Chala

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Chala

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tak :) ja må jo se lidt positivt på det. Alt held og lykke til dig med graviditeten.
  2. Jeg har desværre fået mens i dag, så jeg er ude, men vil glæde mig til at nyde et glas vin i weekenden ;)
  3. Jeg tør slet ikke teste før dagen efter jeg skulle have mens, men hvor er det altså skønt for dig og så i 2. cyklus :)
  4. Ja håber også at du snart finder ud af det. Jeg venter og venter på test dag, men har i dag haft meget lidt brunt udflåd et par gange og er så småt ved at få mens smerter, så er spændt på om mens er på vej.
  5. Ja det er lige det med at få de sidste dage til at gå. Jeg synes den sidste uge op til test dag/ mens er den værste, så er der ikke mere at gøre end bare vente. På lørdag hvor jeg har sat mig på til test dag er jeg også kun 4+0. Jeg håber på at mens bliver væk, for er ved at være træt af at forsøge og synes jeg bruger mange tanker på det selv om jeg prøver ikke at tænke på det. Hvor lang tid har i andre prøvet? Dette er min 4. Cyklus.
  6. Tillykke hvor er det dejligt for dig ;) Hvor langt er du i dag?
  7. Hov i fik den lige to gange!!!
  8. Hej :) Så er det snart uge 9 og jeg vil teste lørdag d 3. Jeg håber at blive gravid i denne cyklus, men har endnu ikke de store symptomer - eller det vil sige at jeg har kvalme og føler mig vildt søsyg et par gange om dagen, men det har jeg nu haft hele måneden, så det symptom hopper jeg ikke på denne cyklus. Jeg har de sidste par dage været vildt oppustet og er i dag begyndt at blive øm i venster bryst, men hvis jeg nu tænker mig om har jeg haft disse symptomet de sidste på måneder ved samme tid. Så jeg vil prøve at få næste uge til at gå stærkt og ønske i andre held og lykke med jeres test dag.
  9. Hej :) Så er det snart uge 9 og jeg vil teste lørdag d 3. Jeg håber at blive gravid i denne cyklus, men har endnu ikke de store symptomer - eller det vil sige at jeg har kvalme og føler mig vildt søsyg et par gange om dagen, men det har jeg nu haft hele måneden, så det symptom hopper jeg ikke på denne cyklus. Jeg har de sidste par dage været vildt oppustet og er i dag begyndt at blive øm i venster bryst, men hvis jeg nu tænker mig om har jeg haft disse symptomet de sidste på måneder ved samme tid. Så jeg vil prøve at få næste uge til at gå stærkt og ønske i andre held og lykke med jeres testdag
  10. Stort TILLYKKE :) Jeg har desværre fået mens. så vi prøver igen næste cyklus ;)
  11. Hmm..... Ja sådan har jeg det i dag. Da jeg tog p-piller var min cyklus altid 29 dage og 1. cyklus efter p-pille stop var den 25 dage. Dette er min 2. Cyklus og testede positiv æl søndag d. 25/12, så på søndag havde jeg tænkt var min test dag, men kunne ikke lade være med at teste i morges, da det var 4 uger siden sidste mens start. Men testen var helt negativ. Idag har jeg så haft lidt brunligt udflåd on/off så venter på hvad det bliver til!!!!
  12. Det lyder da spændende med testen i morges. Jeg har virkelig også svært ved at vente til på søndag med at teste. Håber bare på at jeg ikke får mens og tæller dage :)
  13. Juhuuu TILLYKKE ;) jeg håber søndags holdet kan gøre jer kunsten efter.
  14. Nu er dagen snart gået. Håber natten går stærkt, så du kan få testet. Held og lykke med testen i morgen :)
  15. Hehe ja I er ikke mange. Jeg vil godt på søndag d. 8. Det er lidt et sats, da det er min anden cyklus efter p-pille stop og den første cyklus var 25 dage, hvilket vil sige at jeg i følge den skal have mens imorgen!! Men sidste søndag havde jeg en positiv æl test og 14 dage der fra er på søndag, så jeg krydser finger for at den muren jeg har i maven idag ikker er fordi mens er på vej. Held og lykke til I andre ;)