isabelltrold

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About isabelltrold

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 02/23/1991

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.troldogblomst.dk

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-06-2012
  1. Jeg har termin her om 6 dage, d. 19 juni . Så sommeren skal bare gå med at nyde den lille nye som kommer til verden sammen med min fantastiske kæreste som har været helt fantastisk gennem hele min graviditet :) Allerede til august har vi planlagt en stor barnedåb, så der kommer også til at gå meget tid med at planlægge den, men allerførst kommer lillepigen som vi glæder os rigtig meget til kommer ud :) Tror det bliver den bedste sommer jeg nogensinde har haft :)
  2. Det er bare lækkert at I gider tage jer tid til at svare på mine spørgsmål . Tusind tak , jeres besvarelser hjælper mig rigtig meget , specielt det med øko eller ikke øko bomuld :) Rigtig god dag ! :)
  3. Super . Tak for den hurtige besvarelse :) God dag til dig :)
  4. Tusind tak for svaret Laustsen . Det var virkelig en stor hjælp . :) Skal lige tilføje et til spørgsmål , er du/I villige til at betale de ekstra penge mere for at få økologisk bomuld , eller nøjes I så bare med almindeligt bomuld og sparer de ekstra penge ??
  5. Har tænkt meget over hvad mødre går op i når de er ude og shoppe babytøj?? Det ville være super dejlig hvis der var nogen der gad svare på så mange af mine spørgsmål som muligt da jeg er rigtig nysgerrig omkring emnet. :) Skal det være økologisk bomuld, eller er det fint nok med almindelig bomuld? Skal sparkedragterne helst være med sjove babymotiver, mønstret eller i en plain farve? Handler I helst på nettet eller i butikker? Hvad føler I er lettest, og I får mest ud af? Hvad gør at I hellere handler på nettet? Hvad sover jeres babyer helst i? Heldragter med fødder i? - Sparkedragter med korte ærmer eller helt uden ærmer? Hvad gør at I (hvis I oftest handler på samme hjemmeside) at I kommer tilbage og handler på samme hjemmeside? Går I meget op i om hjemesiden ser professionel ud, at der er et ''tæt'' forhold mellem kunde og sælger? Er sparkedragter med dyre motiver på noget I umiddelbart ville købe? Er en tekst på dragten mere interessant? Hvad for noget legetøj, bamser og rangler køber I helst til jeres børn? Hvis I køber det, er det så online eller i butikker? Tusind tak for hjælpen, og sætter pris på I lige ville bruge 5 min. på at læse det igennem og svare.