s.k.w

Medlemmer
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About s.k.w

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/06/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  16-08-2011
 1. Det var bare hvad min så sagde, men tak
 2. Min søn gylper faktisk aldrig, så nej, men han fik jo grød for da han var 5 mdr og der begyndte ha n at få hårdt mave men så gav jeg ham lactulose, det går afføring blød.
 3. Ja nan 2 mætter mere, efter efter et halvt år så skal de bruge mere for at blive mere mæt. Det med maven, det er forskellige fra barn til barn, men bare søg for barnet for rigelig med vand, så får barnet ik hård mave. Min søn på 6 mdr ( i dag ) han får os Nan 2 nu men sys ikke det tager hårdt på maven, han har haft lidt tynd mave men tror nu ik det er det, men som sagt børn er forskellige. Knus s.k.w
 4. Hejsa min søn på lige knap 6 mdr starter i dagpleje på mandag, og hun er kun 21' jeg er selv 25 men har det lidt underligt med så ung en dagplejer, er der nogen der har det på samme måde eller har lige så ung en dagplejer.?? Hendes første dag var onsdag.
 5. Lyder som en god ide smiler, der er så mange meniger om det, jeg har hørt så mange ting om alt det med børn, men jeg følger mit hjertelig gør ting med måde så kan det ikke gå galt smiler men jeg bader ham 2-3 om ugen altså søndag- søndag og da jeg var til 5 mdr vac. Der roste lægen mig at hans hud var så flot,. Man skal jo tænke på at vand og håndklæde det slider jo meget på så sart hud, jeg fyntørre os ham altid efter bad ( ik med fuld varme) sån jeg ved at han er helt tør over det hele og i alle dullerne smiler
 6. Sebastian elsker det os mega meget, men jeg har fået afvide at man ikke må bade dem så tit pga deres sarte hud..
 7. Hejsa jeg har en søn på 5 mdr og han er ca vågnc1-2 gang om natten for at spise, og mor her mangler snart at sove en hel nat (5 timer) men hvornår kan man begynde at vende dem til at sove over det tids punkt de vil ha nat mad???
 8. Hejsa nej han kommer i bad ca 2 gange om ugen men de dage han ikke kommer i bad der efter aftens maden der kommer han hen på legetæppet også siger han selv til når han er træt også putter jeg ham smiler
 9. Tror os jeg prøver
 10. Tusind tak for jeres svar :)
 11. Jeg har en søn på 5 mdr pg han sover max en halv time af gangen, også er han pylleret hele tiden, han spiser mega meget og bliver mæt, så det er ikke pga sult. Er der nogen der kan give nogle gode råd eller har oplevet det sammen????
 12. Ja jeg plejer at lave grøden med vand?? Jeg ammer om natten ,det er det eneste tids punkt han gider bryst. Men jeg tror bare jeg begynder at give ham mme i en kop, hvor han normal får vand i nu. Tak for svaret :)
 13. Ja jeg plejer at lave grøden med vand?? Jeg ammer om natten ,det er det eneste tids punkt han gider bryst. Men jeg tror bare jeg begynder at give ham mme i en kop, hvor han normal får vand i nu. Tak for svaret :)
 14. Hej jeg kan læse mange steder børn skal ha mm/mme indtil de er et år?? Men min søn er 5 mdr og han gider sku ikke flaske, så ham får grød og mos, men hvordan skal jeg så søger for han får masser af mm/ mme stadig??
 15. Hejsa jamen vi gør det at kl ca18 sidder han og får grød samtidig med at vi spiser også der efter så kommer han i et dejligt varmt bad og bliver nusset om også får han nattøj på, og leger lidt indtil kl er20 så putter jeg ham i hans egen seng,( 20 min inden jeg ligger ham i seng der tænder jeg et varme tæppe under hans dyne så sengen er lun ( på niv.1 ) så tænder jeg hans baby alarm hvor jeg spiller den samme melodi hver gang han skal sove, også giver jeg ham en flaske han kan falde til ro til, også falder han i søvn også får han sutten også sover han, skal lige sige min søn er 4.5 mdr.. Du skal bare finde en ting eller flere ting som du skal gøre hver gang barnet skal sove også vender banrnet sig til at når den Els. En bestemt sang så ved barnet at nu skal jeg sove og falder til ro,men vi gør gerne at en halv time inde senge tid så sætter vi tempoet ned så han falder til ro, et meget aktiv( meget stimuleret) barn det er svært at få til ro, Håber du kunne bruge noget af det smiler