er bare SÅÅ svært... Jeg har enormt meget kvalme om aftenen, vildt ømme bryster...Og jeg beklager kvaliteten på billederne, de er langt mere klare og tydelige i virkeligheden- det er en lidt gammel tlf- der har taget dem..
 3. Tak fordi i vil svare på mine nok lidt dumme spørgsmål :) Det er ca 5-6 dage siden jeg havde æl...
 4. Det er jo også derfor jeg spørger omkring symptomer ved æl, og ikke nødvendigvis ved graviditet :) For kan jo godt regne ud det ikke kan være både og :)
 5. Det gjorde du skam ikke :) Og mange tak for dit svar ! Har lige oplevet noget spøjst.. Var oppe og tisse- tørrer mig og der er lidt nyt og gammelt blod i noget slim..Kan ikke lade være med at tænke på om det evt. kan være pga. ægget har sat sig fast? Hører man ikke tit om det?
 6. Hej piger.. Jeg er ny herinde på siden.. Vi herhjemme er igang med projekt baby- og jeg har lige haft min ægløsning- kan mærke den tydeligt pga. en underlivssygdom.. Men efter jeg har haft min æl, så har jeg haft enorm kvalme og mine bryster spænder/stikker og er generelt ømme... Er disse symptomer nogle som kommer i forbindelse med æl eller er det måske bare enormt tidlige tegn? Da jeg blev gravid med min søn havde jeg også enormt tidligt symptomer på graviditet..Har aldrig før prøvet at have sådanne symptomer i forbindelse med æl, så derfor spørger jeg nok lidt dumt... Håber nogle kan hjælpe :) Mvh. Æblekinder