Pinar

Medlemmer
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Pinar


 1. Tak for dit besyv. Er godt nok i tvivl. Min datter er 15 mdr og bruger 80, men mon ikke jeg skal snuppe 86/92, så.... 

  Ved du om det er let at returnere/ombytte? For så vil jeg bare bestille begge størrelser :) 


 2. Er der nogle herinde, der bruger Pomp de Lux? Jeg er meget i tvivl om størrelsen. Jeg skal til at bestille lidt sommertøj til min datter (når jeg finder ud af, hvordan man gør), men ved ikke helt om jeg skal bestille 80 eller 86. Hun vil være 1 1/2 til sommer, men hun er en lille fis. Og smalt bygget. 

  Storebror har altid brugt min en str mindre, men synes fidusen er lidt bedre i stand...

   

   


 3. Vi har en Bugaboo Cameleon, og jeg elsker den. Pt. bruger vi den til barn nr. 2.

  Den er ikke så stor, og barnet kan ikke ligge helt plan i klapvognsdelen. Der er et knæk ved benene. 

   

  Jeg kender ikke Odder modellen, så kan kun tale ud fra den sølle erfaring vi har med denne ene vogn.

   

  Vi bor på ydre Østerbro, og vognen klarer alt i hverdagen og også en tur i dyrehaven osv. Dog kan forhjulene godt sidde fast i brosten, men det har aldrig generet mig.

  Som supplement, har vi haft en "Altanvogn", som har stået i vores have og den bruger vi til lur. Men er vi ude eller på ferie, så sover min datter altid lur i vognen og hun sover lige så fint i den. 

   

  En af de store fordele er helt klart at den er så let at manøvrere. Jeg kan uden problemer have min søn på stå/siddebræt og styre den med en hånd og så f.eks. en kælk i den anden hånd ;)

   

  Beklager hvis indlægget er lidt rodet, men skriv endelig, hvis der er noget specifikt, du vil vide....


 4. Er der nogle herinde, som har nogle gode idéer til destinationer i Norditalien :)

   

  Vi rejser med to børn på henholdsvis 1 1/2 og 4 til den tid, så sandstrand med lavt vand er et must og jeg tænker også lejlighed fremfor hotel.

  Udover det tror jeg, vi tager nogle dage i Bologna, som det sydligste punkt.

   

  Hvis der er andre tanker omkring ferie i Italien, så hører jeg dem gerne.

   

  Ps. Vi kender landet godt, men mangler at finde de børnevenlige steder, evt. en by man kan vende tilbage til.  


 5. Her får vi ikke tit ungerne passet, da vi selv bor i Kbh. og familien i Jylland. Men hvis de bliver passet over natten, så tager vi til Ystad eller Varberg på spa-ophold. Et til halvandet døgn føles som en hel ferie, når det er uden afbrydelser :)

   

  Hvis de bliver passet af naboen, så alt efter tiden på døgnet laver vi forskellige småting. Løber en tur sammen, hopper i havet (vi bader året rundt), drikker en kaffe, tager på museum, står på skøjter på Frb, taler og planlægger næste ferie. Alt det vi gør hver for sig i hverdagene. Om aftenen er det klassisk, restaurant alene eller sammen med venner. 

   

  Vi er ikke kreative, men tænker ikke over det længere. Jeg er bare glad for et måltid eller en samtale uden en mio. afbrydelser

   

   


 6. Vi har været der nogle gange (for flere år siden, dog) og det kan absolut anbefales. Derudover har vi spist på Gordon Ramsay i Chelsea, som er en kæmpe (mad-)oplevelse, hvis man er til det.

  Ellers Google Gastropubs, der har vi også haft mange gode middage. Vi var på en i Notting Hill, men husker desværre ikke, hvad den hed.

  I den billigere ende er jeg selv meget glad for at spise indisk, og synes altid jeg har været tilfreds. Stort set


 7. Ej det har jeg slet ikke hørt om! Hvor frygteligt.. livløs i op til 10 timer - altså død?

  I livsfare - det er lige hvor jeg bor. Uanset hvem det er, er det frygteligt. Lige nu kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke om alle vi kender, har det godt.

  Det er svært at formulere - og jeg er skræmt på flere niveauer.


 8. Jeg vil gerne komme med nogle tips til både aktiviteter og spisesteder. Jeg har boet der i ti år og nu er vi afsted 2-3 gange om året. Mht. aktiviteter/seværdigheder så kommer det i høj grad også an på jeres interesser.

  Jeg synes f.eks. Checkpoint Charlie er en rigtig god idé, men måske jeg er farvet af at have venner fra både øst og vest, som er vokset op under den kolde krig.

  Skellet er stort den dag i dag.

  Sig til hvis du ønsker info om noget bestemt, og så kan jeg sende dig en pm med specifikke spisesteder i Mitte.


 9. Til vores den første var barnevognen et must, da han skulle trilles i søvn. Nr 2 som er knap 7 mdr, kan lægges hvor som helst, så sover hun. Så det kommer nok an på barnet :)

  Vi købte i øvrigt en Basson på dba, da vi selv skulle sørge for barnevogn i vuggestuen. Den var blevet sparsomt brugt ved en bedstemor og kostede sølle 250,-

  Måske du kan finde noget tilsvarende, så alle er glade


 10. Jeg har en Manduca. Brugte den nærmest ikke til den første, men her med nummer to har den været uundværlig. Min ældste fylder 3 om to uger og lillesøster er 6 mdr.

  Vi har lige været på ferie og jeg var især glad for den i lufthavnen.

  Den er let at bruge og indstille, så min mand og jeg bruger den begge uden at den er svær at indstille efterfølgende.


 11. Måske Sardinien?

  Der var vi bl.a. da jeg var gravid med vores den første. Vi lejede bil og var flere steder. Distancerne er overskuelige og det er en skøn og smuk ø. Man kalder det ikke Europas Caribien for ingenting


 12. Tante T i Torvehallerne (eller Vesterbro)

  Jeg er glad for ren hvid te eller grøn te med ingefær/citron.

  Nogle der har erfaringer med et godt sted at købe te? (Jeg bor på Amager så helst her eller i København. )

  Jeg har kastet håndklædet i ringen og indset at mine tænder ikke længere kan modstå misfarvninger fra sort te.. (utroligt hvor meget en graviditet kan ændre) så må jeg jo prøve noget andet. Og det man kan købe i supermarkeder synes jeg efterhånden bare er kedeligt.

  Modtager også gerne erfaringer med bestemte slags te eller mærker/navne. :)


 13. Jeg vil bare sige een ting: gå efter mavefornemmelsen.

  Vi flyttede vores dreng alt for sent (efter knap halvandet år) og vi har fået et helt andet barn herefter 3 mdr i den nye vuggestue.

  Plus ALLE er opmærksomme, dygtige, kærlige og nærværende.


 14. Er det et spørgsmål til kvinder eller forældre generelt?

  Vi har i vores familie netop gennemlevet en træls periode pga nyfødt/barsel og manglende forståelse og det er i et af de største internationale firmaer i DK, der profilerer sig på at der skal være plads til det hele menneske og dermed familieliv/fritid. For os har det haft store konsekvenser, som jeg gerne beskriver for at belyse emnet, hvis det altså har interesse.

  Note: det er på ledelsesniveau.


 15. Vi har i denne sæson gået ved Salto City på Nørre Allé.

  Holdet er fra 2-5 og min søn er 2, bliver 3 om et par mdr.

  Dog er det også et opvisningshold, så de sidste gange var vi ikke afsted, da der blev brugt (for meget) tid på serie til opvisningen. Men ellers et fint forløb til billige penge.

  Jeg mener også, de har et hold på Islands Brygge, men er ikke sikker.

  Hvis ikke vi er flyttet fra Østerbro inden, så skal vi også gå næste år


 16. Min datter på knap 3 mdr bruger stadig Libero str. 1, men hun er også en lille fis og har været ramt af RS-virus = manglende appetit. Så måske hun ville være kommet hurtigere i str. 2, hvis ikke hun var blevet ramt af sygdom

  Mht. pris: I Irma giver vi 40,- for en pakke = dyrt. I Kiwi giver vi 25,- og hver 4. pakke er gratis = meget billigt