Vovhunden

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Vovhunden

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    16-02-2012
  1. Er der nogen der kan svare på spørgsmål om autostol i en christianiacykel? Vi har mulighed for at få en römer autostol billigt, og i går prøvede vi at sætte den fast med sele i christianiacyklen. Men synes ikke rigtig den sad helt godt fast! Skal den sidde fast på bænken eller i bunden af kassen? Og hvordan? Er der nogle særlige autostole der er gode ved christianiacykler? Eller er der nogen der kan forklare, hvordan man bedst fastspænder en autostol? Og hvor fastgjort kan man forvente at den er? Håber I kan hjælpe mig :)
  2. Jeg er i dag 31+0 og glæder mig også helt vildt til at se vores lille baby :) Nogle gange synes jeg der stadigvæk er længe til, da jeg synes jeg er temmelig gravid NU og ikke kan forestille mig at vokse i hele 9 uger endnu! Haha :) Andre gange bliver jeg helt overvældet af tanken om, at hun er hos os lige om lidt. Er vi klar til det både følelsesmæssigt og praktisk? Py ha... Det kommer vi forhåbentlig snart. Men hold da op hvor vi glæder os!
  3. Selvom MANGE hele tiden spørger har vi også besluttet at vente med at fortælle navnet til hun er født. Vi er rimelig sikre på hvad hun skal hedde, men vil alligevel gerne lige se hende først :)
  4. Tak for svar - rart at høre hvad andre har været glade for. Har endnu ikke besluttet os... Orker næsten ikke at kigge mere på kombivogne - Haha :)
  5. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde. Ville være dejlig december/januar læsning inden baby kommer :)
  6. Da vi har en gammel barnevogn (til terassen) er vi nu på udkig efter den helt rigtige kombivogn... Vi bor på Frederiksberg og skal kunne transportere os rundt i byen på gåfod, bus, metro og tog. Derudover vil vi meget gerne kunne folde kombivognen sammen, så den kan ligge i vores christianacykel. Derudover er min mand ret så høj, og vi synes lidt at kombivogne hurtigt kan være noget lave (læs: baby ligger langt nede mod jorden, og det ser altså lidt sjovt ud når han står ved siden af disse modeller, ligesom jeg tænker han da får spat af at skulle ligge/tage vores baby ned og op af kombivognen). Den der kommer nærmest er Stokkes Explorer - nogen der kan anbefale den? Synes på mange måder den opfylder vores behov... Der er bare ikke så meget plads både i liggedelen (til baby) og til varer/indkøb. Derudover ved jeg ikke rigtig om klapvognsdelen er funktionel og rar for baby/barnet - det er jo en fast del, hvor baby ikke kan ligge fladt. Ja vi har mange tanker hvad kombivognen angår ( :rolleyes ), men vil jo bare så gerne købe den rigtige i første omgang. Håber I kan hjælpe - og komme med jeres erfaringer og overvejelser :)
  7. Lyder bestemt til at være bækkenløsning - døjer selv med det. Og lige som flere andre her kan jeg klart anbefale at komme til en fysioterapeut. Det har virkelig hjulpet, og kan forhåbentlig holde det lidt i skak. Jeg kan også stærkt anbefale træning i varmtvandsbassin - spørg din fys om muligheder omkring dette når du kommer i gang. Håber du får det bedre og mest af alt nyder graviditeten :)
  8. T I L L Y K K E ! ! ! :yay
  9. Jeg har termin den 16. februar - vi venter en pige :)