Gade

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    25
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Gade

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/26/1986

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  1. Jeg har termin den 20. oktober 2015.
  2. Hej Jeg vil bare lige fortælle at jeg venter en sund og rask lille dreng. Jeg er så lettet og lykkelig og resultatet jeg fik i dag. Tak for støtten søde piger.
  3. Så vil jeg bare lige fortælle at vi fik tage moderkagebiopsi prøven i dag. Det er ikke særlig rart, men dejligt at det er overstået. Vi får svar på onsdag:-)
  4. Lige en opdate fra mig. Jeg skulle have et en moderkagebiopsi i dag. Min mand og jeg kommer ned til Kolding Sygehus og sætter os i venteværelse. Endelige bliver vi kaldt ind, og ja hvad sker der så. De kan ¨desværre ikke taget prøven, da mine tarme ligger forkert. Hvor Træls er det lige det er, når man er meget nervøs? Jeg har fået en ny tid til på mandag, så jeg håber vi kan få afsluttet det der.
  5. Hvor er i søde - tak for støtten:-)
  6. Så har jeg været til NF. Lille bebs så rigtig fin ud, men da jordemoderen tastede mine blodprøver ind var risikoen 1:178. Så på torsdag skal have taget en moderkagebiopsi. Ja også går der endnu en uge før vi får svar. Det bliver en lang uge i næste uge. Det var lidt træls oplevelse. Tanker køre rundt i hovedet. Men håber på det bedste. Havde bare lige brug for at sige det.......
  7. Hej velkommen og tillykke. Jeg bor også i Vejle. Vi har ikke fortalt det til nogen endnu:-) men regner med at gøre det efter NF.
  8. Tillykke med graviditeten og velkommen:-)
  9. Navn: Gade Alder: 28 Bor: Vejle Fødested: Kolding Sygehus Termin: Ca. 19. Oktober 2015 Børn: Søn fra 2012 Civilstand: Gift
  10. Hej

    Jeg vil også gerne melde ind i terminsgruppen for oktober
  11. Hej

    Jeg er vil også gerne melde mig ind i terminsgruppen for oktober:-)
  12. Sjovt, jeg har det på samme måde som dig. Havde helt vildt meget overskud i starten og nu går det bare ned af bakke. Jeg er meget træt og kan ikke rigtig taget mig sammen til noget. Vil også bare heæt ligge under dynen. Men godt at høre at andre også har det sådan:-)
  13. Hej.... Er der nogen som ved om der kommer et katalog med kø-tilbudene fra babysam?
  14. Hej piger. Jeg skal lige høre hvordan I har det men at overskue tinge. Jeg plejer at have tjek på mine ting og og det har heller ikke gjort mig noget at lave en del aftaler i de kommende weekender. Men efter jeg er blevet gravid er det ligesom om jeg ikke kan overskue/rumme så mange ting. Jeg har ikke lige det store overblik når folk kommer og spørge om vi ikke skal det eller det. Jeg kan simpethen ikke overskue for mange aftale. Hvordan har I det med det? Er det kun mig som har det sådan?