Jutlandia

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jutlandia

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hov kun 99 for 10 uger :) Havde tænkt på at jeg ville købe 20 uger, derfor jeg kom til at skrive forkert!!
  2. Ja hold da op en tynd mand :) Men som Banshee skriver så er det stadig en god ide med sund kost selvom man vil tage på :) Synes da din morgenmad lyder ok sund, hvis der ikke kommer for mange rosiner på havregrynene (kommer nok selv lidt for mange på, men ellers bliver det jo så kedeligt :whistling ) Og ja rundstykker kan jo også være fæle, de smager jo bedst med smør ;) Blev lige opmærksom på siden madlog.dk i går, der var nogen der skrev om den herinde :D Det er en super fed side og overvejer selv om jeg skal købe et medlemskab, 199 for 10 uger. Man kan regne ud hvor mange kalorier man må indtage per dag hvis man vil tabe fx 1 kg per uge. Og så skriver man bare ind hvad man spiser til de forskellige måltider og den regner ud for en hvor mange kalorier man har brugt osv. Man kan lave en prøveprofil så man kan få lov at se hvordan det hele virker hvis du er interesseret :) :goodluck med vægttabet
  3. Hejsa :) Hvad kan du godt lide at spise om morgenen? Så kan man jo prøve at finde et sundere alternativ som stadig er i den genre :) Men det er jo også ret forskelligt hvad kostvejlederne anbefaler! Nogle mener fx at man kun skal spise frugt indtil middag! Men det synes jeg ikke man kan blive ordentlig mæt af! Andre siger det er vigtigt med en proteinrig morgenmad! Jeg kan godt selv lide noget groft knækbrød eller rugbrød med skæreost, hytteost eller noget magert kødpålæg. Dertil et glas mini eller skummetmælk og noget frugt!
  4. Testede her til morgen...negativ...hmm Men hvis jeg skal regne med min gennemsnitlige cyklus længde er jeg kun 3+3 så jeg må jo bare vente og se om mens kommer og ellers teste igen.. Pletblødningerne er i hvert fald stoppet nu Tak for besvarelser :)
  5. Krydser alt hvad krydses kan!! Og sender en masse :bd din vej :) Og god arbejdslyst :lol
  6. Tænker jo bare at det er alt for tidligt at tage en test, altså vil jo kunne få en falsk negativ. Men ja overvejer det da :rolleyes Man læser jo bare at man skal prøve at vente til evt udebleven mens! Men kan være jeg skal prøve med morgenurin i morgen tidlig hvis mens endnu ikke er kommet!
  7. Hej Piger :) Kaster mig lige ud i min første tråd! Har læst lidt med på sidelinjen, men nu bliver det altså til en tråd fra mig.. Jeg er stoppet med p-piller i maj måned. Jeg har så haft nogenlunde regelmæssig mens siden ca. 28 dage! Og jeg har haft en tydelig indikation af ægløsning, oppustethed og mens lignende smerter ca 14 dage inden mens er kommet (har dog ikke brugt ÆL test), så har jo bare tænkt at det er super skønt at kroppen ser ud til at virke som den skal :) Men men men....nu er det så at jeg er blevet forvirret, min 5. cyklus var pludselig noget kortere = 24 dage har siden ikke mærket noget til ÆL.. Men har til gængeld oplevet en lille pletblødning d. 4 okt. (første dag i sidste mens d. 24/9), så kom der igen lidt pletblødning d. 12-13 okt. og igen i går og i dag! Det er bare sådan meget lidt lyserødt/brunligt når jeg tørre mig, men ikke ved hvert toiletbesøg og ingen smerter overhovedet! Hmm.... hvad er nu det?? Er der nogen der har oplevet at deres cyklus pludselig blev underlig? Og hvad med disse pletblødninger hvad betyder de? Er det mon bare en meget lang optakt til en mens, eller kunne det være en graviditet? Bliver jo også lidt nærvøs for om der er noget galt (underlivsbetændelse/celleforandringer etc.) Jeg synes jeg mærker lidt muren i maven i dag, har også ømme bryster og havde også lidt kvalme i morges, men dette kan jo være indbildning eller tegn på mens (plejer dog ikke opleve de to sidste). Det skal nævnes at vi sådan set først har planer om PB til foråret, men vi benytter os af "stå af i Roskilde metoden" og vi er helt klar over at det ikke er en sikker metode :whistling Håber nogen har et bud på hvad der sker med min krop/eller måske har prøvet noget lignende?? Hilsner Jutlandia